Velké bradavky

Jaké bradavky se vám u holek líbí nejvíc?

Mám moc pěknou kamarádku, holka je jak modelka, navíc působí naprosto přirozeně - prostě dokonalý přírodní úkaz, a ze všeho nejvíc se mi na ní libí její bradavky - velké, tmavší, než její opálená pleť, s nevelkými dvorci. Má malá a pevná prsa, takže ty bradavky na ní ještě více vyniknou. Ona sama říká, že má zahradní maliny. To jí tak trochu vyvracím, maliny mají kulatou špičku, ale její bradavky mají tvar širšího komolého kužele, a na vrcholku mírně vpáčené s rýhou do podoby písmene X. Pohled na ně je pro mně fascinující a dotek mi naprosto spolehlivě způsobuje rychlou erekci. Naproti tomu její neteř, neméně pěkná, má poctivé čtyřky po třech dětech, bradavky jak hrášky a dvorce jak pivní tácky -a to mě nepřitahuje ani trochu.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Tak mě se nejvíc líbí velké bradavky i dvorce.
A když jsou k tomu ještě pevnější prsa o velikostí nejméně číslo 4, tak je to dokonalé.
Moje nynější takové má, a mazlení s nimi je boží...
moje má bradavky jak špunty od vína
jirkapar
jirkapar Neaktivní před 4 roky
souhlas!
vše má být přirozené...
Ano, vše přirozené, osobně se mi líbí velké tmavé bradavky a velké dvorce, je to Desné rajcovní
Mne se libi bradavky dlouhe. Cim delsi tim lepsi. Muzu si pak povesit na jednu bradavku nekolik vanocnich kouli. A to me fakt bere.
Viděli jste bradavky té mé pipinky?
Jsou úžasné ty by se cumlaly.
Ale jóóó, ujdou....na to moje mrdání *2*
a jéje,opět nový nick ověřeného profila *3**3**3**3*
Darovanému koni na zuby nekoukej
Musím říct, že u spousty témat vůbec nechápu proč tu jsou a o čem chce dotyčný/ná zadavatel/ka vlastně diskutovat.
Velmi se vám všem omlouvám - nenapsal jsem závěrečnou otázku: jaké typy bradavek pokládáte za nejatraktivnější?
jirkapar
jirkapar Neaktivní před 6 roky