Změřit délku

Penis a jeho velikost

Ahoj každý se tu ptá ve zprávách na délku penisu ale jak ho vůbec správně změřit? Jak už délku tak i šířku...
Podle mě už dávno není podstatný, jak ho kdo má velkého. Měření penisu je jedna věc, ale tady by se mělo začít řešit, zdali jde změřit, jak kdo je velký kokot. Myslím, že hodně lidem by to usnadnilo komunikaci. A taky bychom mohli začít měřit hloubku vagíny, aby třeba nedošlo k tomu, že daný kokot se do kundy prostě nevejde *3**3**3*
Zajímala by mě délka penisu v klidovém stavu a ve studené vodě...*3* Pánové pochlubte se*4*
Ve studené vodě asi 4x méně než při erekci. Nechápu to.... Fakt ze mne studena voda dělá královnu *3*
Jaký je mezi tím obrovský rozdíl*385*
Jinak to tak nějak jde.... *1*
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Tak to třeba u mě přesně odpovídá*6*
To je hloupost, penis nemá dokonale přesný kruhový tvar tudíž tenhle výpočet nemůže fungovat.
2,9 celkem sedí i mě, ovšem i tak se to nedá uplatnit plošně. Každý penis je jiný, někdo ho má širšího, někdo zase tlustsiho od spodu směrem nahoru.
Za mě je nejlepší vůbec průměr neřešit a spíš se orientovat podle obvodu, protože každý otvor roztahujes do všech stran a ne jen do šířky.
A pokud chceš nutně vědět šířku, buď použijes pravítko a budeš to mít od oka +- milimetr až dva a nebo si seženeš šupleru (posuvné měřítko).
Kupte si průhledný válec, tam ho zasuňte udělejte čárku, změřte metrem a je to.
Ja nad tim premyslim a taky to nechapu. Prave jen tu horni delku jde zasunout, nebo nevim, ale nikdo do me pero i s koulema jeste nenarval 😅 treba kdyz si lehnu na stul a pritel stoji a ma pero tedy v pravym uhlu s telem, tak pero zasune cele a zastavi ho stydka kost (konec delky z horni strany).
Me i napadlo, zda-li si tu nekdo neplete, kde je "hore" a kde "dole" 😄
Díky bohu, aspoň pár lidí tady má trochu rozumu :)
Taky nechápu, proč námořníci nedokáží zasunout horní stranu penisu až na doraz. Sorry jako ale námořníci by snad nemeli mít taková břicha aby se jim to aspon jednou nepodařilo.
Nevim. Obrať se s tímto úkolem na vysoke uceni technicke v brne. Tohle bezny smrtelnik nemuze vyresit.
Ve své podstatě je to pravda, každé měření které není pro lékařské účely nebo pro nějaký průzkum je zbytečné.
Ale když už se teda někdo měří, ať ze svého nebo z cizího důvodu, tak by bylo fajn aby to každý dělal stejně a způsobem který dává smysl a má logiku :)
Jak napsal petr-monika.
Délka:
Doplnil bych, že měřit jedině ve stoje, ne vsedě nebo vleže.
-Stát rovně, nevystrkovat pánev dopředu.
-Penis dostat do erekce, srovnat vodorovně se zemí a měřit na horní straně, pevným pravítkem.
-Pravítko je možno lehce zatlačit proti stydké kosti, která se nachází přímo u kořene penisu, tudíž nikdy nezatlačíte pravítko do těla 10, 20 nebo 30 cm hluboko a tím pádem si nepřidáte cm, vždy se totiž pravítko nakonec zarazí o stydkou kost a o tu se zarazíte i při sexu při některých polochách. Naopak takhle zjistíte reálnou délku penisu, protože tukový polštář na podbřišku se zvětšuje a zmenšuje podle toho jak jste tlustí, ovšem stydká kost bude vždy na stejném místě.
-Pokud chceš měřit jen viditelnou délku penisu, tak nezatlačíš pravítko proti stydké kosti. Jinak je postup úplně stejný.

