Ahoj, zitra (12. 9.) jedu na odpoledne do Prahy. Zpatky do Brna po D1 budu vyrazet kolem 22.-23. hodiny. Rad bych se cestou nekde zastavil. Je nekde na D1 a v okoli misto, kde by se vecer dalo potkat s parem? O samotne muze zajem nemam. Je mi 37, jsem vysoky, stihly, rad vymenim foto a prizpusobim odjezd domluvenemu casu.
A vsichni příchozí jistě tady z amatérů To by tak souhlasilo. Jednou jsem schvalne sdelil na parovem profilu co jsme meli s ex,ze budeme na hrazi u rybnika mezi Dubčí a Štěrboholama. Z 10 co psali jak tam tutove budou se ukazal jen jeden a pouze chodil okolo a s rukou v kapse hladil ptaka. Takze...
Máš modrý profil a píšeš že jsi svobodný.Tak s jakou manželkou?A ty akce na tom tebou uváděném místě jsou spíše z říše snů.Bydlíme tu kousek a několikrát jsme to byli zkouknout a nikdy se tam nic nedělo.
Ahoj já často jezdím dogging do horních měcholup je tam parkování přímo u nádraží je to takhle zastrčené za mostem a pokaždé tam večer najdeme. Je to tam super a hlavně hetero
my teda asi nejeli "úplně dozadu"... nevím... nějak jsem to tam neprocházel... byli jsme v autě - pár aut tam bylo, ale to asi od toho bazaru - zcela bez pohybu prázdných
Ahojte všem, budu někdy během příštího týdne za kamarádkou v Brně a hledáme nějaké místo, kam se to jezdí dělat a měli bychom tam případně diváky. Byl by tu někdo, kdo by dal tipy? Ideálně souřadnice, protože Brno zas tak dobře neznám :)
To si piš. Mám ještě spoustu takových vlhkých snů a věř že se jednoho dne náplní. Jen se neboj postarám se o to. Ty si tu můžeš dále brečet nad svou neschopnosti a topit se v sebelítosti
Ahoj, bohužel přijedu do Prahy až dnes, tj. v pondělí a váš plánovaný gangbang jsem nestihl. Protože bych se rád zúčastnil, uvítám, dáte-li mi soukromě s předstihem vědět o jeho dalším konání. Lze se takto domluvit? S pozdravem. Witiko
Ahoj vespolek, takže zase nás to láká, takže v tento pátek 3.6. si opět zkusíme oblíbený dogging na našem oblíbeném parkovišti 49.871486, 15.444805. Samozřejmě, až bude tma :)
Takže to dneska vyjde, počasí je celkem slušně, takže za chvíli vyrážíme na 49.871566, 15.444831 do devíti dorazíme .. P.S: Pachatelé se vrací na místo činu
Já jako kamionak,bych rád koukal,už se mi poštěstilo ve Francii, nakonec jsem se ještě s dvouma kamionákama udělal na babu,dokonce jsem byl s jejím frajerem ve spojení, kdybych opět tam jel,bohužel, už jsem to štěstí neměl.
Ahoj, nějaký sexy páreček na akci v autě, teď večer v Liberci na parkovišti pod Decathlonem u "Opičáku" ?
Já jako divák. Vpřípadě sympatií bych se mohl přidat.
Napište mi.
My občas něco podnikáme na střešním parkovišti OC Černý Most. Už jsme tam byli asi osmkrát a nikdy si nás nikdo ani nevšiml. Máme dodávku s tmavými skly a bylo to super. Vidíme ven, ale nikdo dovnitř.
Český Šternberk D1 parkoviště u motorestu U rybicek večer u auta pohonit, nechám se vykourit, vylizat. Nebo můžeš přijít a vyhonit si ho predemnou u auta..... Pomůžu ti.... Nebo s jen budu dívat. Od 17.7 do konce července
Nějaký pár co se rád předvádí? Praha - Plzeň dnes až pátek? Já 34 fotky v galerii. Jsem zrovna na parkovišti u hostivařske přehrady.... kdo se dojede ukázat a kouknout?
Ahoj najde se tu pár (m+ž) který jezdí souložit nebo masturbovat do přírody, na parkoviště v okolí Řevnice, Dobříše a nechal by se pozorovat(špehovat)??
Dnes u marketu v Uh.Hradisti. Kluk honil primo pred vchodem v cerne Mazde.
Přítelkyně tě videla a pri super vybava. Jestli si tu na amaterech tak se ozvi. Měla by zajem o real...
Pro JIRKAPAR: Hele, osobně tě známe jako honimíra a velmi dotěrného šmíráka, který se normálním a slušným způsobem nedá odehnat. Na Dářku jsi od lidí dostal přes držku, na Opaťáku skoro také. ... A na Hrádku jsme tě viděl, jak sis ještě s jedním takovým buznou přeměřoval pinďoura. Takže se tu už přestaň prezentovat, magore jeden.
Co to bylo dnes po obědě za zmrda na parkovišti u Hostivařské přehrady naproti lanovému parku, co tam střílel z pistole? Zakomplexovaný vypatlaný hovado.
Český Šternberk parkoviště pod motorest em U Rybiček D1 49,7967956, 14,9221279 večer v noci od 11. 7 od 23. 7. Chci se třeba jenom dívat nebo se přidat. Vykouris mě, vykourite? U auta.....
Ahoj, Kdo by dojel teď pod hády 19.5. 17:15? kdo by dojel teď pod hády? Nějaký par co by koukl, předvedl se? Nebo třeba Růženin lom či okolí přehrady nebo kdekoliv venku v autě? Já 33 fota v galerii.
Také si to dělám rád a často venku nebo nahý v autě. Skoro kdekoliv , kde je trošku klid ....v praze i v okolí...často na parkovišti u hostivarske přehrady, lhota , ale i na spoustě jiných míst. Vzrušuje mne na tom že mne může někdo pŕistihnout , nebo šmírovat...
Jihlavská silnice 1.tr. parkoviště čerpací stanice MOL u obce Hladov nebo o kousek vedle na odpocivadle u kruhoveho objezdu , kde hned vedlo stoji stare JZD abu něj prodávají zvěřinové klobásy. Nekdo na sledovacku?
Zdravím vás a mám dotaz. Chtěl bych být u milování nějakého páru. Jako tajný divák. Sledovat z povzdálí a honit se. Udělat pár fotek či videí v případě že.
nazdar..niekto fajn..kamionak..šofer..jazdiaci Uhersky Brod-Drietoma..SK??čo tak niečo spolu diskretne v kamionu-lese-parkovisku po ceste?bez narušenia sukromia..aj pravidelne..su tam fajn tiche miesta...
