Buď chlap.

Modrá je dobrá

Proč někteří samostatní chlapi mají párové či ženské profily?
Aby si s někým mohli psát v bláhové víře, že ten na druhé straně je vlastně kozatá mařka co se nemůže dočkat, až mu nasedne na penis.
I po těch letech co sem s přestávkami chodím by mě jejich motiv zajímal. Nechápu co jim to přináší, snad jen to, že občas z někoho vymámí VIP, nic dalšího mě nenapadá.
Taky je to důvod, proč už si píšu jen s ověřenými nicky, byť to silně zredukovalo objem holek se kterými jsem tady ve virtuálním kontaktu. Absolutně ale nehodlám trávit byť pár minut psaním si s někým, z koho se vyklube další podivný zoufalec, který neví čí je a co se sebou...
Určitá část falešných profilů tu vždycky byla a vždycky bude. Tak to prostě je, a reálně s tím nikdo nic neudělá. Podle mě je nejrozumnější vzít to jako fakt nad kterým nemá smysl se rozčilovat.
Protože amíci jsou v prdeli je to nepřehledné,debilní a ženskou tu sehnat?jedině šlapku za 1000 na hodinu.
To není amíkama, to je Brnem *22* ta zakomplexovanost je neskutečná *3* i na zatačku pred Vídní*1*
Ono když tady má nějaký pár párový nick, tak většinou na něho stejně z té dvojce chodí ten chlap.
Někteří chlapi mají ženské nicky, ale ono ve skutečnosti to má výhodu. A jakou?
Alespoň si tady pánové myslí že sem má tyto stránky chodí i nějaké ženy.
Nechtějme raději vědět jak malé procento žen tady ve skutečnosti je. Právě tito muži kteří mají ženské nicky budí u chlapů najivné představy o vyšším počtu žen.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Chápu dnešní virtuální svět je..... Prostě anonymní když to řeknu slušně.
Protože jim to dovoluje anonymita internetu a jinak bych to neřešila, nikdy a nic nebude ideální a vše je o lidech … hlavně to tady nebrat moc vážně a s nadhledem.
Je to sice pokrytecké chování a nefér, ale pochopitelné.
Nebo -6969- , ten by k tomu měl taky co říct...:-)