Šířka:
Co se šířky týče, asi nejlepší pomocník je posuvné měřítko (šuplera) a měřit na nejširším místě (ne žalud). Pokud je ovšem tvoje nejširší místo až přímo u kořene, tak je lepší měřit uprostřed penisu. Kořen už totiž stejně nikam nezasuneš, tudíž by to byl jen zbytečný a klamavý údaj.

Já osobně upřednostňuji údaj o obvodu penisu protože každou díru roztahuješ do všech stran a ne jen do šířky. Navíc, protože penis není perfektní válec, nikdy nemůžeš počítat průměr z obvodu a obráceně. A stejně tak dva penisy co mají stejnou šířku budou mít dost pravděpodobně jiný obvod.
V tomhle případě je nejlepším pomocníkem krejčovský metr a zase změřit obvod v nejtlustším místě, pokud to není kořen. Tam pak měřit radši uprostřed penisu.
Dá se použít i kus provázku, obtočíš ho dokola, uděláš značku v místě kde se potká s koncem nebo ho tam chytíš. Následně ho natáhneš aby byl rovný a změříš pomocí pravítka.

vždy se měří pouze to co se vejde do vagíny(análu a td..)
horní délku tam nedostaneš protože zespoda se zarazíš o tělo
S první části souhlasím, ale ta druhá... O jaké části těla mluvíte? :)
prostě břicho-stehno..
a to tě nedostane dál
prostě spodní strana penisu je kratší,a jen ta se dostane do vagíny.
vidím že tady mnozí vůbec nepřemýšlejí logicky*6*
Spodní strana je kratší, protože se nedostaneš přes břicho které je nad horní stranou a proto budu měřit od koulí. Chápu *114*
Jako bych to neřikal co web to stejna sračka viz citace strejda googl

https://www.google.de/search?client=opera&q=Pravítko+je+možno+lehce+zatlačit+proti+stydké+kosti%2C+která+se+nachází+přímo+u+kořene+penisu%2C&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8
To je kopie z nějakeho trapneho webu na penis pilulky ne?

Zajimave je že když jsem nastupoval do namořni akademie tak nam doktor měřil penis pravitkem ze spodu a hlasil čisla sestře. Ano v klidovem stavu, tak je asi jasne, že pevna delka ve stopořenem stavu se bude měřit stejně.

Fakt mě fascinuje jak lidi věři kdejake kundovině *355*
Tak předpokládám, že na námořní akademii asi nestuduje moc žen. Námořníci se proto (mimo přístav) musí uchylovat k méně běžným sex. praktikám, a to je asi ten důvod i toho abnormálního způsobu měření...
Tak otázka, od jakého místa na spodní straně penisu tedy začínáte měřit? A důvod, prosil bych nějaký logický. Díky :)
zcela logicky či logisticky je nesmysl měřit delku penisu z horni strany, protože ta strana je delši a nikdy se do vaginy nedostane, tak že je zcela zbytečne to takto měřit.

Ale jinak mě je to celkem jedno jak si měřite penis je to pro mě trapne kliše si poměřovat penis v mem žívotě mam jine priority jako byt spokojeny, žit si na urovni, cestovat etc... a ne abych život promrdal měřenim šulina.
konečně někdo kdo uvažuje logicky! dík *22*
Tak za prve ten co tu pověsil ten odkaz na tu fotku tam jasně znazornil odkud a jak... pravitko přiložiš ze spodni strany ke kořenu kde začina kuže od šourku nebo jak to napsat prostě kde se začina svěšet šourek.

Duvod byl v době před 30 lety asi jiny než dnes a sam neznam duvod proč nam kadetum měřili penis v klidovem stavu možna šlo o nějakou tabulku vyspělosti netušim, nebo to byla jen nějaka zaminka uchylneho doktora bez legrace.
Na spodní straně se nemáš kloudně čeho chytit! Kůže se ti různě posouvá, přechod penis-šourek je dost nevýrazný a koule se ti v pytli volně bimbaj (nejsou v něm nijak fixovaný, prostě jen visej. Dokonce není problém je zasunout tříselným kanálem zpět do břicha!)

