Jak poznat amatéra v okoli

Jak poznat amatéra v okoli

Mno tak zajdi na nějaký sraz. Tam máš reálné amatéry a amatéry.
Celkem sranda nápad, ale v praxi neuskutečnitelný … Většina by stejně zůstala v anonymitě .
Příspěvek byl uživatelem smazán.
No, už vidím to individuum, které tady všem ženám nabízí FO za to, že se mu "vykakáme a vyčuráme do pusy", jak tohle přenese do reálného světa. Asi by to brzy nabízel chovankyním a ošetřovatelkám tam, kam patří.*3*
Myslíš tohohle?
Sorath: Čauky vykadila by ses mi prosimtě do pusy?
..asi jich tu bude víc
Obavam se, ze presne ty osoby o ktere bys stal se neodhali, odhali se jen ty ktere bys radsi poznat nechtel :)
Jojo, to zname...nechas amiky se na verejnosti oznacit, sam zustanes v anonymite a budes chodit po meste a smirovat a pak doma, u predstavy koho vseho jsi videl, drandit Karla :))))
Hele lidi, já bych mu ten nápad úplně nebral. Klidně to může být dobrovolné, jako třeba, že si tady koupíš VIP. Taky Tě nikdo nenutí.
Já bych navrhoval poslední týden v září, každý kdo chce, ať oblékne žluté triko a modré kalhoty / kraťasy / sukni. A aby náhodou nedošlo k omylu, třeba že si amatéra spleteš s brazilským fotbalistou, tak ještě jako doplněk sluneční brýle se zelenými obroučkami a růžovou čepici. *3**3**3*
Tak něco podobného už bylo. Měli jsme si připíchnout špendlík s modrou hlavičkou. Není moc lidí odvážných, aby to provedli. A mít stejnéoblečení? To je hovadina,
ne cepici, ale ruzovy kloboucek s vrtulkou *22*
*114**114**114*

Tak a máme to, úbor je vyladěný.

Takže kdo chce, poslední týden v září šup na to, a hlavně Glasur *22*
joo to by mohlo byt zajimave vedet kolik lidi z okoli je na amaterech
Návrh pro admina,třeba appka co ti ukáže v okolí "amatéra"...
navrh pro admina: at to "appka" pro iOS nema *22* *22* *22*
Hele to co pises ma jednu malou chybu hned u zdroje ;) a tou jsi ty sam. Nevidime nikde, zeby jsi sam vystoupil z anonymity *4*
Jo, přesně tak.. Kdo nechce být anonymní, není....
o jakem zneuziti fotky to pises? *3*
Tak se asi nic vic nedozvim *20*
Soudě dle úrovně vzkazů, co mi chodí, se obávám, že by se patrně ukázalo, že až příliš mnoho amatérů je nezletilých...
Nezletilych jako ze 40lety bitec na urovni 15leteho a ke vsem to jiz muze k volbam? *3*
N3PI ale ty máš u voleb zákaz skrz papíry na hlavu, co *4**3**3**3*
Nooo, tak to by tim padem nebyli ti dva sasci u moci kdyby papiry na lavu byly prekazkou u voleb *3*
Mas tam jeste nejaky dosti chaby pokus? *2* chci se pobavit *4*
Já prostě u některých zpráv nedokážu uvěřit, že je píše dospělý chlap. Ale možná jsem jenom velmi naivní :)
Obcas se může stát ze ses treba 26 holka ktere pisu vzkaz ve kterem se snazim zaujmout ... postupně ty zpravy dostavaj mocny a mocnejsi napady ..:)) az je to kolikrát nesmysl ...kopirovat je lehci varianta ..😁😁
Lidi určitě, ale co je to za skupiny obyvatel ty lidi? Dle wiku je člověk moudrý a rozumný, s rozumovou inteligencí. Pro ty ostatní nemá český jazyk pojmenování, dle wiki jen homo. To co potkávám na ulicích a vidím často ve zprávách jsou častojen nějací lidem podobní nemyslící tvorové. A kolik je zde zde lidí a kolik jen jen homo? Obávám se, že většina tu bude těch zvířátek a škodičů.

Jestli není lepší vyznávat krédo, že: "všichni jsou divní a já jsem letadlo."

Člověk moudrý (Homo sapiens sapiens), též člověk rozumný, běžně označován jako člověk (všichni lidé dohromady pak lidstvo), což je ale také označení celého rodu Homo, je jediným žijícím druhem rodu Homo. Je pro něj charakteristické vertikální držení těla, rozumová inteligence a schopnost mluvit. Člověk je rovněž bytost, která si uvědomuje sama sebe, subjekt socio-historické činnosti a kultury.
Pise si se mnou :) ja nepotrebuji nejaky znak, ja se tu totiz neschovavam za anonymitu *3*
Tak proč používáš mojí fotku??*329*