By mě holky zajímalo, jestli ty elesťáky nosíte zařízlé schválně?
Něco podobného se mi nedávno také stalo. A pak jsem se probudil
pěkný...
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Dyž budou dostatečně zaříznutý 😂
Ty se tady rozplýváš nad zaříznutými elasťákama a píšeš o tom skoro veledílo. Zajímal by mě tvůj popis, po masírování nahých žen.
No jó,vono mě to tehdá zkrátka pobavilo,ale co se masírování nahejch žen teče,tak to bohužel nemůžu sloužit.Nikdá sem žádnou ženu nemasíroval (myslíme-li tedy oba totéž) jen sem se vždycky snažil seč sem mohl,dopřát každý se kterou sem sdílel svoje tělo a duši, pocit toho největšího štěstí,rozkoše a radosti co jen bylo v mejch skromnejch silách.Jenže mám pocit,že sem to tak úplně nepatří,anžto tady se jede natvrdo a bez velkejch emocí a to já prostě neumím...
Vzpomel jsem si na tuhle sympatickou holcinu, kdyz se tu psalo o elastakach :)
https://www.youtube.com/watch?v=3NFWgG4_6NI
https://www.youtube.com/watch?v=3NFWgG4_6NI
Všichni umí jen kritizovat,ale sám nikdo nic nenapíše...mě se to líbí,ať to bylo jak chtělo
Hele, jako jo. Je to nasobne lepsi nez zoufale inzeraty tady, vcelku fajn cteni, ale...
Tohle patri spis do blogu nebo povidek...
Tohle patri spis do blogu nebo povidek...
Spatna sekce, tohle patri do ultra sci-fi povidky
Kurevsky napínavá historka....Desperado z roku 1996
Věřte či nevěřte,ale to všechno se opravdu stalo.Je to fajn holčina,veselá a tak trochu punk.Neřeší blbiny a tehdy mě fakticky dostala.Samozřejmě,že ke mě nešla coby k cizimu člověku(to by mě nezvala na svatbu) a samozřejmě že jsme spolu prožili několik veselejch večírků,včetně různejch něžností i dlouhýho povídání a to i o sexu i když jsme spolu kupodivu nakonec nikdy nic neměli.Když o tom tak přemejšlím,tak nejspíš proto,že nejsem rozhodně příznivcem rychlýho,nepohodlnýho sexu kdesi na záchodě v hospodě,anebo někde v křoví se zadkem v bodláčí.A jelikož jsme se zpravidla potkali právě na nějaký akci,bějak to neklaplo.Vždyť je to nakonec úplně jedno.Jen jsem se chťěl pro pobavení podělit o jeden příjemnej zážitek.A jestli jsem snad nechtěně urazil něčí jemnocit a vytříbenej vkus nedá se už holt nic dělat.
on je psychicky narušený,má obsesi,ser na něj
Nezklamala
staci tu jen napsat neco o tupe krave a ty hned pribehnes z pastvy
ty mi přestaň psát ty oplzlé vzkazy,co všechno bys mi v posteli dopřál!
máš schízu jak vyšitou,běž se léčit
máš schízu jak vyšitou,běž se léčit
Tak co dodavtupa kravka screeny jak ji pisu oplzle vzkazy? 

Ideálně pověsit na svůj profil do alba...
Mohl bych poprosit o screen vzkazu ode mě tupá kravko
rád bych se zasmál z těch tebou vymyšlených vzkazů
přestaň mě pořád obtěžovat!
Tak kde jsou ty screeny jak ti pisu oplzle vzkazy?
Ano, strasnej zoufalec a honimir a hejtr
mas tam jeste neco noveho?
Mam milenky :) ale nechapu proc se zajimas, kdyz se me marne snazis zesmesnit
No pekny :) to co jsem za cloveka se snazila vyzjustit i jedna byvala amaterska milenka co studyrovala psychologii
chudak holka, az po tydnu byla schopna vubec nejak fungovat po svem pokusu
ale ja ji varoval 
Ty jsi bohuzel, pri pamatovani na to aby jsi na konci nezapomel na kokota, pozapomel napsat spravne “vetsinu prispevku od debilu/nadrzencu/ufnukanku/tupych krav” (dopln si vyhovujici)
. Pak by ti ledacos mohlo dojit
Ty jsi bohuzel, pri pamatovani na to aby jsi na konci nezapomel na kokota, pozapomel napsat spravne “vetsinu prispevku od debilu/nadrzencu/ufnukanku/tupych krav” (dopln si vyhovujici)
Touché
Napinava tak jak jen elasticke leginy muzou byt
To že Červená Karkulka měla červené i leginy, to jsem dětem nikdy nečetl, asi jiné vydání posádky.....😂

Kamoščiny elasťáky
snad úsměvnej zážitek