Naproti tomu, nahoře máš stydkou kost, ke který je penis pevně uchycený... takže to dává větší smysl.
Ta fotka má smysl pokud se bavíme o měření délky dilda, kde jsou koule tvrdé a nedají se posunout stranou, tudíž zmenšují použitelnou délku té hračky.
U lidí takové měření nemá absolutně význam, protože pozice šourku se mění na teplotě okolí, kdy je šourek úplně svěšený nebo naopak přitažený k tělu.
Nehledě na to, že u člověka ty koule prostě odstrčíte/odtáhnete kam chcete a tudíž neomezují/nezmenšují délku penisu. Takové měření je naprosto nekonstantní a tudíž nemá valný význam.
To že jsem uvedl měření, které shodou okolností uvádí i stránky na penis pilulky neznamená, že bych věřil v takové produkty. Žádné pilulky nefungují, ale to měření má smysl, logiku a důvod. Vždy bude konstantní a to je důležité. Navíc drtivá většina průzkumů o velikosti penisu ve světě používá toto měření. Liší se pouze tím, jestli tlačí měřidlo proti stydké kosti nebo ne.
už jsem to psal horni čast penisu nikdy nevyužiješ leda kdyby jsi s gumy a nějak by ses nasoukal do vaginy.
Šukal jsi už vubec někdy v životě? nebo si jen měřiš šulina?! kdybys jsis zašukal je jedno s kym tak viš že horni stranu šulina maš jen na koukani *108*
Když šukáš "misionáře", tak na sebe narážíte stydkými kostmi. Když "čokla", tak je zase hloubka zásunu limitovaná velikostí prdele partnerky. A ani při "koňovi" mi koule rozhodně v ničem nepřekážej!
Zkusím to ještě jednou. U dilda je šourek pevně na svém místě, nedá se odsunout, odtáhnout ani nijak posunout více dozadu. Tudíž limituje použitelnou délku toho dilda.

U člověka to tak není, šourek není z pevné gumy a není furt na jednom místě. Prostě se odsune kam je potřeba. A ať se snažím sebevíc, tak mi furt vychází, že horní strana je o dost kratší než ta spodní, protože penis pokračuje ještě docela velký kus mezi nohama směrem k řitnímu otvoru, než úplně vleze do těla.
tak jak to napsal DWT je to přesnějši měřeni ze spod
to máš marné tady s něma *113* já se tu třeba každý den hádam s TV a CD oni také nechápou některé aspekty
nepřekrucuj to pořad podle sebe, ber to pragmaticky prostě to dildo ma šourek jako maš ty a tudiž je flexibilni, ale nic na tom neměni ten fakt že postup měřeni je ze spod přesnějši a jak už bylo zde xxx krat řečeno horni strana penisu je při styku nevyužita cela, maximalně při masturbaci.
Opravdu se snažíte přesvědčit mě a ostatní, že je přesnější něco měřit od bodu který je proměnný a není vždy na svém místě, než od bodu který bude vždy na stejném místě?
Nehledě na to, že když vytáhnu kůži ne penisu směrem k žaludu, tak bych si dokázal naměřit třeba jen 5 cm.

A to že neumíte zasunout penis tak aby jste ho z vrchní strany vůbec neviděli, buď znamená, že ho máte fakt velkýho a nebo to prostě neumíte. Já s tím například nemám absolutně problém.
ale vždyť to je stejne! co na tom je rozdilneho? to dildo ma taky varlata tedy ma šourek, tak je jasne že ten postup plati i pro penis. Nebo nemaš varlata?
Pomolu a jistě se dostáváme k jednotnému názoru děkuji. Ještě ale aby to tak dělala alespoň většina.
Kristova noho, ty si ještě ve svém věku neumíš zjistit parametry své chlouby?! *22*

