Ako na susedu?

Túžba rozdať si to so susedou..

Predstavte si situáciu, že sa prestahujete na nove miesto, ste ženatý, jedno ročné dieťa a vedľa vás sa prisťahuje suseda s postavou (hlavne zadkom) bohyne, avšak s dvomi deťmi. Čo mne nahráva do karát je, že má každé dieťa s iným mužom a je rozvedená (s tým prvým samozrejme), rada sa baví, rada si vypije, zdá sa, že ma aj rada sex a myslím, že má aj mňa celkom rada ;) Otázka je či to na ňu nejako skúsiť, keď budeme sami alebo čakať, či niečo podnikne ona, keď povedzme, niečo spolu popijeme a otázka je ako to na ňu skúsiť ak vôbec. Ďakujem za postrehy a poteším sa hlavne tým ženským ;)
toto je nebezpečné, ľahko sa to može prevaliť, alebo sa pohádate a čo potom ?
Zažil som niečo podobné a užívam si šiel som nato pomaly as prišla a žiadala ma o pomoc a nechtiac som ju chytil za nohu a potom aj vysie a skončili sme na koberci
inak!!...si to aj v úvode tohto vlákna uviedol,...Predstavte si!!!...a vstupuješ do sveta fantázie,..a neútoč!!!..skôr sa to snaž pochopiť!,,
charlston aj omen ! je zbytocne reagovat na taketo vlakna a minat energiu. na akej urovni oslovuje, taka uroven mu mozno bude odpovedat. v jeho veku ste ani vy neboli starsi. tak ho nechajte tak a netreba si z neho robit srandu. ani z iných. mozno by ste boli prekvapení ze kolki mu drzia palce. ludia su rozni ale treba vsetkých aby bolo ludstvo kompletne. tak mu nechajte jeho miesto a sam nech zisti ze ako ucinne ho vyuziva.
asasin,..z “Nikoho”,...si ja tu srandu nerobím,...moja snaha!,!...je !!!!..priviesť aj k rozumu,..a zdá sa!...že to nefunguje,..vo všetkom to mám/máme,..u prdele....ak pochopil ,...vitaj v klube,..
A to máš 28r..???,..ako 28 ročný,vraj ženatý +dieťa,..otázka položená skôr pubertiakom alebo nedozretým zasranom,...každý rozumný chlap vycíti od ženy o čo jej ide,.ale ty sa zrejme chceš ukájať nad predstavami,.čo ti tu budú písať podobní tebe,...tak bunkuj,bunkuj,..chlapče!!!*49**49**49**49**49*
Vôbec nevieš o čo ide a nepoznáš ma, nepoznáš situáciu, že som sa to snažil zachraňovať ale žiadna odozva..
prečo by som ťa mal poznať!!!.. scénar je jednoduchý a čitateľný ,,v každom prípade si neskúsený,..a týmto to tu chceš dohnať???.?,.to že si vraj ženatý???,..no skúsenosti žiadne,..zrejme si nečítal pozorne,...zrelý a rozumný chlap vie presne!.. čo zo ženy ide,..a o čo jej ide,..keď si chce sprosto zajebať:,...poznáš to!!,...a ostatné?,.je vec šarmu a dôvtipu,..keď to neovládaš,..si buď zasran,alebo }neskúsený zasran},..čo viac k tebe!{!!!
porad sa matkou svojho dieťaťa, isto ti rada poradí
Skoro som si cvrkla... *3*
Odpoveď hodná otázky *122*
Matka nestojí o sex nejako, tak si za to moze sama...
Wtf? 😅😅 , prečo sa mi zdá že si hlupák? Prečo?