49.871929, 15.444614 ... Přestože je všední den - středa, je jich tam třeba ... Takže dneska na uvedených souřadnicích, cca pře desátou, opět pod rouškou tmy
Já si myslím že se dá sexovat na jakém koliv parkovišti Za světla i za tmy Pokud máte na autě tmavé skla což My máme takže je to super a je to docela vzrušující😅 když jste dva nahý vevnitř a venku vidíte ty lidi co chodí okolo super.. 👍🏻😅
Tak my máme tmavý všechny čtyři na boku i zadní a přední máme takový lehce tmavší že tam není moc vidět ale jako je tam vidět ale tak když ženská sedí na chlapovi a jsou schované za sedačkou Tak co můžu vidět nic😅👍🏻🤐😩💕 jinak sex na kapotě v otevřených dveří Pohoda někde na odlehlém místě No ale většinou je to auto pak zdemolované takže sex v autě ani na autě už moc ne Ale někdy občas ano je to super😅😅👍🏻
Ahoj
Prahu 9 moc nepoznám, takže tam neporadím, ale verím že aj tam sa nájdu zaujimavé miesta.
Môžem poradiť pár miest na Prahe 6, kde to viac poznám - napríklad tu:
https://en.mapy.cz/zakladni?vlastni-body&x=14.3903023&y=50.1187161&z=18&ut=S%20v%C3%BDhledom&uc=9gwvHxYF9T&ud=50%C2%B07%279.483%22N%2C%2014%C2%B023%2729.713%22E
je docela zaujímavé miesto, aj s výhľadom na Prahu :-). Teraz trošku adrenalínovejšie, kedže vykáceli pár stromov ale stále sa dá.
Ďalšie zaujímavé miesto je tu - https://en.mapy.cz/zakladni?vlastni-body&x=14.3640864&y=50.1161019&z=18&ut=Parkoviste&uc=9gslhxYEtJ&ud=50%C2%B06%2759.416%22N%2C%2014%C2%B021%2747.283%22E
Tu sa dá zaparkovať a neďaleko je hneď pár pekných miest na lúkach.
Potom je hodne zákutí v Divokej Šárke, napr. tu
https://en.mapy.cz/letecka?vlastni-body&x=14.3286946&y=50.0973579&z=17&ut=Sarka&uc=9gnZ6xX.sz&ud=50%C2%B05%2750.166%22N%2C%2014%C2%B019%2743.571%22E.
Tak na Šeberově je jich moc (špatně) a jinde to nežije (taky špatně)? Nebo jak tomu rozumět? Jestli to je tak a hledáte místo kde bude honičů méně, tak můžete najít místo, dát souřadnice jen pár lidem ????? T.
Zítra, tj. ve čtvrtek večer... opět na našem oblíbeném místě - parkovací plocha kousek u Čáslavi.... chvilku po setmění :) .... 49.871514, 15.444857 Snad nebude foukat, jako minule :)
nevím kde jste na to byli že se takové věci nefotí, říká se tomu dogging., nechci se navážet a někoho ponižovat, ale myslím si že pěkně kecáte, nikdo tady nepíše že vás viděl nebo se s váma sešel.,
Hellish-pain jsou pár a nekecaj. Byl jsem na tom parkovišti vloni v červenci a na akci přijeli další tři chlapi. Hellish-pain jsou v pohodě. Spíše chlapi by měli méně slibovat a více dělat. Na otevření SM azylu od Mimoraj slíbilo přijít 15 lidí -muži a páry a nakonec jsem tam byl sam.
Jednou jsme při cestě z Holandska zastavili na odpocivadle v Německu a rozdali si to mezi kamiony. Líbila se nám představa, ze se možná i někdo divá. Až bude tepleji, tak bychom si to rádi zopakovali. Mate tip na místo v okolí Prahy (idealne jih), kde by se dalo něco takového uskutečnit? Koukali jsme na parkoviště u Průhonic. Má někdo takovou zkušenost?
Kde je to u te Zbraslavi? Poslal bys prosim souradnice? My bychom preferovali, kdyby nas pri tom nekdo videl. Tak aby tam nebylo zase uplne lidumrtvo:)
Rádi by jsme nachytali, viděli,ženu či pár při masturbaci nebo sexu.Trebs na nějakém veřejném místě.Parkoviste,v lese,bazén,sauna atd...My Královéhradecko po domluvě Vysočina.Kam se tu jezdí,sukat,honit?
Dávám to sem i když to nebylo na parkovišti, každopádně tématem asi nejbližší fórum. Dnes (pondělí 25.2. v 11 hod) jsem poprvé v životě narazil na užívající si pár v autě. Stáli jste v poli kousek od Rudice na Blanensku. Kdyby jste si to četli, prosím ozvěte se do vzkazu. Byla to velmi vzrušující tajná podívaná a rád bych se koukal i příště.
mě většinou na parkovišti u D1. Tam není o návštěvníky a čumily nouze. Krom toho jezdíme na Hády, ale to se musí předem vytroubit do světa, aby tam někdo přijel.
Ahoj,já mám Multivan s černými skly. Měl jsem kamarádku a té se to strašně líbilo šukat kdekoli kde jsem zastavil. Třeba před ikeou v Ostravě. Lidi chodí kolem auta a netuší že se ve vnitřním mrda o stošest. Několikrát jsme se ale rozjéli tak, že se celé auto hýbalo a lidí jen kroutili hlavami😂😂 bylo to super. Škoda že další takovou odvážnou holku nemůžu najít😉
Někdo Brno ul Pod Hády? Občas se tam někdo objeví- jen jak dát vědět,že jsme tam se stejným zájmem? Co zablikání výstražnýma blinkrama? Pak se už bez obav člověk přiblíží k autu,popř. zaparkuje vedle a doggingu nic nebrání..... Nebo dobré místo Pasohlávky poloostrov
Ano, je to tak, jsou to Horky. Ale už je na to venku zima. Minule se nedalo, fučel studený vítr. ... V sobotu 13. si proto chceme užívat ve wellnessu v Hlinsku. Je to tam super. ... Přidá se někdo? Třeba nějaký pár?