Délka:
1. Nahoníš si kokota až do stavu, kdy budeš mít pocit, že ti každou chvíli exploduje
2. Našteluješ ho do polohy, kdy bude s nadčurákovníkem (podbřiškem) svírat úhel přesně 90 stupňů. To je velmi důležité! Pomoci si můžeš např. pomocí úhloměru či úhelníku, který zajisté ještě najdeš ve své školní brašničce. Pokud jsi majitelem většího panděra, tak se orientuj raději podle osy trupu.
3. K horní straně čuráka přiložíš pravítko (rovněž ze školní brašničky). Je ovšem dobré vybrat takové, které je delší než tvůj penis. Jestli takové nenajdeš, tak si půjč třeba pásmo. A pravítko si nezatlačuj do břicha, to bys pak také mohl naměřit neuvěřitelné hodnoty!
4. Budeš se dívat kolmo (opět velice důležité!!!) na stupnici pravítka a odečteš vzdálenost, ke které dosahuje ústí tvé močové trubice. (Vytahanou předkožku do toho opravdu nezahrnuj) Jestli si na něj přes pupek nevidíš, tak budeš muset někoho požádat o pomoc.
5. K naměřenému údaji můžeš přidat cca 5mm, páč stupnice obvykle nezačíná na hraně pravítka

Capisti?
..hezky popsaný..docela mě to pobavilo*1*
Přítel který meri ferove a uvede že má 13,5 tak ho pod nasima galerkama vsichni kamenuji ze lze. Takze tu delku tady uvadet stejne nema cenu
Když se dobře nafotí, tak pak vypadá, že má 20 cm.
Přesně nemá to cenu ale pro některé zřejmě ano.
Ono "mereni pindiku" je ciste muzska (ego) zalezitost. Mne jako zenske, je opravdu jedno, jestli mam doma o 4 cm vic, nebo min, nez je ceskej prumer, hlavne ze to s nim umi.
Tak já mám ještě minimálně 10-15 cm schovaných v břiše a že si je ještě žádná nevytáhla, je její problém *22**3*
Tak jsem nechal měřit maminu a naměřila 35 cm. Říkám to je nějaká blbost né ! Žena ne né 30 cm ve uvnitř a 5 cm venku
Po pravdě já neměl důvod si ho nikdy měřit vždy jsem ženu uspokojil až poslední rok tady zjišťuji jak je to pro některé důležité. jestli 18 či 20 pro mě až tak důležité není ale pro některé smrtelně
A je to tady vždy se najde někdo kdo nevěří v dané téma. Já se nechlubim jen mě zaráží lidé tady já osobně jsem průměrný a vůbec mi to nevadí.
Já jsem v klidu ale víš jak to tu je ty začneš ten si přidá a jsme tam kde jsme byli. 😉
A je to tady vždy se najde někdo kdo nevěří v dané téma. Já se nechlubim jen mě zaráží lidé tady já osobně jsem průměrný a vůbec mi to nevadí.
delka se měři ze spodu tam kde začina pytlik a šiřka se měři průměrem i když u penisu to je problematicke, protože neni symetricky a tudiž může misty byt větši průměr a někdě menší. Vit ukazka
https://jsem-cd.net/files/takto.jpg
Ještě by se mohl najít někdo kdo by daný pohlavní úd (kus) přesměroval a vydával jakýsi certifikát ověřené délky 😁. Já jsem pro ženské pohlaví u mě by mužské pohlaví délku významně ovlivnilo ale na druhou stranu respektuji že to má každý nastavené jinak.
Oprava - přeměřil daným jednotným návodem
No to je blbost co píšeš, protože když si ho změříš podle postupu co je na te fotce, tak zjistiš, že ti to ubralo minimálně 3cm. A pro-po pravítkem zaraženým až do žaludku se penis neměří, to možná tak propaguji na stránkach s nějakým sajrajtem na zvětšení penisů *3*
Ale prdlajs zespodu, to naměříš leda pěkný hausnumera...
omyl.měřený zespoda je kratší.takže jen ta kratší strana se vejde do vagíny.logika lidi,logika
Vybírej pečlivě koho poprosíš, ještě by tě ten/ta dotyčná mohla špatně změřit ;)
poprosit můžeš,obsloužen nebudeš *3*
Tak vidím že všichni ví jak na to😁no myslím že by měl být jednotný návod až se tady dozví všichni pravdu až překvapující či bolestivou.
Děkuji pomohl odkaz 😉už vím na co a jak odpovídat
Od kořene po konec jahody. Určitě ne od prdele, to budeš mít 25+, jako polovina borců z amatérů *3*