Jak na to?

Jak to udělat po delším soužití s chtíčem?

Příspěvek byl uživatelem smazán.
Tááááááák určitěěěěěěěěěě *3*
I po letech společného soužití lze mít kvalitní a vzrušující sex. Chce to snahu z obou stran. Nevěru bych viděl jako projev rezignace kdy už selhaly všechny pokusy o oživení a udržení sexuálního vztahu.
Děcka, nepochopili jste to. To není o postežováni si, to je prostě inzerát, že hledá *22*
No jeje, ty jsi drsný jak stovka šmirgl *22* a pro tvou informaci, jsem chytrý jako rohový barák *1*
To je jasné na první pohled, ovšem i pod takovým příspěvkem se dá rozjet věcná debata. 😁
To ano, ale jak vidite, tak ne s dotycnym :D
Ne, ale muže to být někdo, kdo konečně ukáže to sve super zabezpečené a ověřené forum, o kterem tady basnil *3**3**3*
Nejsi ty nahodou ten tlusty blb co tu měl nick BIGPET ? *413*
To mi spíše přijde Dylen jako on :-) apropo, ten tlusty blb tady je pod nickem usulaya nebo tak nějak :-) a i bigpeeet se tu objevil :-D
no oni jsou docela dobře čitelni ti pomatenci co chtěji lepši prava na amaterech, miň fake holek, lepši forum, lepši označeni nicku a podobně *389*
No pravě Dylan o jednom super overenem foru basnil :-D pry je to jednoduche a zdejsi programatori jsou nuly, no skoda ze to jeho forum jaksi nejspise neexistuje :D
Asi jeste na nem pracuje *91* pak sem hodi odkaz na estranky, nebo webgarden *389*
Ne,do by mel hodit odkaz *3* nebyl jsem sam, kdo se chtel kouknout a ty jsi pokazde zdrhl jak spraskany pes a chvilku byl od tebe pokoj, nez jsi zase pritahl.
Tak sup pochlub se se tim forem *22*
Ty jsi vážně vůl *3* zn. VELKÝ *1*
No rozhodne nejsem tak blbej jako ty *3*