Včera jsme si pěkně zadováděli ve welnessu na Jezerce na Seči. Domů jsme se vraceli už po tmě - a nedalo nám to a koukli se na naše oblíbené parkoviště....... (49.871514, 15.444857)....... Velmi milým překvapením pro nás bylo zjištění, že jsme tam nebyli sami. Užívali si tam čtyři chlapi s jednou milou černovláskou .... A tak jsme se přidali :)
No ... pokud nebude pršet .... sněžit, padat kroupy, atp., ... pak by to tento pátek večer opět šlo... :) ... A opět na známém místě 49.871514, 15.444857 .... samozřejmě, až bude tma tmoucí :)
A dnešní pěkný den, po návratu od vody dorazíme na našem oblíbeném parkovišti 49.871514, 15.444857 ... Jistě až po setmění, tj. kolem deváté večer...:)
Zdirec nad doubravou dojedes rad budu tva devka bud v aute nebo venku me muzes myt jakkoliv a poradne opichat hluboko do krku a tvrde do analu ... klidne vic bi samcu na me
Dnes budou padat Perseidy ... a zábrany ... a kalhotky ... Kdo je přijde pozorovat s námi na naše oblíbené parkoviště 49.871514, 15.444857? ... Samozřejmě až bude tma. Jinak nikdo nic neuvidí :)
Ahoj, dnes je 7.8...., je 21:30 hodin.... Právě vyrážíme na naše oblíbené parkoviště a necháme se opět a rádi šmírovat :) ... ( 49.871514, 15.444857) ... Dokáže někdo zareagovat a přijet?
No - v pondělí 16.7. to vypadá na Velké Dářko s naším oblíbeným zeleným stanem ... a večer by se opět mohlo zablbnout na obvyklém místě :) ... 49.871514, 15.444857
za Havířovem na snad všech parkovištích kolem Těrlicka byly vždycky akce, ale spíš soukromé dvojičky a je to tak 8 roků zpátky, aktuální stav neznám... možná někdo napíše jak to vypadá teď
Zdravím, akcička byla super. Pohodoví, příjemní a co víc REÁLNÍ lidé a ne žádní nekoneční pisálci.
Za akci děkuji, doufám, že spokojenost byla na obouch stranách a ještě jednou díky vyšší moci, že se tu stále najdou féroví uživatelé, kteří opravdu přijdou.
Kamarád mě odveze na parkoviště k Hostivařské přehradě v noci. Budu opřená venku v noci ve tmě o auto s vyšpulenou prdelkou v podvazcích, přistoupíš zezadu a pořádně si pohraješ s mým zadečkem a projedeš análek. Vše diskrétně, o mě vše v profilu. Jsem TV
Co někdo hostivař? Chodí někdo v tomhle období? ... jednou jsem kolem 20hod načapal pár v autě, evidentně jim čumil vadil, tak jsem neotravoval, nejsem kazišuk. Jednou přišel týpek, chvilku koukal a zas šel. Jinak pořád prázdno
Rád bych šmíroval řidiče kamiónu nebo souložící par na odpočívadle nebo parkovišti kraj Vysočina a Pardubický kraj. Dejte typ, také se rád nechám šmírovat.
Kdo kde dnes bude smirovat nebo se necha smirovat? Pojedu dnes na trase 6dar nad Sazavou, Pce, Oplatil, vecer Holice, Chocen, Uo :-) budu rajcovne ocekavat Vasi zpravu :-)
Cau tak tuto uchylku mam taky...a dost me rajcuje kdyz je sprcka cerstve pouzita a vystrikana vonavym spermatem. Pohybuji se mezi Osteckoorlicku a Zdarskem a. Tech mist je par...mam co delat prez noc kdyz me ty choutky popadnou....to honim celou noh aa ocuchavam :-)
dobrý parkoviště je tady:49.8525633N, 13.8691747E
Je to na D5 benzinka MOL před Žebrákem směrem na Prahu, hned kolem benzinky v pravo za kamony. Super místo.
SQUIRT☆EVENT ve Wellness Lublaňská.
Někteří se nás ptáte o co se konkrétně jedná, o jakou techniku vzrušení a uspokojení. Tak je to přesně toto viz kompilační video pánové. Každá žena potřebuje k takovému výstřiku jinou stimulaci. Některá se dokáže sama přivést k vystřikům a potěšit vaše oči, jiná k tomu potřebuje ptáka a nebo ty vaše šikovné prsty. Každá a každý si přijde na své pokud to chápe jak to funguje a miluje to. Event se uskuteční na přelomu února a března.
HOLKY HLEDÁME DO NAŠICH NĚŽNÝCH ŘAD NA EVENT DALŠÍ SYMPATICKÉ STŘÍKAČKY. TEČE A NEBO STŘÍKÁ TVÁ KOČIČKA? NAPIŠ NÁM DO ZPRÁV A UŽIJ SI S NÁMI KRÁSNĚ VZRUŠUJÍCÍ ATMOSFÉRU EVENTU PŘESNĚ PODLE SEBE.
PÁNOVÉ vaše technické dotazy prosíme do zprávy. Děkujeme
Jsem už delší dobu sama a po mnoha průměrných zkušenostech jsem si v létě koupila senzačního kamaráda, který může kdykoli, jakkoli dlouho a je přesně takový, jaký potřebuji...
Nevěřím, že by se našel vyholený krásavec, který by to uměl líp. I proto hledám spíše samotnou BI holku pro společné dovádění, případně pár, kde by se on spíše jen díval, nebo nás fotil... Nejlépe holku, která má taky ráda takové hračky, nebo má i takového senzačního vášnivého ptáka doma. Budeme si hrát spolu... :-)
a co karlovarsko ??radi se nechame nacapat nejakym parem a nebo nacapem my a pridame se,muzem to klido domluvit aby o tom nase partnerky nevedeili ze je to dopredu domluvene
Ahoj, založil jsem nové fórum na sdělování kam se chodí, nebo kde někdoho potkat. Mým cílem je vytvořit komunitu lidí, vyznávající stejný způsob erotických fantazií jako je sex na veřejnosti, bi zkušenosti apod. Více info a link zprávou.
Ahoj všem, nevíte o místě v Třebíči a blízkém okolí kam se jezdí honit nebo jezdí starší páry který by se nechali šmírovat při sexu?Pište prosím do vzkazů děkuji.
Ahoj...hezké dopoledne, neruším vás?.:) jmenuji se Daniel, je mi 36let..:))...170/75 sportovní postavy, hnědé kratší vlasy, svobodný, hetero, zdravý, M18/4,5, upravený, čistotný, diskrétní, zaměstnaný, středoškolské vzdělání:)...já 10km od Brandýsa a myslím, že míst je tu určitě dost nebo dá se najít...rád ti s tím pomohu, kdybych se tedy mohl třeba dívat jak si užíváte s ženou...jen dívání..:) díky...
