Akože....super, ale nebezpečné, može sa to prevaliť......alebo sa pohádate a potom čo ? Veľké riziko, ale aj veľké možné pozitiva
Je, teda, bolo to skvelé......
Hej,,,a poviem ti pri každom stretnutí to bol určitý adrenalín a vzrušenie, a keď ma zoznamoval z manželom asi ten najväčší v živote.
vydata po troch detoch 42 rokov a lepsiu fajku som nezazil !!! :)
Uprimne, mal som vztah s riaditelkou, s doktorkou, s kolegynou z inej firmy atd, ale jedna z mojich nesplnenych fantazii je zviest susedu. (A taktiez mat baculku). Bohuzial teraz nie je ziadna, ktora by ma akokolvek zaujala, no mrzi ma ked som este zil u rodicov, ze som to neskusil na rozvedenu susedu, ktora ma obcas volavala na pomoc s PC a nejake ine veci, s ktorymi si nevedela poradit. Vtedy som mal tak 18-22, ona o 25r starsia, sice bola moletnejsia, ale zase velmi mila a ked sedela pri mne v suknicke, ciernych silonkach a s vystrihom (mala nadherne velke prsia), tak dodnes si vycitam, ze som sa vtedy o nieco nepokusil. (Malo nieco doseba aj ked ma privitala v trplakoch, tricku a nemala podprsenku) Dnes by som to urcite spravil. Takze ak taku susedu mas, vzrusuje ta, tak nevahaj, lebo uz sa to nemusi opakovat. V najhorsom Ta odmietne, v najlepsom zazijes neopakovatelne vzrusenie, zazitky..
Cauko potreboval by som poradiť skurvene moc ma priťahuje moja bývala kolegina 45r ja 24 dva roky sme neboli v kontakte a teraz cca4mesiace sme voláme si raz za týždeň par krát sme sa stretli a teraz ideme na kavu..chcel by som na ňu niečo skúsiť ale neviem ako...ma priateľa ale sú silu iba cez vikendy...jedine čoho sa bojím že čo bude keď povie nie ona je ražba žena takze si nič nenamyslam...ale tie jej mega veľký prsia a tie bradavky čo jej vždy stoja v pozore by som vykusoval jedna radosť 🙂
Nikdy neľutuj to čo si v živote spravil, ale to čo si nespravil.....už nikdy sa to nemusí podariť. Len potvrdzuješ túto starú pravdu. Takže chlapci nespite a ak sa Vám páči zrelá dáma dajte jej to patrične najavo. Verte mi, lichotí nám to....
Ďakujem za radu a máš aj pravdu
Kamo ty si macher pekne si to napísal máš úplnú pravdu súhlasím s tebou idem na vec dal si mi chrobáka do hlavy
Davaj jej pomalicky najavo, ze sa Ti paci, ze Ta pritahuje, ze je Ti sympaticka. U mna bol problem jednak to, ze som bol moc mlady a taky neostrielany a hlavne to bola aj mamina velmi dobra kamaratka, takze som rozmyslal stale nad tym ake dosledky by to malo :) Kazdopadne, zivot je moc kratky na to aby sme nekonali ;) Drzim Ti palce!
Suseda
Pomer