Sex s cizinci a cizinkami

Cizina láká....

Co říkáte sexu s osobami jiných národností? Říká se, že kdo zkusil někdy Thajku, že mu pak Evropanky připadají nudné. Totéž jsem však slyšel o černoškách nebo mulatkách. Naproti tomu muslimek z Blízkého a Středního Východu by se asi normální chlap nedotkl ani v gumových rukavicích...S jednou thajskou masérkou jsem chodil dva roky, a bylo to skutečně super! Kolega zase nedá dopustit na Bělorusky...A co vy ostatní?
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Ja mam rozporuplnou zkusenost s chorvatkama *3*
Nejaky cas jsem tam stravil a opravdu sexy rodilou chorvatku jsem potkal 3x...
Sympaticke to ano, to nejake byly, ale sexy vazne jen 3. A to ani slapoty, co byly po 10 na recepci hotelu, nebyly sexy *22*
Až dneska půjdu do čínský restaurace na oběd, tak zkusím ty nejlepší sečuánský Vietnamky prubnout... *3*
Tak to jsi blb. Blízký Východ pecka. Spíš doporučuju persanky než Arabky. A nemůžu dopustit na baculate Nigerijky. Famózní. Ovšem nic pro xenofoby z české kotliny co sní jen o levných thajských slapkach
Tak to píše ten pravý.Lepší je shánět levnou thajskou šlapku než v inzerátech vehementně shánět důchodce který mu protáhne prdel jak to děláš ty.*3**3*
No nevim jak ty, nebo "normalni" chlapi, ale jak jsem pred 3 roky potkal v Ostrave jordanky z FCSST, tak minimalne se dvema by si dal rict kazdy normalni chlap *4* a to stejne plati i pro mnoho letusek etihad nebo fly emirates *3*
Letušky z arabských aerolinií většinou nebývají Arabky. Je tam plno holek z republik bývalého SSSR, hlavně z těch středoasijských, a pak také Tatarky. Ty vypadají dobře. Také u nich létá hodně Filipínek a Thajek. Peršanky - ano, to máš pravdu, ty zpravidla pěkné jsou. Ale viděl jsi tu hrůzu např. v Ománu? Odulé umaštěné ksichty, obtloustlé, chůze kachny...a k tomu ten ohyzdný muslimský pytel, brrr. Ani čtyřmetrovým bidlem bych se jich nedotkl.