priateľka nechce trojku...

svoju priatelku aby suhlasila s trojkou, velmi po tom tuzim ale ona o tom nechce ani pocut. Ma niekto skusenosti alebo nejake triky? Zaujima ma aj zensky nazor... co by vas presvedcilo?
Zkus navrhnout, že pozvete ženu jen pro přítelkyni (chce to zkusit se ženou?), Ty se budeš jen dívat nebo (po předchozí domluvě s přítelkyní, nesmíš nic udělat bez domluvy, nebo Ti už v tomhle nebude věřit) budeš dráždit, hladit,... JEN Tvoji přítelkyni. Chápu, že to asi není podle Tvých představ, ale i pro oči to bude pěkný zážitek, ne? Přítelkyně si zkusí, jak to bude zvládat ohledně žárlivosti a na příště Ti třeba dovolí s druhou ženou víc - dotyky, příště třeba orál, a tak dál. Na začátku při domlouvání řekni, že by sis přál s druhou ženou zkusit všechno, ale že je to na rozhodnutí přítelkyně, kdy k tomu dojde a jestli vůbec. Ale nesmíš pak na ni tlačit, nebo to pokazíš. Ale třeba taky přítelkyně žádné příště nebude chtít :-(
dajte čtvorku v tom prípade.
Tak stvorka je uplne idealna ale sposob je podobny ako som navrhol a potom je to uz jedno hovorim ked je zena rozrajcovana a muz nema namietok tak ju spravia aj traja a to kazdu jednu, nepoznam vynimku iba ak by bola chladna alebo inak postihnuta ale zdrava zena si to nenecha ujst aspon raz v zivote a ked to skusi tak bude iba o tom snivat ale stoji to za to...ved ani mi muzi nie sme inaksyitiez by sme pretiahli aj tri naraz pokial neklesne.
skus sa zamysliet aj nad tym preco je jej trojka vzdialena a mozno sam prides na odpoved....ja som na moju ties robil tlaky a teraz som rad ze to vtedy nevyslo lebo by to bolo len moje rozhodnutie,ale neskor ked to bolo v jej režii tak to stalo zato a hlavne doteraz nemožem zabudnut ako si to krasne vychutnavala
V zasade viem preco to nechce. Je ziarliva :) Ale niekedy mam pocit ze a ona by uz rada nejako okorenila nas sex. Som zvedavy ci na to niekedy pristupi.
Však je trojka a trojka - pozvi kamaráda, pokud nejsi bi, tak žárlit nebude.
tak to je tiez komplikovane, sice sa mi priznala ze ju taka predstava vzrusuje ale na druhej strane mi tiez povedala ze by zacala pochybovat o mojej laske ak by som pripustil ze by ju pretiahol cudzi chlap. No proste ani tak ani tak. Niekedy sa na tom celkom dobre zabavam :)
Tak to máš těžké, no... U nás to bylo tak, že si nakonec vhodného přítele našla sama (já jsem samozřejmě věděl, že hledá...) a je to fajn.
neziarlil si? nenarusilo to vas vztah? ja by som sa trosku bal ze ak by to bol chlap na dlhodobejsiu znamost, ze by tam vzniklo cosi viac... taku jednorazovku by som prijal
My jsem se tak domluvili, že si někoho najde a pokud on bude souhlasit s trojkou, stane se to. Jestli jsem žárlil nebo ne, to nevím, napoprvé to bylo hodně emocionální, srdce asi bušlo 200 za minutu, ale pak už to šlo...
zaujimave.... toto by som ja asi nezvladol, ale kazdemu vyhovuje nieco ine. Kazdopadne to velmi chcem skusit... mozno raz uspejem, iba som chcel vediet ako s tym zacinaju ostatne pary, co ich k tomu vedie
ahoj, neber to v zlom, ale sám si pred chvílkou napísal že to by si asi nezvládol (myslím že to bolo myslené na trojku MŽM) a ty sa čuduješ tvojej priateľke prečo nechce trojku s inou ženou. Osobne si myslím že takéto rozhodnutie má prísť samovoľne a od oboch a nie hľadať riešenie (návod)ako priateľku presvedčiť. Myslíš že keby si ju podľa teba presvedčil, ale ona by s tým nebola na 100% stotožnená, nenarušilo by to váš vzťah?
Aby si ma nebral zle, ja proti trojke nemám vôbec nič, mi sme s ex tiež hľadali muža do trojky, žiaľ to ale stroskotalo, ale na iných veciach.
v tomto mas pravdu.... len si ma mozno nepochopil, nezvladol by som ak by sa priatelka stretavala a udrzovala vztah este s niekym, pokial by sa jednalo iba o prezitie sexu bez akychkolvek zasahov do sukromia tak by to bolo ok, o telo by som sa podelil o akekolvek city alebo naklonnost nie...
Tak skus ju vziat niekde na chatu kde bude vacsia partia chlapov a zien a treba sa poriadne ozrat a idealne by bolo keby ste spali na velkej postely a vedla vas by lezal nejaky muz, svoju zenu poriadne rozrajcujes pojazdis v nej a ked bude dostatocne vzrusena das pokyn muzovi aby sa pridal a ver tomu ze neodmietne este mu sama vbehne do rozkroku vzlast ked bude citit ze to tebe nevadi ale nesmies prepast ten moment jej vzrusenia v tomto bode by len malo zien odmietlo dobru mrdacku s dvoma samcami a trtkala by ako diva az do rana.Nieco podobne som zazil ale ja som bol ten do trojky.