Jirko to je blbá rada, bo kdy a jestli se vůbec zadaří v baru sbalenou opíchat je často dost na vodě...
Leda teda tu placenou, tam jsi pánem situace - a nebo svojí, což je úplně na pohodu, až na to že ani tam se nadá zaručit co se jí zrovna ten den v hlavě odehraje
Ahoj. Jelikoz porad hledam,ptam se a nic nezjistuji,kam se chodi masturbovat nebo kde je neco k videni, tak me napadlo,ze bych mohl vytvorit nejake forum,kde by si uzivatele psali, kde kam chodi. Myslite nekdo,ze by se to mohlo ujmout? Popripade do tohoto 'projektu' shanim nejake nadsence s napadem a trosku predstavou, jak by to mohlo vypadat. Piste zpravy. Diky
Urcite to neni spatny napad...rad se podelim o sve mysta. Jen bych uvital od urcitych jedicu..slusnejsi chovani...teplous a buzna...proc nekoho urazet..jsou to lide a majo pravo zit jako ostatni.
Četl jsem, že jste tu někomu navrhovali, že by se dalo domluvit setkání na parkovišti, nebo ..někde. Kde by jste vy blbnuli vám po chuti v autě a někdo, třeba já mohl jít nááááhodou kolem, a trochu se potěšit pohledem na vás. A u toho si třeba taky ulevit. Co myslíte? je to reálné?
dá se dobře sexovat i na parkovištích nákupních center.
v ostravě jsem si užíval vydatného sexu s krásnou cigánkou.s hodiny byly tři ještě jsme neměli dost.byla čistá,vonavá,krásná kundička a kozy.kouřila náramě.když jsem jí prsti,tak tekla jak dunaj.bylo to dost dobré.měla přírodní pyskatou kundičku která se krásně lízala.
Ahojte.viete o nejakom dobrom diskretnom mieste ba a smer samorin?nie moc nebezpecne.rad by som tam prisiel s manzelkou a rad by som mal nejake publikum.dajte typ prosim.dakujem
Zdravím, včera jsem jel na zkušenou do Hostivaře. Bylo tam jedno auto, ale tmavá skla - asi neměli zájem býti rušeni.
Asi jsem tam jel dost pozdě - cca ve 23 hodin. Nechtěl by se tam nějaký párek sejít? Jsem "voyeur začátečník" - jsou nějaké tradiční signály typu "pojď se podívat", "můžeš sáhnout" apod???
Rad bych našel par který by uvítal diváka.. Honice? Je mi 36 Praha a okolí.. Vše na dohodě, přizpůsobit se vaši představě.. Myslím to vázne, píšete? Tom
Ahoj,nedávno se mi manželka přiznala,že jezdí přes den šukat na malé parkoviště u křižovatky Na Vidouli,nad golfem.Známej si jí půjčí z práce přes den..obchodní schůzka..a vystříkanou vrátí do pracovního procesu.Já jí vezl z Prahy domů a v autě to opravdu nešlo nepoznat.Mokré silonky prozradí hodně.jezdí tam ještě někdo?
Ostrava , v patek 28.11. Si budu honit v autě ve směru na Klimkovice před dálnici vpravo na pole . v letě je to tam super , dají se chodit dlouhé procházky nahaty !
Chceme si v dubnu s kamarádkou zašukat někde na parkovišti, Praha nebo poblíž Prahy dopoledne. Nevíte o nějakém místě ? Nemá nějaký pár zájem to na parkovišti rozjet ve 4 ? V aute, případně u auta ?
Nasel by se par ktery by se rad ptedvedl nebo podival na 35 leteho prazaka? Jsem nepako ale prizpusobivy a pro kazdou spatnost.. prizpusobim sr vasi predstave vse na dohode.. pisnete? Tom
hledáme místo na honění v (Litomyšl, Polička,Žďárn/S) poraďte...díky za odezvy...
Občas honím i u mostu mezi Sopodnicí a Počtejnem okr.Rk a v lesích mezi Jimramovem a Pohledcem..tak se přidej nebo přijeď koukat..
hledáme parkovště na honění Litomyšl, Polička,Žďárn/S, poraďte...díky za odezvy...
Občas honím i u mostu mezi Sopodnicí a Počtejnem okr.Rk a v lesích mezi Jimramovem a Pohledcem..
Rad bych nasel par ktery by se podival, nebo ukazal u lanoveho centra.. Treba auta u sebe? Ukazu co si budete prat.. V pripade zajmu mozno vicemene cokoliv.. Jsem pro kazdou „spatnost“ Ja 35 lety prazak.. Pisnete pls? Tom
My jezdíme k malému rybníčku kousek za městem, je tam neoficiální nuda pláž a v rákosí jsou plácky, kde jste schovaní před ostatními. I když kdo chce šmírovat, tak si to obejde a kouká z druhé strany. Bývají tam takoví šmíráci.
Jednou nás tam šmíroval nějaký pantáta při orálu, tak jsme mu předvedli ještě lízání parnerky a nakonec klasiku s výstřikem na bříško. Pak utekl chudák honič.
Hledam mladeho muze nebo transku a nebo bi par na sex v prirode na parkovisti a nebo u me ! Muz ma byt stihly hladce oholen a ma byt jak pasivni tak i aktivni a u zen je to smele jednoduche : vasniva, smyslna a stihla a mam auto- dojedu kamkoliv - ja postarsi bez briska a velice sportovni postavou a s peknym muzstvim
No jedno místo kam se chodí šukat a honit je kousek od Trnavy směr na Ptáčov.Je tam takový lesík kam se jezdí.Je to většinou v dopoledních hodinách.10-11 hodina.
V neděli jsme zajeli do HK do Teska na nákup, nakoupili jsme sedli do auta a jak pršelo okna byli zamlzeny ta tu mojí co nenapadlo rozepla me kalhoty a začala mi ho kouřit napravo nalevo před mama auto nejdřív jsem měl z toho divný pocit ale vzrušení bylo silnejsi stejně e byla okna zamlzena. Za chvilku jsme si prelezli dozadu kde jsou folie a není tam vidět polovičku jsem stáhl u oblečení a ona si na me sedla a už to jelo. Zvláštní pocit šukat a par cmc od vás lidi dávají nakup do auta.
