Veřejná blokace

Zveřejnit, nebo ne?

Byl jsem tento týden na skvělé nahé masáži u příjemné slečny. Bavili jsme se při ní o místních týpcích a jejich nevhodném chování. Ona sama má zablokovaných cca 150 uživatelů. Myslím, že by nebylo od věci, aby v každém profilu bylo vidět, kdo má daného uživatele zablokovaného, stejně jako je vidět, kdo ho má v oblíbených. Určitě by se někteří dostali na podobné číslo a každý by rovnou věděl s kým má tu čest..
A co uzivateli jako baculelena51,po moji odpoved na jeji inzerat,pozaduje po me nahe fotky,kdyz jsem se ji zapital jestli sebji libim me normalne zablokovala............tady to brutalne smrdi.........
ahoj, kde se dá ten seznam ignorovaných editovat? nemůžu to nikde v nastavení najít..díky za radu*407*
Vedle Přátel a Oblíbených najdeš i záložku Ignorace.
já vidím jenom na ostatních profilech možnost přidat do ignorace, ale u sebe na profilu to nemám ani vedle přátel a oblíbených
Rovnou verejne zbicovat a nechat dotycneho ci dotycnou provadet verejne prace. A tim nemyslim prostituci.
To by bylo fain. Celkem by mě zajímalo kdo všechno mě blokuje *1*
By to nemuselo být ani jmenovitě, stačil by počet, taková hitparáda :)
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Kde by ten imei asi tak vzali, a většina lidí nemá ani veřejnou IP adresu protože jsou adresy vyčerpané a musí se za ně platit takže se dělí s další 50tkou lidi o jednu adresu
Většina uživatelů nemá svoji vlastní veřejnou IP adresu, jsou připojení do sítě, která je schovaná za serverem, kterému se říká firewall, a který je odděluje od vnější sítě a ten je již idenfikovatelný veřejnou adresou. Takže ač je naše firma z Vysočiny, tak naše veřejná IP adresa ukazuje do datového centra T-Mobile v Praze. Když se přihlásíš do netu z mobilu, tak dostaneš stejnou veřejnou IP adresu jako tisíce další uživatelů. Ještě ke všemu v těch vnitřních sítích má jen minimum zařízení přidělenou lokální pevnou IP adresu, ostatní dostávají vždy při přihlášení novou adresu s předem definovaného rozsahu. Takže i pro správce dané sítě, třeba jen o 300 počítačích je obtížné zpětně určit, kdo co před měsícem na netu provedl. Logy jsou obrovské a jejich zpracování je nákladné.
a od kdy je Firewall server? Firewall je Firewall a server je server *125* zas tu nechytrač *373*
Když nemáš co říci, tak prosím mlč, jo?
ty tu meleš kundoviny protože každe male děcko vi že Firewall chrani server a tudiž nemuže byt Firewall serverem tak tu nevřiskej a nekopej kolem sebe jak novorozeně velblouda.
Blokovani dost dobre nechapu. Kdyz se mi nekdo nelibi, tak ho zablokuju, jenze??? Jenze jeho stupidni fotky vidim i nadale...proc?????
Tady byl zrušen i seznam vyhozených (asi aby se jich to nedotklo), a ty bys chtěl vidět seznam blokovaných? Občas jsem do tohoto seznamu kouknul a byli tam nicky, kteří byli několikrát vyhození během několika málo hodin ze stejné místnosti za stejnej prohřešek. *3*
seznam vyhozených není zrušený, jen pro uživatele nepřístupný. K čemu taky
Já bych ještě přidal neomezený počet blokací pro ne-VIP uživatele. Přijde mi postavené na hlavu tuto funkci nechávat pouze pro VIP.
*3* *378*
ja bych navrhoval i seznam s kym dotycny profil kdy komunikoval ci psal vzkazy a nejlepe i se znenim tech nejprnejsich *3*
Aby jsi mohl u toho onanovat, proto to chceš vidět
Jdi radeji snit o tom ze te nekdo nacape v nucene nahote *22*
Nemám potřebu o tom snít, spíš dávej pozor aby tebe někdo nenačapal