Ahoj, já myslím že se do tebe zamilovala. Pravděpodobně není připravená na vztah. Radši ten sex utla než se zamiluje ještě víc. Co se zeptat přímo jí kde je problém?? Zajděte do kina, pak na skleničku a promluvte si. Jen ona ví ten pravý důvod a nikdo ji tady do hlavy nevidí.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Já mu psal to samé, že našla někoho s lepším tykadlem a proto na něj hodila bláto....
Jen on tomu pořád nevěří
Jen on tomu pořád nevěří

Nemyslim ze někoho ma👍😉 vždyť ty není je tykadlu😁👍
Ver mi, pokud s tebou spala a najednou s tim ma problem, neni to kvuli tomu, ze by si prisla jak "lehka deva", jen te nechce namotavat, protoze uz ma jineho kamarada.
"Nechci vztah" nutne neznamena, ze nechce vztah, ale asi te ma dost rada na to, aby ti rekla "nechci chodit s tebou" a za mesic zjistis, ze je ve vztahu s jinym, to se klidne vsadim 👍😊
"Nechci vztah" nutne neznamena, ze nechce vztah, ale asi te ma dost rada na to, aby ti rekla "nechci chodit s tebou" a za mesic zjistis, ze je ve vztahu s jinym, to se klidne vsadim 👍😊
Po dlouhé době me to baví sakra😁👍
.... se bojí že se zamiluje....tak tedy BINGO, jak by řekl plukovník Hans Landa v Hanebných parchantech 
No bude to asi tím
Kurevsky napínavé téma
Počkáme si na další možnou alternativu.