Asi nemozne..ale presto to zkusim.. Rad bych nasel par nebo zenu kteremu bych se predvedl, podival.. Jsem pro kazdou “spatnost“, prizpusobim se vasi predstave, muzeme vymyslet a zrealizovat.. Nejsem pisalek.. Prosim ne samotni muzi.. Praha a okoli.. Tom
... doporučuji v pátky a soboty k večeru, i když tento víkend asi neé, počasí nepřeje :( . Vždycky když se vracím z koupání v lomu, tak mi to pak u auta nedá ... :) a je to prima
Mám manželku která ráda šuká na veřejnosti naposled mě doslova znásilnila v podzemním parkovišti,vzrušuje jí když jí při tom někdo může vidět,mám doma holt exibicionistku ale dopřávám jí to i když já se stydím.
Ahoj,
máme s partnerkou rádi sex v autě a shodli jsme se na tom, že by jsme uvítali nějaké diváky. Poradíte nám kam jezdí lidi oddávat se sexu v autě i na kapotě? Přijedeme a zapojíme se :o).
Společná nahota,vzrušení,onanie, sexík?Někdo s reálným zájmem Perná u Mikulova čerpačka LPG. Po 19 hod jak ji zavřou super místo. 48 51´46.959'' N 16 36'27.057''E
Lidi kteří v tom mají jasno
Ahoj, jen oznam a myslím, že i zajímavá informace pro páry co rádi mrdaj nebo se jen předvádí před ostatními, nebo se případně rádi i připojí k nějakému páru či samotnému muži. Dnes 19.1.2013 od 20:00 hod. probíhá v aquapalace v Čestlících u Prahy saunování při svíčkách a slyšel jsem, že se tam budou možná organizovat malé skupinky, které si to budou navzájem rozdávat třeba ve skrytějších sprchách, případně se budou ošahávat ve vířivce či mrdat v převlékárnách. Potkáme se tam? Já 25 let, 21 cm M. Pište
Společná nahota,vzrušení,onanie, sexík?Někdo s reálným zájmem Perná u Mikulova čerpačka LPG. Po 19 hod jak ji zavřou super místo. 48 51´46.959'' N 16 36'27.057''E
Já a milenka (ona 23, prsa trojky, upravená, já 29, 18cm) rádi bychom vyzkusili něco nového - venku, ulice k Jezeru, Praha, někdy navečer až bude klid, ideálně pár. Ona je sub a nevadí jí výprask, na dalším bychom se domluvili. Odpovědi s konkrétními návrhy do vzkazů.
Jezdim honit na Benzinu na strakonickou,smer z Prahy pred sjezdem na Pribram. Je tam spousta kamionu. Taky v Pribrami u Kovohuti. Berou me kamiony. Klidne napiste,sejdeme se tam. matt.danny@seznam.cz hl.piste kamionaci
Ahoj,zítra vyrážíme s manželkou na 2-3 dny na jižní moravu a Brno.Dá někdo tip kde se seksuje na parkovišti nebo někde,moc nás to láká.Brno Slavkov,Luhačovice,Valtice a pod.
Rád chodím na Opaťák. Nádherná nudapláž s nudi občersvením. Parádní odpočinek, slunění, koupání a nahé popíjení s nahými lidmi...
Na sex je vhodnější Oplatil (Hrádek). Je to veliký písák, kde si najdeš místo podle svého gusta. Buď úplně schovaný na "soukromé" plážičce, nebo někde se vzrušujícím rizikem odhalení někým cizím.
Tuhle středu (27.6.) v 20:15 jedeme s mou krásnou mladou milenkou a jejím subíkem na jedno místo nedaleko parkoviště u Ochozu (jedná se o rozbočku dvou cest v lese - 49.245374,16.717809). Bude se jednat tedy o takovou doggingovo kandaulistickou akci. Takže pokud se někdo chcete přijít podívat a pohonit si, ať už sami nebo v případě sympatií s pomocí mé milenky, jste vítáni - zvlaště rádi bychom byli za nějaký další pár.
[smazat]
Chtěli bychom aby nás někdo šmíroval při sexu v autě, honil si ho atd., třeba by dala manželka nebo já i orál (možná) Nvrhněte někdo kde se to dá na hradecku uskutečnit, ať si to užijeme. Napiš do profilu
Je krásné když na parkovišti před nákupním centrem a jinde nějaká žena v minisukínce nakladá nákup ,hezky se u toho vyzívavě ohne.V té chvíli bych rád stál opodál nebo projížděl.Je-li tu žena nebo pár ,které se takto rádi ukazují,tak dejte vědět.Já budu sedět v autě nahatý a můžeme....
Ahoj, nevite kde narazit na nejake sexujici pary nebo kam se chodi honit v okoli Kralup. V Dolanech u reky jsem parkrat byl, ale honil jsem tam sam. Diky.
Ahoj ty skály začínají za obcí Řež a lemujou řeku směrem na Kralupy.Je tam super výhled na západ slunce a tak vůbec je to tam parádní k sexu v přírodě jak stvořený.Sice jsem tam ještě na nikoho nenarazil,byl jsem tam jen párkrát,ale vsadim boty že lidi co to máj rádi a znaj okolí,tak že tam svoje šukací místa maj.
ahojky,tady Martin moc rad bych se na vas prijel podivbat do piskovny Vojkovice,kdy tam pojedete?a jaky mate auto,moc rad bych si ho vyhonil pri pohledu na vas a muzu klidne prijit bliž?dekuji vam za reakci a do vzkazu vam poslu svou fotku,pa tesim se.
ahoj, neni tu par z prahy ktery by se chtel nechat smirovat od mladeho kluka? Treba pri sukani v prirode, v aute na parkovisti apod.?:) ozvete se do vzkazu..
Dnes jsem navstivil parkoviste u Hostivarske prehrady u lezecke drahy kolem pul osme a byl jsem mile prekvapen. Byla zde 3 auta a jeden smirak s dobrym vybaveni na nocni videni:-). Jeden parecek evidentne nechtel byt rusen a dalsi si asi paradne uzili. Dosvedcovaly to 2 pouzite prezervativy a kapesnicky co si dama musela vytrit dirku. A ta byla teda mokra dost podle stavu tech kapesnicku:-). Skoda, ze skla u auta byla tak tmava, ze jsem nic nevidel. Jestli nekdo hleda divaka rad se prijedu podivat.
