Ahoj, rada bych zasla do infra sauny, neb klasicka sauna mi nedela dobre. Nikde ale nemuzu najit jak se v infra saune spravne saunit :) Na netu jsem nasla informace ze jako zacatecnik bych mela na 5 minut ve 2 cyklech ale taky ze bych mela jit na 40 minut ve 3 cyklech. Vite prosim nekdo?
Popripade ocenim informaci kde kdo Desire infra na Pha 9, Pha vychod je :)
Infrasauna je jen náhražkou. My jsme si postavily na zahradě finskou a je super, když si člověk prohřeje tělo. Teplotu regulujeme na 80 stupňů a jen občas více. Se suchou saunou má problém hodně lidí, ale to jen proto, že veřejné jsou často přetopené a používá se v nich elektrické vytápění. Lepší je topit dřevem a na teplotu, kterou člověk dobře snáší.
Mno byla jsem v klasicke saune 2x v zivote. Jednou jako male dite a jedno asi ve 12 letech a pokazde jsem tam kolabovala. Citim ale ze ted v zime to teplo opravdu potrebuju. Infra si myslim by mi vadit nemela.
Teď v zimě? V říjnu? Kdy se chodí ještě pomalu v tričku....a přes den je kolem 20 st. C.
Co budes dělat v OPRAVDOVE zimě?
prosinec - únor, až budou mrazy.
Zkus nejdriv saunu s nizsi teplotou nejakych 70 stupnu a bud tam treba jen 5 minut, verim ze si postupne zvyknes, nekterym lidem take nedela dobre byt v uzavrenych malych prostorach, coz sauna je.
z Infrarotsauny nemusiš mit obavy neni tak horka jako klasicka sucha, nebo parova. Infrarotsauna tedy asi česky infrasauna těmzahřiva pravě tim infazařenim a vzduch v sauně je tak maximalně 43 °C to proto někteři v ni vydrži dele. Co se tyče času tak prvni kolo si dej třeba jen 20 minut to poznaš sama kdy maš dost a později mužeš dedět i dele. Ja chodim 3x tydně a je to super nejsem po ni tak unaveny jak po suche sauně.
Tipy na pobyt v infrasauně
•potící kúra se provádí při 50 až 60 °C v délce 30 až 40 minut
•saunování ukončete sprchou ve vlažné nebo studené vodě
•potící kúru v infrasauně si dopřejte maximálně 1–2krát týdně
•infrasauna se nedoporučuje lidem se silikonovými implantáty
•infrasauna je vhodná i pro osoby, které se léčí s krevním tlakem
Infrasauna
...
Popripade ocenim informaci kde kdo Desire infra na Pha 9, Pha vychod je :)
Co budes dělat v OPRAVDOVE zimě?
prosinec - únor, až budou mrazy.
Sorry, k té zimě nešlo nereagovat....
O jaké zimě mluvíte? Ja snad bydlím v jiné ČR
Vždyť zimě teprve přijde.... Myslím opravdová zima. Teploty kolem těch - 15 st.
Sorry, ještě spím, vstával sem v půl 2
Za trest nebudu večer onanovat
Tady jsou fóra fakt divný. U každého někdo prudí i když to není vůbec potřeba.
Nemyslím že prudím, jen sem se zeptal na tu zimu. Jízlivá reakce je až ze tvé strany. Můj dotaz byl slušný a korektní.
•potící kúra se provádí při 50 až 60 °C v délce 30 až 40 minut
•saunování ukončete sprchou ve vlažné nebo studené vodě
•potící kúru v infrasauně si dopřejte maximálně 1–2krát týdně
•infrasauna se nedoporučuje lidem se silikonovými implantáty
•infrasauna je vhodná i pro osoby, které se léčí s krevním tlakem