Příspěvek byl uživatelem smazán.
Ja mam rozporuplnou zkusenost s chorvatkama 
Nejaky cas jsem tam stravil a opravdu sexy rodilou chorvatku jsem potkal 3x...
Sympaticke to ano, to nejake byly, ale sexy vazne jen 3. A to ani slapoty, co byly po 10 na recepci hotelu, nebyly sexy
Nejaky cas jsem tam stravil a opravdu sexy rodilou chorvatku jsem potkal 3x...
Sympaticke to ano, to nejake byly, ale sexy vazne jen 3. A to ani slapoty, co byly po 10 na recepci hotelu, nebyly sexy
Až dneska půjdu do čínský restaurace na oběd, tak zkusím ty nejlepší sečuánský Vietnamky prubnout...
Tak to jsi blb. Blízký Východ pecka. Spíš doporučuju persanky než Arabky. A nemůžu dopustit na baculate Nigerijky. Famózní. Ovšem nic pro xenofoby z české kotliny co sní jen o levných thajských slapkach
Tak to píše ten pravý.Lepší je shánět levnou thajskou šlapku než v inzerátech vehementně shánět důchodce který mu protáhne prdel jak to děláš ty.
Krásně jsi ho vystihl.
No nevim jak ty, nebo "normalni" chlapi, ale jak jsem pred 3 roky potkal v Ostrave jordanky z FCSST, tak minimalne se dvema by si dal rict kazdy normalni chlap
a to stejne plati i pro mnoho letusek etihad nebo fly emirates
Letušky z arabských aerolinií většinou nebývají Arabky. Je tam plno holek z republik bývalého SSSR, hlavně z těch středoasijských, a pak také Tatarky. Ty vypadají dobře. Také u nich létá hodně Filipínek a Thajek. Peršanky - ano, to máš pravdu, ty zpravidla pěkné jsou. Ale viděl jsi tu hrůzu např. v Ománu? Odulé umaštěné ksichty, obtloustlé, chůze kachny...a k tomu ten ohyzdný muslimský pytel, brrr. Ani čtyřmetrovým bidlem bych se jich nedotkl.

Sex s cizinci a cizinkami
Cizina láká....