Dá se tady domluvit REÁLNÝ dogging?49°14'25.671"N, 16°42'45.457"EV. 16hod parkoviště před Ochozí v pátek? Blikni výstr. blinkrama.Popř. jestli máte jiné místo rád dojedu
Ahojky. Sluníčko už přes sklo hřeje. Nepodnikneme něco ve stylu dogging na parkovišti? Obnažené kozičky,prstění, hrátky s kundičkou,masturbace? Žena,pár,které by to lákalo? Ochoz,Perná,
A co takhe ve středu nebo čtvrtek dopoledne pojedu kolem tak se stavím a omrknu nikdy jsem tam nebyl a má být hezké počasí co vy na to ? Rád se ukazuju i mrknu .
Ahojky. Sluníčko už přes sklo hřeje. Nepodnikneme něco ve stylu dogging na parkovišti? Obnažené kozičky,prstění, hrátky s kundičkou,masturbace? Žena,pár,které by to lákalo? Nebo večerní parkoviště - Klajda,Perná.
Ahojky. Sluníčko už přes sklo hřeje. Nepodnikneme něco ve stylu dogging na parkovišti? Obnažené kozičky,prstění, hrátky s kundičkou,masturbace? Žena,pár,které by to lákalo?
49°14'25.671"N, 16°42'45.457"E Někdo kdo se rád dívá a nechá dívat? Parkoviště za Klajdou směr Ochoz.Žena,pár vítán :-))) 8.3. ve čtvrtek - radost k MDŽ :-)))
Nikdy jsem tam nikoho takového nepotkal a pak dá se domluvit nějaké znamení např.bliknutí výstr.blinkry. Copak nemůžu ve svém autě sexovat - není to parkoviště u Tesca,kde by mohl být někdo pobouřen. Spíš tam chodí lesem občas pár šmíráků :-)))
Koho /aj pár/ možem diskretne niekde v ich aute alebo niekde vonku pozorovať ako si honia,masturbujú,súložia v Ružomberku a okolí? Ja doma nevyužitý simpatycký muž.Ak máte záujem, tak prosím napíšte na www.ddano@centrum.sk.
Škoda, Brno je moc daleko. My- liberecko. Žena se taky ráda předvádí v minisukni bez kalhotek nejlépe u hlavní silnice nebo na parkovišti. Sukni si vyhrne kousek nad rozkrok. Je to super pokoukání. Je tady někdo z okolí Liberce na koukání nebo i více.
Ahoj, víte někdo o nějakým parkovišti v Praze, kam se běžně jezdí milovat páry a čekají, že se na ně bude někdo dívat?
Mám skvělou zkušenost z letošní zimy s jedním párem, se kterým jsem se domluvil tady, a koukal jsem na ně v Hostivaři. Ale byli tam jenom oni. Navíc si bohužel nepamatuju nick... (tmavý mitsubishi - ozvěte se:) ).
Poradíte někdo takový místo? Případně nějaká náruživá žena s autem, co se nestydí:)? Lákalo by mě to i z opačný perspektivy;)
AHOJKY LIDIČKY,KDYŽ SE NA VÁS TAK KOUKÁM,TAK SE MUSÍM TAKY PŘIDAT O DALŠÍ SKUŠENOSTI O AUTOSEXU JSEM KOUSEK OD BRNA A SUPER MÍSTO NA PÍCHÁNÍ A FAKT KRÁSNÉ JE NA MOHYLE MÍRU V PRACI,FAKT LUXUS!!!JÁ TAM BYLA ZAS VČERA A PĚKNĚ JSEM SI ZAŠOUSTALA :-) DOPORUČUJU...
JO,ALE JEZDÍM TAK S KAMARÁDAMA,TAK KDYBY BYL TU I NĚJAKÝ SLUŠNÝ A HLAVĚ PĚKNĚ NADRŽENÝ SAMEČEK,TAK SE MUŽEM DOMLUVIT,ALE POZOR!!!JEN KVALITNÍ A FAKT DRSNÝ SEX!!!MILUJU MRDÁNÍ ZE ZADU ....
Ahoj, pokud je nabídka ještě aktuální, tak já se hlásím ;) Na mohylu to mám kousek a pořádně tě ošoustat zezadu by nebyl problém :) kdyžtak se ozvi na mail faria@email.cz
Nejezdí nějaký exhibicionistický pár na lesní parkink směr výjezd z Brna Směr Klajdovka,Ochoz????Mám rád pohled na milující se pár..jsem usměvavý sympatický blondák atletické postavy a rád se dívám..milování v autě je pro mně velmi vzrušující..
Jinak také příhodné místo k sexování je i takové to parkoviště u písáku Hrádek,sjedete z hlavní pod silnici jak se v letě parkuje a šup doleva pod les..tam to taky děláme rádi,někdy i u auta....nedomluvíme se???
občas ve středu nebo ve čtvrtek rádi jezdíme na parkoviště Zurán,je to směr Brno Vyškov,u památníku Bitvi tří císařú,nebo se rádi milujeme na parkingu u Velké Ceny,je to vzrušující..když okolo nás někdo projde,případně se zastaví a pozoruje naše hrátky,špatná není ani Klajdovka.nechce nějaký podobně exhibicionistický pár také dorazit a dát autíčko vedle autíčka???zdúraznuji čtvrtky a středy navečer...
V pátek 26.12 jsme byli na Zličíně,děti šli do kina na Madagaskar a my si užívali sexu uprostřed parkoviště v 14h odp,žena mi ho krásně vykouřila a já ji pak ošukal ale nevím jestli u toho byli i diváci,nato nebyl čas.Můžeme ale vřele doporučit.
Ahoj! tak to je paráda! jezdíme tam s partnerkou často nakupovat a občas si to rozdáme právě v kině...je to strašně vzrušující a jí se líbí, když si toho někdo všimne a díva se...
zkuste Slavonín až tam vzadu za vodojemem, v místech, kde bývala dřív poslední odbočka k hvězdárně... kolem sviští doprava..., ale sem tam se někdo koukne, když uvidí akcičku... rád Vás přijdu okouknout a povzbudit...
ahojte příznivci doggingu. chtěl jsem říct, že jezdíme se ženou na parkoviště u restaurace mušov, je to na cestě Brno-Mikulov.přesně:horní parkoviště u dřevěného srubu. máli někdo zájem tak se ozvěte
Auto mám a nějaké parkoviště by se také našlo, tak co nějaká dívka co by se zastavila můžem dát i foto :) napište na mata-1@seznam.cz (mě 24 na tvém věku nezáleží)
ahoj občas večer zajedem na parkoviště které není úplně opuštěné a děláme v autě blbinky tak že nás kolemjdoucí musí vidět.Je to vzrušující doporučuju vyzkoušet.P+V z Ostravy.
