Před hlasováním se prosím přihlaste.

Infrasauna

...

Ahoj, rada bych zasla do infra sauny, neb klasicka sauna mi nedela dobre. Nikde ale nemuzu najit jak se v infra saune spravne saunit :) Na netu jsem nasla informace ze jako zacatecnik bych mela na 5 minut ve 2 cyklech ale taky ze bych mela jit na 40 minut ve 3 cyklech. Vite prosim nekdo?

Popripade ocenim informaci kde kdo Desire infra na Pha 9, Pha vychod je :)
Infrasauna je jen náhražkou. My jsme si postavily na zahradě finskou a je super, když si člověk prohřeje tělo. Teplotu regulujeme na 80 stupňů a jen občas více. Se suchou saunou má problém hodně lidí, ale to jen proto, že veřejné jsou často přetopené a používá se v nich elektrické vytápění. Lepší je topit dřevem a na teplotu, kterou člověk dobře snáší.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Ty jsi tak vtipný/á až vás nikdonechcepoznat ..
Jo myslela jsem teď v zimě jako tuto zimu.
Prohrat a zbavit se skodlivych latek se da i ve virivce, pokud ti sauna obecne nedela dobre. 20- 30 minut pri max 38 stupnich je idealnich.
Mno byla jsem v klasicke saune 2x v zivote. Jednou jako male dite a jedno asi ve 12 letech a pokazde jsem tam kolabovala. Citim ale ze ted v zime to teplo opravdu potrebuju. Infra si myslim by mi vadit nemela.
Teď v zimě? V říjnu? Kdy se chodí ještě pomalu v tričku....a přes den je kolem 20 st. C.
Co budes dělat v OPRAVDOVE zimě?
prosinec - únor, až budou mrazy.

Sorry, k té zimě nešlo nereagovat....
Ty bydlíš na severu Evropy?

O jaké zimě mluvíte? Ja snad bydlím v jiné ČR *385**9**9*

Vždyť zimě teprve přijde.... Myslím opravdová zima. Teploty kolem těch - 15 st.
No dobře, budiž. Já jen reagoval na tu zimu. Já tam nechodím vůbec. Jen do horkých bublin, do výřivky *22*
Těch vodních vírů moooc *22*

Sorry, ještě spím, vstával sem v půl 2 *3*

Za trest nebudu večer onanovat *23**1*
Teď v zimě, tuto zimu, teď v nastávající zimě *378*
Tak to aspoň chápu já.

Tady jsou fóra fakt divný. U každého někdo prudí i když to není vůbec potřeba.
Tak já to chápu jako současnou zimu.... Přítomnou, ne tu budoucí.

Nemyslím že prudím, jen sem se zeptal na tu zimu. Jízlivá reakce je až ze tvé strany. Můj dotaz byl slušný a korektní.
Zkus nejdriv saunu s nizsi teplotou nejakych 70 stupnu a bud tam treba jen 5 minut, verim ze si postupne zvyknes, nekterym lidem take nedela dobre byt v uzavrenych malych prostorach, coz sauna je.
Ani těch 70 bych nedala. Můj strop je okolo 50st. z víc se mi dělá zle.
Infra si můžeš naštelovat jak sneseš. Je to nenásilné a příjemné prohřívání.
z Infrarotsauny nemusiš mit obavy neni tak horka jako klasicka sucha, nebo parova. Infrarotsauna tedy asi česky infrasauna *256* těmzahřiva pravě tim infazařenim a vzduch v sauně je tak maximalně 43 °C to proto někteři v ni vydrži dele. Co se tyče času tak prvni kolo si dej třeba jen 20 minut to poznaš sama kdy maš dost a později mužeš dedět i dele. Ja chodim 3x tydně a je to super nejsem po ni tak unaveny jak po suche sauně.
maaan maaan dalši překlep *90* mužeš sedět
já tohle vyčetla na netu... ale i tam nemusí mít pravdu.. udělej to tak, jak to vyhovuje tobě
Tipy na pobyt v infrasauně
•potící kúra se provádí při 50 až 60 °C v délce 30 až 40 minut
•saunování ukončete sprchou ve vlažné nebo studené vodě
•potící kúru v infrasauně si dopřejte maximálně 1–2krát týdně
•infrasauna se nedoporučuje lidem se silikonovými implantáty
•infrasauna je vhodná i pro osoby, které se léčí s krevním tlakem
Ahoj jo tohle jsem take nasla, zase jinde jsem nsla tech 5 minut :)