No bude to asi tím

Kurevsky napínavé téma

Počkáme si na další možnou alternativu.
Jakou mysliš alternativu?😉👍zajima mě to záleží mi na ni sam nevim proč😉👍
No něco více věrohodného..... Myslím tedy důvod. Pořád se mi zda ze to nechceš pochopit.
Poradím ti, zapomeň a najdi si jinou. Bab je....
Poradím ti, zapomeň a najdi si jinou. Bab je....
Chtel bych ,ale nejde mi to vrrr😉
Tak začni chlastat. Kdyz to vydržíš dostatečně dlouhou dobu v dostatečnym množství, tak už tě nebude zajímat nejen tahle, ale ani žádná jiná ženská.
Ahojky spal jsem sní několikrát a vzdy super .. a teď jen ze se boji ze se treba zamiluje a to nechce😉👍
Co tím naznacujesš já jsem nikoho nepřišel urážet . Ty jsi výzva 😁👍😉vůbec asi nevíš o co jde
nechce vztah,nechce sex...
to si měla uvědomit dřív než se s tebou vyspala
tohle její chování mi přijde hodně sobecké
měj hrdost a nestýkej se s ní
ať si uvědomí že takhle si s někým zahrávat se nemá
to si měla uvědomit dřív než se s tebou vyspala
tohle její chování mi přijde hodně sobecké
měj hrdost a nestýkej se s ní
ať si uvědomí že takhle si s někým zahrávat se nemá
Diky. Nemam pocit ze je to sobecké., mám pocit ze se boji toho ze telo Britka jo a mozek ne👍😉je to mozny👍
tak jako,promiň ale nejdřív s tebou spát a pak to najednou utnout mi přijde dost sprosté vůči tobě
Poprvé citimmze mi to není jedno hm😉
Neomlouvej se já tomu rozumim o co jde ... jennjsem chtel vědět jestli to někdo zažil ... já ne
Mně to zase tak sprosté nepřijde. Respektive přijde, ale nepřekvapuje mě to. Ženský se kolikrát chovají tak, že z toho jednomu zůstává rozum stát. Tohle je celkem běžný si myslim. U tebe je sice hezký že jsi taková čestná, ale s tímhle postojem jsi spíš výjimka.
no,máš pravdu že ženské myšlení je nevyzpytatelné,s tím souhlasím...
mě to ale rozum nebere.jak může někdo takto s někým manipulovat.
to je to samé jakobych si pořídila psa,jednou mu dala nažrat a pak nic
mě to ale rozum nebere.jak může někdo takto s někým manipulovat.
to je to samé jakobych si pořídila psa,jednou mu dala nažrat a pak nic
Ona mu ale žádnej vztah neslibovala. Od začátku to bylo jen o sexu. Jenže pak se do ni ten trouba zamiloval a teď to má.
Já to měl podobný. Taky kamarádka se kterou jsem chtěl moc spát, jenže ona odmítala. Já jak kokot trpělivě naslouchal jejím problémům, dokonce jsem poslouchal i popis toho jak s jinym frajerem zkusila anál a že se ji to nelíbilo, no a já debil doufal, že to jednoho dne ocení a rozdá si to se mnou. Doufal jsem samozřejmě marně a po čase jsem zjistil že mi za to ta holka vlastně nestojí za to trápení. Přestal jsem se s ní bavit a byl klid.
Já to měl podobný. Taky kamarádka se kterou jsem chtěl moc spát, jenže ona odmítala. Já jak kokot trpělivě naslouchal jejím problémům, dokonce jsem poslouchal i popis toho jak s jinym frajerem zkusila anál a že se ji to nelíbilo, no a já debil doufal, že to jednoho dne ocení a rozdá si to se mnou. Doufal jsem samozřejmě marně a po čase jsem zjistil že mi za to ta holka vlastně nestojí za to trápení. Přestal jsem se s ní bavit a byl klid.
já taky neříkám že mu něco slibovala,jen že zakladatel vlákna píše že nechce vztah ani sex
Po třech měsících o člověku vůbec nic nevíš. Možná není tak super jak si myslíš. Já osobně bych se s ní přestal stýkat, čím dřív tím líp. Jsi do ní zabouchlej i když tvrdíš že to je jen kamarádka, takže máš růžový brejle, ale stejně z toho už nic nebude, jen se budeš trápit a navíc ti to bude bránit navázat vztah s jinou holkou.
Nic delat nemusis. Ona to vyresila za tebe.
Vyser se na ni, ženských jsou mraky!
Jo ale téhle je málo 🤔... uvidime
Tak si hlavně dej pozor, aby se neposral partnerský vztah, protože až se tvoje současná partnerka dozví, že jí drbeš s holkou se kterou jsi spal před ní, tak máš velkej problém.
Stal jsi se jejim “gay” kamosem ;)
V uvozovkach proto, ze to neni mysleno nijak zle, proste jsi chlap ktery se ji nechce dostat do kalhotek ;) taky to tak mam s par bejvalkama :) a popravde je to nekdy super :D a davam ti za pravdu, ze uhekana 5minutovka by to mohla totalne posrat.
V uvozovkach proto, ze to neni mysleno nijak zle, proste jsi chlap ktery se ji nechce dostat do kalhotek ;) taky to tak mam s par bejvalkama :) a popravde je to nekdy super :D a davam ti za pravdu, ze uhekana 5minutovka by to mohla totalne posrat.
Dikyxtakbto je fajn jsem rad ze to funguje bezva .. tak zkusím ji nechtit👍😉
Milé Brávičko....
Prostě jsi ji omrzel a našla si někoho jiného. Holt se smiř s tím, že jsi padl do “friend zone”
Prostě jsi ji omrzel a našla si někoho jiného. Holt se smiř s tím, že jsi padl do “friend zone”

Respektuji ho ale jen ji nerozumim👍Přitom to bylo fajn
Rozumět ženě nelze. Pouze to přijmout a smířit se s tím.
Nemam pocit ze bych ji omrzel , jen nechce vztah ale nechce sex kvůli tomu ze se cítí jako lehká deva👍😉. Proto nemohu pochopit
Tak mozna chce jen sex a ty na ni tlacis se vztahem (ktery s tebou proste nechce) a proto seslo i z toho sexu. Taky jsem to tak mela s jednim klukem, ktery na me vyrukoval po mesici sexovani, ze to se mnou mysli vazne a ze by si umel predstavit vztah (nic horsiho rict asi nemohl, zazdil tim i ten fajn sex). ☺️ Kazdopadne bud rad, ze te dal nenamotava a ty se dal nemusis snazit, jak blbec.
Diky. Ona nechce vztah taky nechce vztah ach jo ... přitom vim ze se chcem sakra😉👍
Nejspíš si ji už omrzel, když už nechce sex. Nebo našla někoho jiného, s lepším/delším tykadlem.
Bud to akceptuj, nebo si najdi jinou kamarádku.
Bud to akceptuj, nebo si najdi jinou kamarádku.
Nic, pravdepodobne si nasla nekoho, s kym ten vztah chce 😊
Ne jsem přesvědčen o tom ze nikdo tam jiný neni👍
Ne to vim ze ne pravé proto jsme jen kámoši 👍
kamarádství
Sex