Ahoj jsme mladý pár a ona 19/166/52 se chce svézt v kamionu a za svezení poslechne řidiče na slovo a udělá mu v autě poslušnou čubku.Já přítomen jako divák.Kamionáci co jezdíte přes Ostravu dejte vědět.Můžete být i dva.
Da nekdo tip na parkoviste (nebo jine misto) v Brne kde se schazi onanisti nebo parecky? Nebo mel by nejaky parecek chut se nechat pozorovat (streda vecer).. hodte mi sem email nebo odpoved
Zná někdo místo v Plzni nebo okolí na parkovišti nebo tak podobně, kde se nechají dělat různé věci, třeba i fotit? Je to fakt bezva. Rád se sejdu. Poradí někdo? Dík. marakar@seznam.cz
Ahoj Ferdoun, Míra Plzeň Lochotín, zjistil jsem parkoviště. Bezva je to u nového Globusu - na Vary, až úplně vzadu směrem k pumpě, nebo u Normy pod okruhákem u plotu. Už jeem tam byl nahý v autě, krásně jsem se vyhonil, pár párů mě vidělo. můžu vás oba nafotit, nafotit můžete i Vy mě. nejlepší čas je kolem odpoledne v sobotu nebo v neděli. napiš na marakar@seznam.cz,vyměníme foto. těším se. teď stále nahý, honím. budu po druhé stříkat. Podíváte se na mě oba? Stará chrápe nahá, rozvalená, nechce mrdat, dcera - 18 také spí nahá, mrdá s tím svým, já si ho můžu utrhnout. Rád Vás poznám. Napiš. Sejdeme se, dáme řeč, něco uskutečníme. Zatím, Míra, těším se.
v Praze teď moc nechodím,někdy je to o hubu,ale jezdím 30 km za prahu,je tam klid a soukromí a pěkná příroda.S partnerkou tam rádi chodíme a když nás bude víc,bude to zajímavější.
Jak tak čtu, tak se tu mluví jenom o parkovištích jenom okolo Prahy, nebo ZČ. To není fér.
I Jižní Morava má krásné vzrušující parkoviště a rozhodně ne jedno. Jenom na Hodonínsku vím aspoň o 3, kde to vážně stojí za to ;-) Kdyby jste se chtěli dozvědět konkrétně kde, tak pisněte, můžem vymyslet nějaké to vzrůšo;-)
Už se pomalu blíží počasí, kdy budou pro šoustání venku lepší podmínky. Nechce se nějaký pár s námi domluvit na nějaký společný termín na parkoviště u Hostivařské přehrady ?
ahoj,nevím jestli je to ještě platné,ale taky bych rád někoho přibral k nám na divočinu v autě.Na Hostivař to máme kousek,ale teď tam asi bude velký provoz.Ale až otevřou koupák....Jinak jezdíme 20 min za Prahu,tam je ůplný soukromí a príma příroda.Když budete mít zájem,dejte vědět.Pavel.
A co takhle jedno místečko na Jižní Moravě?O jednom bych věděl na Hodonínsku, je to tam super!A co vy, znáte tam také nějaké. Můžem vyměnit zkušenosti:-)
já si ho chodím honit k Ostravici,od mostu u MINIUNI směrem na vítkovice,po pár metrech jsou další 2 mosty,tak pod nima,je tam klid a myslím,že nás tam chodí víc
My s kamarádem jezdíme na parkoviště nad hostivařskou přehradou-z jedné strany les- a je to dobré. Bývá tam obvykle více aut kde to párky dělají, honí si to a vzájemně se uspokojují. Klidně i ve dne, obyčejně všechna auta mají zapocená okna.
Dneska jsme to tam taky byly vyzkouset a super stalo tam par dalsich podezrelich aut. A chvili tam nekdo krouzil autem okolo ale oto bylo aspon vetsi vzruseni.
My jsme našli u H. přehrady dobrý místečk. Když se jede nahoru k parkovišti, tak ještě dole je odbočka doprava do lesa. Tak je to fajn. V úterý jsme tam šukali i na kapotě auta
No, ja bych neřekl, že to je to místo, co hledáme, protože tam je to spíš sama šlapka. Ale třeba takové to malé parkoviště u Šeberáku by nebylo od věci, po domluvě ;-)
do háje, kolikátý je tohle už spam od téhle uživatelky nebo jiných uživatelů s podobným nickem? Během několika minut je tu zapleveleno celé fórum jejími odkazy, nic co by bylo k tématu!
To admini nedokáží filtrovat, odstranit podobný spam, pokud se netýká tématu ve fóru?
Vždyť je to komerční inzerce !!!
Na parkovišti
Sex na parkovišti
Parkoviste u Dablicke skladky
nedali byste mi nějaké doporučení, kam vzít v autě moji sexy milfku?
najde se hetero pár na dnešní pozorování v autě/přírodě?
Já sympaťák na úrovni, budu se těšit :-))
Hledám typka co mě tam zezadu osahával a honil mě. Snažil se mi ho tam nacpat ale nevyšlo to. Tak snad příště
Já jako divák. Vpřípadě sympatií bych se mohl přidat.
Napište mi.
Přítelkyně tě videla a pri super vybava. Jestli si tu na amaterech tak se ozvi. Měla by zajem o real...
...
Parkoviště u Hostivařské přehrady naproti lanovému parku.
Budu v autě dráždit nadržený ocas
Kamioňáci vítáni.
Prahu 9 moc nepoznám, takže tam neporadím, ale verím že aj tam sa nájdu zaujimavé miesta.
Môžem poradiť pár miest na Prahe 6, kde to viac poznám - napríklad tu:
https://en.mapy.cz/zakladni?vlastni-body&x=14.3903023&y=50.1187161&z=18&ut=S%20v%C3%BDhledom&uc=9gwvHxYF9T&ud=50%C2%B07%279.483%22N%2C%2014%C2%B023%2729.713%22E
je docela zaujímavé miesto, aj s výhľadom na Prahu :-). Teraz trošku adrenalínovejšie, kedže vykáceli pár stromov ale stále sa dá.
Ďalšie zaujímavé miesto je tu - https://en.mapy.cz/zakladni?vlastni-body&x=14.3640864&y=50.1161019&z=18&ut=Parkoviste&uc=9gslhxYEtJ&ud=50%C2%B06%2759.416%22N%2C%2014%C2%B021%2747.283%22E
Tu sa dá zaparkovať a neďaleko je hneď pár pekných miest na lúkach.
