Podvadet

😎😎😎

Nevím ale držím se starého přísloví u chlapa, Zatloukat, Zatloukat, Zatloukat.
Není jiná doba Ale lidi jsou jiní a kdo umí tak umí *14*
Pokud nechce manželka souložit a stačí jí to 3x do roka, se na mě nezlobte ale jsem pro nevěru. Vždyť v tom nejsou city, jen živočišné pudy.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Právě přestala po letech. Prvních cca 7let to byla jízda a po svatbě to začalo jít dolů a po dítěti už je to fakt krize
Tohle je celkem častý jev. Velmi často o tom ani ženy nechtějí mluvit a s partnerem to, jakkoliv řešit. Zde se to často omlouvá přepracovaností v zaměstnání, doma atd. Faktem, ale je, že takovým ženám sex vůbec nechybí a nepotřebují ho.

Jedna z možností jak z toho partnerku dostat je, domluvit ji u masérky, která pracuje s energií (Reiki atd), aby ji srovnala celý energetický systém.
Tricho, doufám, že nemáš na mysli, že když nechce šukat žena, tak nesmí ani manžel !!! *3*
Tak já se třeba přiznal. Měl jsem milenku i manželku a do milenky sem se zamiloval a ona domě. S úcty k oboum dvoum sem se doma přiznal. Samozřejmě milenka o manželce ví.
Neboj se, je to oboustranný. Ta tvoje si určitě taky ráda užije s pořádným chlapem. Víš kolik ženušek jsem už obdělal, teda dřív, když jsem byl nezadanej. Manžel/přítel velkej "macho", kouká po servírkách, šuká podřadný ženský a přitom má doma mercedes, kterýho si neváží. Takový ženský jsou nejvděčnější a nejlepší milenky a jejich starej nic neví, v klidu si prdí do gauče a plácá se po hrudi, jakej je chlapák. Jednou jsem byl týden na horách a celej týden jsem bušil do manželky, starej se mezitím ožíral na stánku na sjezdovce a choval se jak kretén. Manželka si užila a starej mě ještě netušíc pak svezl domů. :D
S tímhle se nedá než souhlasit. Doma můžeš mít Miss Universe, ale když ti dojde, že to je dřevo, tak budeš uchcávat z první, která ti předvede slovo Sex
Ano jak se říká "ukaž mi chlapa co má doma krásnou ženu a já Ti ukážu chlapa co jí nechce šukat".
Tak třeba se karta obrátí. Naštěstí my ženy umíme nevěru tajit lépe než chlapi 😀 Jinak malej dotaz? Jak se cítíš když pak přijdeš od milenky domů ke své ženě, která se stala třeba hodinu u plotny aby ti udělala večeři, která ti prala, zehlila a chce pro tebe to nej? Určitě jako BOREC co?
Dámo? *1**1* diskuzi přidával chlap, tak píšu k tomu. Opačně je to samozřejmě stejné. To že spolu doma páry nekomunikují, to je jiná. A ano to je vždy problém ve vztahu. To už je na každém zvlášť. Radši se rozejít pokud to neklape, než se kurvit. Ale tak někdo žije ve lžích a někdo v pravdě. Tak zatloukání zdar!
Celé je to nesmysl, co jsi napsal. Ale je to samozřejmě tvůj názor.
Ne každý je tu proto, aby hledal vážný vztah. Chce to číst i popisky uživatelů. A mimochodem, vztahy nejde paušalizovat. Každý ženatý/vdaný je tu z jiného důvodu. To, že si dva nerozumí v sexu, nebo to časem přejde do stereotypu, neznamená že si ti dva nemusí rozumět jinak. Někdo je ve vztahu kvůli společným zájmům, jiný kvůli dětem, další kvůli prachům atp. Jo můžeš být moralista, ale chce to být trošku objektivní. Posuzovat případ od případu.
Ale jak říkám, je to tvůj názor....
To jsou zase slinty. Jediný kdo tu dělá učitele seš ty. Ne, nepsal jsi o tu-tovi ale paušalizuješ. A přitom o osobním životě těchto lidí víš kulový.
Asi úplně stejně, jako když se od milence vrátí domů, vyšukaná manželka nebo myslíš, že v tom bude velký rozdíl ?
Já píšu k příspěvku a ten zadával chlap. Samozřejmě že u ženský to je stejné. Nestojim při žádném pohlaví. Pro mě je nevěra ubohost. A pokud už se tak stane, tak to partnerovi/partnerce říct narovinu. Buď to vezme nebo ne.
Přesně, úplně stejně, není v tom rozdíl. Občas si ale myslím, dle reakcí, že chlapská nevěra je mnohem horší, více zavrženíhodná. U ženy je to asi náhoda, omyl *1*