Sex sex sex

Chcem to vyskusat

Ahojky ake to je mat v sebe pero v zadečku
TPČ kolik maš těch nicku ty pomatenče z Rožmitalu *293* jednou tu jsi jako solo chlap a hledaš bečkaře na sex s přitelkyni, pak tu jsi jako ONA a hledaš zase bečkaře co by vymrdal partnera do zadku, teď tu jsi jako PAR a pořad jedno a to same. Ten tvuj Rožmital tě prozrazuje *389* Všichni tady jsou zapřisahnuti heteraci, každy gay je u nich homouš buzik, řiťomil a hlavně že chtěji chlapa co je vymrda do prdele *293* Stejnou obdobu těhle pokřivenych pokrytcu jsem popsal na svem webu s odkazem na zdejši server ať lidi vědi co je zde za pomatenou luzu.
On ale není heterák ale heteták jak uvádí ve svých inzerátech což je ale asi něco jiného a nám zatím neznámého.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Udělám ti to tak, jak jsi nikdy neměla prdelko... Ozvi se mi. 602484418
On to ma celkově pomotane v hlavě *3* viz jeho inzerat *91*

„ Ahoj chtela bis aby ty cheap Lizal kundu I dve hodiny v kuse? Medal te jak si rakes. Chces mit v sobe 19 cm prumner 6.5 cm Buses kourit I dvakrat dene? “
To víš, čím je jeho etnikum silnější v přehánění a slibování, tím je slabší v pravopise.
..a píše, že má 174cm a 72kilo ( =proporce sušenky) a dá si tam fotku nějakýho kulturisty. TLESKÁM
no podle fotky to nebude MADE IN CZECHIA *389* spiš to vypada na СДЕЛАНО В РОССИИ, nebo СДЕЛАНО В УКРАИНЕ *389*
Tak ne damy a panove on si změnil nick a tak je hned jasne kde je zakopany pes v tom jeho psani *389*
Žadny Ivan z matičky Rus *91*
A to si ještě plete průměr(u něj prumner)s obvodem.*3*
Ale ptám se ako chlap proto že mě to láká vyskusat
Tak si nech tu prdel protáhnout od těch chlapů co jim hulíš ptáky....hlavně že jsi hetero.*1*
Děkuji ale tady su len pisalci a žádný nepřijde
Tak místo sebe nabídni manželku a uvidíš kolik jich přijede. Sebe prezentuj jako bonus.