Potom je hodne zákutí v Divokej Šárke, napr. tu
https://en.mapy.cz/letecka?vlastni-body&x=14.3286946&y=50.0973579&z=17&ut=Sarka&uc=9gnZ6xX.sz&ud=50%C2%B05%2750.166%22N%2C%2014%C2%B019%2743.571%22E.
48.8960450N, 16.5568094E
¨
Tady budeme okolo 21
Tak snad někdy příště
Ládví, Kobylisy
Já relaxuju, takže se nezúčastním.
Za akci děkuji, doufám, že spokojenost byla na obouch stranách a ještě jednou díky vyšší moci, že se tu stále najdou féroví uživatelé, kteří opravdu přijdou.
Mohu pouze doporučit.
Těším se na případné příště.
Bude mi ctí.:)
Nejaka žena či slečna na pravidelne schuzky?
Myslím to parkoviště v ul. K jezeru..
také sháním s kamarádkou, některou sobotu bychom vyrazili ,co sex ve 2+2 na parkovišti ?
P+J
Je to na D5 benzinka MOL před Žebrákem směrem na Prahu, hned kolem benzinky v pravo za kamony. Super místo.
Někteří se nás ptáte o co se konkrétně jedná, o jakou techniku vzrušení a uspokojení. Tak je to přesně toto viz kompilační video pánové. Každá žena potřebuje k takovému výstřiku jinou stimulaci. Některá se dokáže sama přivést k vystřikům a potěšit vaše oči, jiná k tomu potřebuje ptáka a nebo ty vaše šikovné prsty. Každá a každý si přijde na své
PÁNOVÉ
Holky z wellness školky
Dogging v Ostravě a okolí??? Domluvíme se???
http://www.loveo.cz/collections/vibratory?a_box=h8y5pr4g
Nevěřím, že by se našel vyholený krásavec, který by to uměl líp. I proto hledám spíše samotnou BI holku pro společné dovádění, případně pár, kde by se on spíše jen díval, nebo nás fotil... Nejlépe holku, která má taky ráda takové hračky, nebo má i takového senzačního vášnivého ptáka doma. Budeme si hrát spolu... :-)
Co víc k tomu říci.
Leda teda tu placenou, tam jsi pánem situace - a nebo svojí, což je úplně na pohodu, až na to že ani tam se nadá zaručit co se jí zrovna ten den v hlavě odehraje
Četl jsem, že jste tu někomu navrhovali, že by se dalo domluvit setkání na parkovišti, nebo ..někde. Kde by jste vy blbnuli vám po chuti v autě a někdo, třeba já mohl jít nááááhodou kolem, a trochu se potěšit pohledem na vás. A u toho si třeba taky ulevit. Co myslíte? je to reálné?
v ostravě jsem si užíval vydatného sexu s krásnou cigánkou.s hodiny byly tři ještě jsme neměli dost.byla čistá,vonavá,krásná kundička a kozy.kouřila náramě.když jsem jí prsti,tak tekla jak dunaj.bylo to dost dobré.měla přírodní pyskatou kundičku která se krásně lízala.
Asi jsem tam jel dost pozdě - cca ve 23 hodin. Nechtěl by se tam nějaký párek sejít? Jsem "voyeur začátečník" - jsou nějaké tradiční signály typu "pojď se podívat", "můžeš sáhnout" apod???
Vašek
jsem exhib
skvělé, a kdy a kde se Vám to hodí ?
napisše na zenatynevyuzity@volny.cz
Občas honím i u mostu mezi Sopodnicí a Počtejnem okr.Rk a v lesích mezi Jimramovem a Pohledcem..tak se přidej nebo přijeď koukat..
Občas honím i u mostu mezi Sopodnicí a Počtejnem okr.Rk a v lesích mezi Jimramovem a Pohledcem..
Jednou nás tam šmíroval nějaký pantáta při orálu, tak jsme mu předvedli ještě lízání parnerky a nakonec klasiku s výstřikem na bříško. Pak utekl chudák honič.
máme s partnerkou rádi sex v autě a shodli jsme se na tom, že by jsme uvítali nějaké diváky. Poradíte nám kam jezdí lidi oddávat se sexu v autě i na kapotě? Přijedeme a zapojíme se :o).
Lidi kteří v tom mají jasno
Na sex je vhodnější Oplatil (Hrádek). Je to veliký písák, kde si najdeš místo podle svého gusta. Buď úplně schovaný na "soukromé" plážičce, nebo někde se vzrušujícím rizikem odhalení někým cizím.
[smazat]
J e to na silnici mezi Svatá a Kublovem.Je to tam super zastrčený.
J e to na silnici mezi Svatá a Kublovem. Co psal Onan1. budu tam mezi 17,30 18,00
Jsi z Roudnice sluší ti to
Pa Tom
Mám skvělou zkušenost z letošní zimy s jedním párem, se kterým jsem se domluvil tady, a koukal jsem na ně v Hostivaři. Ale byli tam jenom oni. Navíc si bohužel nepamatuju nick... (tmavý mitsubishi - ozvěte se:) ).
Poradíte někdo takový místo? Případně nějaká náruživá žena s autem, co se nestydí:)? Lákalo by mě to i z opačný perspektivy;)
JO,ALE JEZDÍM TAK S KAMARÁDAMA,TAK KDYBY BYL TU I NĚJAKÝ SLUŠNÝ A HLAVĚ PĚKNĚ NADRŽENÝ SAMEČEK,TAK SE MUŽEM DOMLUVIT,ALE POZOR!!!JEN KVALITNÍ A FAKT DRSNÝ SEX!!!MILUJU MRDÁNÍ ZE ZADU ....
juraabc@seznam.cz
;)
,......................
..
....
I Jižní Morava má krásné vzrušující parkoviště a rozhodně ne jedno. Jenom na Hodonínsku vím aspoň o 3, kde to vážně stojí za to ;-) Kdyby jste se chtěli dozvědět konkrétně kde, tak pisněte, můžem vymyslet nějaké to vzrůšo;-)
Jsme paar.
ja ti to potom vratim mam aj foto ....
Praha, Česko
https://mapy.cz/s/nanezajeco
Naposledy jsem tam šukal kámošku červenci kolem oběda. Nebyli jsme sami
šeberák je pro nás moc z ruky
Rad bych treba i jen pohonil pri pohledu na Vas! Ous@seznam.cz
To admini nedokáží filtrovat, odstranit podobný spam, pokud se netýká tématu ve fóru?
Vždyť je to komerční inzerce !!!