Mě se vždy libili vyholené a čím jsem starší, tak se mi pořád líbí jen vyholené..
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Chlupatá,to je nejlepší ozdoba dospělé ženy
Já bych bral chlupatou to mě nevadí ,do zarostlé bych se nedostal a to by mě nebavilo
Já bych bral zarostlou tmě nevadí, do chlupaté bych se nedostal a to ba mě nebavilo
To je jedno jestli chlupata, oholena, chuda, tludta, plešata ze statistiky co jsem si zde udělal vyplyva to, že každy druhy komentuje a lajkuje galerie všechny stejně. Borec piše maš luxusni postavu chtěl bych tě mrdat u galerie kde je tlusta ženska, stejny komentař napsal i u galerie kde byla holka co měla 50 kilo i s posteli.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Tricho,ted už rozumím proč tomu někteří říkají "funidlo".
Clupatá vs zarostlá, to je co za dilema?
Ale samozřejmě chlupatá ruléééz!!
Ale samozřejmě chlupatá ruléééz!!
Jo no, až když jsem to založil tak mi došlo co jsem to napsal za blábol a nejde to změnit
Tak jste alespoň mohl objasnit, co bylo původním úmyslem vámi nově založeného vlákna.
Jestli to mělo být chlupatá / oholená, tak nebylo třeba zakládat nové vlákno, stačilo se podívat do historie, kde je několik stejných témat, pod trochu jinými názvy.
Jestli to mělo být chlupatá / oholená, tak nebylo třeba zakládat nové vlákno, stačilo se podívat do historie, kde je několik stejných témat, pod trochu jinými názvy.

Chlupatá vs. zarostlá
Jak vám se to líbí, popřípadě jakou ji máte