Příspěvek byl uživatelem smazán.
Ahoj kupte si latexovou nepromkavou plachtu a na to dáte prstěradlo a vše je potom ok, my to už dávno máme.Piss sice v posteli neděláme, ale při mokrých orgazmech je to dobré na posteli mít. Piss máme také rádi , ale ideálně venku. Naš daší nick kde to předvadíme máme : 44samuel. Na netu takové plachty najdete .Také jsme si pořidili napromokavá prostěradla kde jsou v spodní starně pogumovaná. ty jsou ale složitější se sušením do sušičky se moc to nesmi dávat ,aby se nezničila, ale dáváme to i do sušičky. Možnosti je opravdu víc.
miluji piss polykám své i cizí i semeno
Není tu někdo z Královéhradecka, koho to zajímá?
Chčiju do hajzlu............................................
Používám nepromokavé prostěradlo, natažené pod normálním prostěradlem. Běžne koupíte v prodejnách s lůžkovinovým zbožím nebo v Ikei.
Ahoj,já to vyřešila velký igelit pod prostěradlo,kdyby náhodou,ale prodávají se savé podložky,vše vsaknou a nic nepřítele,mám to vyzkoušené,tecu hodně a i piss,co nevypije kamarád,to zachytí podložka...
Když se něco zbasti k tomu tak je to strop😁
Musel jsem to i bez podložky. Jenom jsem řek, ucurkni a už jsem jen zavřel oči.
Jaké asi množství musí partnerka/partner vypít aby došlo k naredění o kterém píšete?
Taky bych řekl že aquila je hodně močopudná...to funguje báječné...ovšem černé čaje dělají moč hodně hořkou...a to já moc nechci,protože to polknout už je spíš trest jak rajc
Taky jde o to co...černý čaj to moc nezlepší....chce to spíš vodu...po mulťáku máš tam hodně Béčka a je to dost cítit.
Mě ale přijde že to k tomu patří i ta chuť a vůně 👍
Mě ale přijde že to k tomu patří i ta chuť a vůně 👍
na to přece je wet prostěradlo v ruznych barvach to co mam pod sebou v galerkach je pvc prostěradlo 180x220cm a jsou i větši.. prostě idealni na takove praktiky. Čištěni je prakticke normalně v pračce na 30stupnu bez ždimani. K dostani běžně v každem normalnim sexshopu za 300 stovky.
Potom jsou takove prostěradla i s mantinelem, kdyby nahodou jste toho moc vylulali tak to mate jako bazen
viz foto https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/41Q-4kbJncL._AC_SL1102_.jpg
na amazonu ruzni prodejci od €50
Potom jsou takove prostěradla i s mantinelem, kdyby nahodou jste toho moc vylulali tak to mate jako bazen
na amazonu ruzni prodejci od €50
To by nás taky zajímalo... V ložnici to řešíme za pomoci savých podložek 60/90 ... Velké latex prostěradla se moc neosvědčila.. chce to něco kde to obratem zasákne....
Nebo druhá možnost všechno vypít rovnou u zdroje😛
Nebo druhá možnost všechno vypít rovnou u zdroje😛
Udělejte to v obýváku na koberci,roztáhněte folii a na to natáhněte deky které všechno vysajou a pak v pohodě vyperete,takhle řádíme s milenkou už dlouho a i ta druhá možnost je něco vypít
No to uplne nevim nasledne prani atd.Nam se osvedcil takovej te malej nafikovaci bazenek pro decka treba na balkon velikosti na postel ok rychle nafouknuti i sfouknuti

Piss doma - tipy a triky
Tipy a triky na piss doma