Moje žena má ráda když jsem při sexu dominantní. To má ráda asi většina žen. Já to tak beru, sice to není pro mě úplně přirozené, ale když se rozjede ta akce, tak je to docela fajn. Jde totiž o to, že ji mám moc rád a popravdě řečeno jí nechci ublížit. Včera jsem ji mrdal opravdu tvrdě až jsem si myslel, že jí to už musí docela bolet. Ale jí se to moc líbilo. Mě docela taky, ale říkal jsem jí že někdy bych chtěl aby se ty role obrátily. Chtěl bych taky zažít pocit submisivity, skoro až ponížení. No a ona řekla, že koupíme připínák a že mě ojede. 😄 No tak to v žádném případě! Ses posrala?! Odpověděl jsem.
Strap od zeny som este neokusil ale doma s hrackami som to skusal a vsetci muzi co to neskusili mozu lutovat. Orgazmus mega a to si neviem ani predstavit co to musi byt so zenou:) a mimochodom nie som Bi ani gay:)
no ono jr to tak že pro ženu-pritelkyni je to total nezvyk až tabu, a mají z 99,% strach. Muž musí být abs přesvědčivý a verohodny a taky být pripraven že to není až tak případně bezbolestné jako petem.! (obzvl rychle vytahování /vyjizdeni. Tomu strapon narozdil od pripinaku více předchází i ten pocit je pro ženu lepší a double nasavaci úplně top. Je dobré ovšem lepe hledst víly analky, a nabidnout ev spolecnou akci s jeji kamaradkou apod... ;)
Rad bych naselvzenu, ktera ma rada strapon, ale jeste se mi to nepodarilo. Experimentuju, ale ne casto, s robertkem, ale to neni urcite ono. Prosim pokud znate nejakou zenu nebo to ctete zrovna Vy, ktera by mne zarucene "odpanila", nebo chtela soulozit pravidelne, napiste!!!!!! Diky a tesim se! Pavel z Ostravy
Holku nebo zenu, ktere by se libilo osukat muze..? Moc rad koupim pomucky, dle Tvych prestav, mam zazemi.. Lepe dlouhodobeji.. A fantazii mam mnohem vic.) Tom
Já zas mám jiný problém,manželka to chce strašně moc.Chcem koupit nějaký velký připínák,ale já mám strach,že se přitom poseru,nebo že ho vytáhne hnědýho.Jinak z ničeho jinýho strach nemám.Touží po tom,tak ji to chci splnit
Neboj,staci dukladna hygiena a i kdyby se stala mala nehodicka,sprcha je k dispozici ...apropo,kdo praktikuje tento způsob milovani,musi pocitat i s moznosti male nehodicky,ale pokud si důverujete,tak tento detail neřesite...je to úzasne...
Tak včera mne má milovaná krásně protáhla umělákem,a můžu Vám říct že takový stři už jsem dlouho neměl.Prostě luxusní vyvrcholení.Dělá to z láskou a krásně si to užíváme.Kdo nezkusil neuvěří a neví o co přichází.
Ahoj, opravdu je nemozne najit holku, zenu, nebo par, ktere by se libil strap on? Ale treba i jine perverznejsi hratky? Nebranim se temer nicemu, moc rad se prizpusobim.. Jsem 34 lety prazak, 180/82 a 17/5,5 VS komunikativni, hravy.. Budu moc rad, kdyz se ozves.. Tom
Neviem muzi v com mate problem ..zien je dost aj takych ktore strapon maju a sa im to paci len muzi ich neoslovuju. Ja osobne ho mam ale stretavam sa len s tymi muzmi ktori sa stazuju ze taku zenu nenasli este a nakoniec niesu rozhodnuti ze to naozaj chcu. Ujasnite si co chcete.
Už dlouho sháním nějakou slečnu či paní ze Zlínského kraje či jiné části moravy která by mě to udělala připínákem,ale zatím marně, nicméně to nevzdávám a svou prcinu nějaké určitě nastavím.
Fajn sympatickou zenu, ktere by se libil strap on.. Moc rad bych nasel perverznejsi zenu na bezne, i netradicnejsi praktiky. .Jsem pro kazdou spatnost, prizpusobivy, hravy VS z Prahy.. Ozve se nekdo..? Tom
som z ba mam 32r a stresne by som chcel skusit to tiez keby ma slecna dala dole nenajde sa nejaka z ba alebo okolia na realne stretko co treba zozeniem
a ona mu to rada urobí pretože lúbi!
A aj ja jej splním všetky túžby. Robila mi to zároveň vibrátorom aj pusou, až som sa hanbil ako som vzdychal a triasol sa... S niekym to ide s niekym nie, hlavne je to o láske k druhému.
Ktere by se libil Strap On,ale i jine, perverznejsi hratky.. Jsem 32 lety, snad pohledny, nezadany prazak. Najde se zena, ktere se to libi, nebo ji to laka..? Ozves se..? Tom.. :)
Zenu, eventualne par, ktra ma rada Strap on? Radbych nasel perverznejsi zenu, ktera si rada hraje.. Nejsem pisalek.. opravdu hledam.. Jsem 31 lety, snad pohledny, momentalne nezadany prazak..
Dobry vecer mam dotaz nevite nekdo copak je toto za hracku nebo kde ji koupit?
Jedna se o robertka nebo pripinaci penis ze ktereho ale strika tekutina..
na teto strance je to videt http://www.straponcum.com/
I kdyz je to asi nerealne, moc rad bych nasel zenu, ktere se strap on libi a treba o jine hratky. Jsem 31 ley, snad pohledny VS, ne pisalek.. Ozve se zena..?? Tom.
rad bych nasel zenu ktere se strap.on libi, moc rad bych to zkusil, a treba i jine "uchylky" ale asi takovych zen moc neni.. nebo se nejaka ozve...?? Tom.
zena si pripne umely penis a ty se nechas osoustat do zadecku ... tohle mam uz za sebou ... :) nakonec to skonci tak, ze vyzkousis opravdovy penis a nechas se ojet chlapem ... :)
STRAP-ON
Co na to říkáte
jediná věc která je fakt s šancí že se zena udělá když pichá muže.... (4z5 se udelaly opakovaně nsviv)
Petr
A aj ja jej splním všetky túžby. Robila mi to zároveň vibrátorom aj pusou, až som sa hanbil ako som vzdychal a triasol sa... S niekym to ide s niekym nie, hlavne je to o láske k druhému.
Jedna se o robertka nebo pripinaci penis ze ktereho ale strika tekutina..
na teto strance je to videt http://www.straponcum.com/
Dekuju za radu
Oboji je top.