I po těch letech co sem s přestávkami chodím by mě jejich motiv zajímal. Nechápu co jim to přináší, snad jen to, že občas z někoho vymámí VIP, nic dalšího mě nenapadá.
Taky je to důvod, proč už si píšu jen s ověřenými nicky, byť to silně zredukovalo objem holek se kterými jsem tady ve virtuálním kontaktu. Absolutně ale nehodlám trávit byť pár minut psaním si s někým, z koho se vyklube další podivný zoufalec, který neví čí je a co se sebou...
Určitá část falešných profilů tu vždycky byla a vždycky bude. Tak to prostě je, a reálně s tím nikdo nic neudělá. Podle mě je nejrozumnější vzít to jako fakt nad kterým nemá smysl se rozčilovat.
Ono když tady má nějaký pár párový nick, tak většinou na něho stejně z té dvojce chodí ten chlap.
Někteří chlapi mají ženské nicky, ale ono ve skutečnosti to má výhodu. A jakou?
Alespoň si tady pánové myslí že sem má tyto stránky chodí i nějaké ženy.
Nechtějme raději vědět jak malé procento žen tady ve skutečnosti je. Právě tito muži kteří mají ženské nicky budí u chlapů najivné představy o vyšším počtu žen.
Protože jim to dovoluje anonymita internetu a jinak bych to neřešila, nikdy a nic nebude ideální a vše je o lidech … hlavně to tady nebrat moc vážně a s nadhledem.
Je to sice pokrytecké chování a nefér, ale pochopitelné.
Buď chlap.
Modrá je dobrá
Taky je to důvod, proč už si píšu jen s ověřenými nicky, byť to silně zredukovalo objem holek se kterými jsem tady ve virtuálním kontaktu. Absolutně ale nehodlám trávit byť pár minut psaním si s někým, z koho se vyklube další podivný zoufalec, který neví čí je a co se sebou...
Někteří chlapi mají ženské nicky, ale ono ve skutečnosti to má výhodu. A jakou?
Alespoň si tady pánové myslí že sem má tyto stránky chodí i nějaké ženy.
Nechtějme raději vědět jak malé procento žen tady ve skutečnosti je. Právě tito muži kteří mají ženské nicky budí u chlapů najivné představy o vyšším počtu žen.
Je to sice pokrytecké chování a nefér, ale pochopitelné.