Příspěvek byl uživatelem smazán.
Tááááááák určitěěěěěěěěěě

Uz das ten odkaz?

I po letech společného soužití lze mít kvalitní a vzrušující sex. Chce to snahu z obou stran. Nevěru bych viděl jako projev rezignace kdy už selhaly všechny pokusy o oživení a udržení sexuálního vztahu.
Děcka, nepochopili jste to. To není o postežováni si, to je prostě inzerát, že hledá

No jeje, ty jsi drsný jak stovka šmirgl
a pro tvou informaci, jsem chytrý jako rohový barák

To je jasné na první pohled, ovšem i pod takovým příspěvkem se dá rozjet věcná debata. 😁
To ano, ale jak vidite, tak ne s dotycnym :D
Ne, ale muže to být někdo, kdo konečně ukáže to sve super zabezpečené a ověřené forum, o kterem tady basnil 

Nejsi ty nahodou ten tlusty blb co tu měl nick BIGPET ?

To mi spíše přijde Dylen jako on :-) apropo, ten tlusty blb tady je pod nickem usulaya nebo tak nějak :-) a i bigpeeet se tu objevil :-D
no oni jsou docela dobře čitelni ti pomatenci co chtěji lepši prava na amaterech, miň fake holek, lepši forum, lepši označeni nicku a podobně

No pravě Dylan o jednom super overenem foru basnil :-D pry je to jednoduche a zdejsi programatori jsou nuly, no skoda ze to jeho forum jaksi nejspise neexistuje :D
Asi jeste na nem pracuje
pak sem hodi odkaz na estranky, nebo webgarden

Ne,do by mel hodit odkaz
nebyl jsem sam, kdo se chtel kouknout a ty jsi pokazde zdrhl jak spraskany pes a chvilku byl od tebe pokoj, nez jsi zase pritahl.
Tak sup pochlub se se tim forem

Tak sup pochlub se se tim forem

Ty jsi vážně vůl
zn. VELKÝ

No rozhodne nejsem tak blbej jako ty

Jak na to?
Jak to udělat po delším soužití s chtíčem?