Chuť u žen ?? :-)

Chuť na sex

Manželce po třicítce chuť naopak zcela zmizela. Ale tam je to zřejmě dáno dětmi a hormony :(
Děti vyrostou a ona zjistí že je atraktivní pro jiné muže, tím pádem se změni i ve vztahu k tobě. Jen je potřeba ohlídat aby se jinde nemotaly city, ty mají zůstat doma
Často to tak bude, ale u nás to je na minimu už pomalu deset let, zlepšení zřejmě nepřijde.*10*
Po 40 se to láme ......buď se to zlepší nebo si paralelně najdete oba někoho jiného.
Rozhodně. Takřka ze dne na den učebnicově ve 30. A tohle nerada přiznávám, ale sexuálně rozvolněné chování se tehdy pojilo i s aktualizovaným strachem, že s postupujícím věkem ztrácím na atraktivitě a že roků, kdy mě ještě někdo bude chtít, je stále méně.
Nevím, jestli se chuť zvýšila, to asi ne, ale rozhodně ho beru s větším humorem a víc easy peasy. :-)))
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Ty doby co se tady smělo psát jen to co dovolilo vaše trio úderného komanda, jsou už pryč, teď si tady může každý reagovat na co chce a že je vlákno staré nehraje žádnou roli.
nevadí, že je staré, alespoň může člověk posoudit, jaké je to u sousedů. U nás je chuť na sex pořád, záleží na stupni závislosti na sexu a na protějšku, jak ten druhý umí tu chuť u partnera vyvolat. *162*
Ty jo, jsem si nevšimla. Až teď koukám že je rok staré....
Já na to pořád čekal a nedockal jsem se ☹️.
u mě to přišlo až ve 40ti.po rozvodu *22*
I po 50 ...... neotěhotnis, a dokonce máš z toho i potěšení
U mojí manželky to přišlo těsně před čtyřicítkou. Je teď nadržená jako nikdy před tím a já si to hodně užívám.. :)
Po třicítce nemůžu ještě soudit,mě se zvýšila chuť po 25, ale nemyslím si že je to věkem ale spíš okolnostmi,jaké byly.
A to se té přítelkyni ta chuť zvýšila natolik že už ji nemáš?*6*
Myslím, že to je hodně individuální. Může se zvýšit i po čtyřicítce, když má ty správné impulsy..*4**3*