Také mě láká si udělat piercing na penisu nebo koulích, možná i nějaké tetování, ale zatim vítězi strach nad bolesti, co borci doporučujete za piercing a kam a je rozdil při sexu, orálu, nebo třeba jen u honění? Díky za připadnou odpověď.
určitě pořid,napíšu ti do zprávy dva odkazy,kde to máš trochu popsaný..bolest,druhy,hojení,účinek v sexu..ale každý tělo to snáší jinak,i tady amatéři maj krásný,až nemožný piercy v péru,i tunely....můžeš taky mrknout na mou sbírku kovaných čuráků 
a třeba uživatel semaa nabízí propíchnutí
dobrý den, jestli můžete tak mi pošlete prosím ty odkazy a podívám se a přečtu si. moc děkuji
máš zprávu..odkazy mi tu nejdou poslat,jestli náká novinka tady,nebo můj novej notas s 10.w....no,nevím...je nákej složitej 

...a to nemůžu ani tady zkopírnout něčí album....neukáže se mi odkaz,ale název odkazu jen
a k tématu si přečti něco v mém blogu
Mohu taky poprosit o odkazy? Děkuji
jo jasně že jsem si ho udělal přímo do žaludu hezky. je to moc pěkný.
Mám uzdičku už několik let a super. Stojí to za to, nebolí to tolik, je to jen kůže, tak bez obav.
já uzdicku vůbec nemám a při odtranení to vůbec nebolí když to chceš tak malou bolest sneseš.
Pichal jsem si vždy sám různý piercingy na penis. Ponechal jen PA. Neco nebylo skoro citit, něco mi dalo víc zabrat. Musel jsem mit na to náladu, motivaci a nekdy pomohla treba lahvinka vína nebo kleště na piercing.
Je to úplně v pohodě, nemusíš se ničeho bát. Za mě jsem čekal i větší bolest než která přišla :)
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Nebolí. Tedy u uzdičky to nebolí. U žaludu to musí bolet jak sviňa.
Chci právě uzdičku si propíchnout ale trochu se bojím. Proto se ptám. Propíchnutí uzdičky by snad ani nemuselo moc krvácet a bolet ale nevím
úropichnuti uzdičky neboli, ale je to k ničemu protože uzdička neni pevna apokud jsi aktivni mrdalista, tak se ti roztrhne to propichnuti. Vim to ze sve zkušenosti
Já ji mám i dost malou. Uvidím co tady poradi
Každý zkušený piercer ti doporučí Prince albert. Hojí se velice dobře, a dá se rozšiřovat průměr piercingu.

Piercing uzdičky nebo žaludu
Propíchnutí