Crossdresing

Líbí se to nekterým holkám?

Vsichni to znaj, delaj se na to vtipy, atd atd, ale ac se to zesmesnuje, tak to delame.. Asi to nebude nic tak ojedineleho,kdyz je to tak rozsirene.. Ale sel nekdo dal nez jen k podprsence, a kalhotkam,ci satum a jinemu damskemu obleceni? Mam tim na mysli realisticke prsa , ne ponozky, ale nejakoz formu silikonovych.. A myslim tedy docasnou variantu ne tak ultimatni jako operaci :D Libi se to nejakym holkam? :P
Osobne me to strasne laka se o to moct podelit a s holkou,zenou a nebyt pritom za pomateneho zavrhovaneho uchylaka ... :p
Ps: omlouvam se za diakritiku, na mobilu je to peklo. Dekuji za pochopeni a prinosnou diskuzi
Ne že bych to přímo vyhledávala a že by mě můj partner nevzrušoval, kdyby nenosil silikonový prsa, ale kdyby jo, neměla bych s tím vůbec žádnej problém a užívala si to stejně jako on.
Takže jo, podle mě se to některejm holkám líbí a dá se taková najít. I když to samozřejmě jednoduchý nebude.
kdyžtak jsem přidal fotky z oho jak jsem se odvázal s novou hračkou.. :D
Díky, snad jednou najdu takovou :P :D není nad to moct svlu uchylku sdílet!
No pokud tě to laka a nějak tě to sexualně uspokojuje, tak to neni už tema Crossdressing, ale tema Transvestitismus tedy zkratka TV v zemich mluvici německy je to zkratka DWT Damenwäscheträger. Crossdressing a Transvestitismus jsou podobne pojmy, ale nejsou zcela indenticke.

Osobně to provozuji, ale nejdu do extremu, žadne prochazky parkem, kafičko v baru atd... určitě mě ani nijak nerajcuje mit v podprdě silikonove nahražky prsu, nebo na hlavě instalaterskou vatu *413*, prostě jen tak decentně nějaky ten hadřik nic vic.
nic proti gustu, ale proč mít podprdu a nemoc si v ní užít ten skvělý pocit mít prsa :P .. taky žadny extrem jinak,ale někdy by mě to trochu i lakalo se nechat vytahnout ven v cizím prostředí, v noci městem,nebo na kole v leginach a tilku s prsama :P :D