Já erekci při masáži měl. Ale byla to tantrická masáž, jestli se to pocita
Píšetš tu o erekci,vy se vzlékáte do naha při masáži?Mám masérka vždy říká do spodního prádla.
U masáže je normální že se člověk vyzvleče do nahá, protože se předtím osprchuje, tudíž během masáže jsou intimní partie zakryté ručníkem
Kdysi v minulosti jsem byl na masáží, u své kamarádky, na lehátku jsem byl během masáže nahý, protože jsem se před masáží osprchoval. Má to tak v salonku zařízené že než zákazník ulehne na masážní lehátko ho vybidne ke sprše.
Během masáže si všimla že mám erekci, řekla to nic to je normální u masáže, po masáží mi dala papírový kapesník jestli chci můžu si ulevit a odešla.
Během masáže si všimla že mám erekci, řekla to nic to je normální u masáže, po masáží mi dala papírový kapesník jestli chci můžu si ulevit a odešla.
Při tantrické masáži, jejiz součástí je masáž lingamu do spodního prádla? Ok. Jinak i na poslední masáží v hotelu Sen jsem byl nahý. A to nemělo žádný erotický kontext.
Tady se ale bavíme o masáži jako klasické,nikde nebylo psáno že jde o tantru,tam je to jasné,(do naha) a co se týče erekce při tantře tak tam je to naprosto přirozené že máš erekci.
"...nikde nebylo psáno..."
Co třeba už v mém prvním příspěvku. Musíš lépe číst.
Co třeba už v mém prvním příspěvku. Musíš lépe číst.
Asi jsem slepý,první příspěvek nevidím žádný,smazán.
Můj prvni
OKa ale příště si přečti celé vlákno at víš o čem je řeč.
A proč z celého vlákna reaguješ zrovna na můj příspěvek?
Ukonči diskuzi,nemá to cenu.
Postavit se ti snad může i ve spodním prádle.
Tak pak se neumí člověk ovládat
Mne se postavil několikrát... 2x jsem si ho vyhonil přímo na lehátku, když masérka na chvíli odešla zkasirovat odcházející lidi z vířivky.
Ale jednou ho viděla stát a zeptala se, jestli to bolí a jestli má masírovat všude... ooochotne jsem kývl
Ale jednou ho viděla stát a zeptala se, jestli to bolí a jestli má masírovat všude... ooochotne jsem kývl
Me se postavil hned pri prvni masazi u masera v 16ti letech, jeho to potesilo a uvolneni jsem povazovala za soucast masaze
Proč se vyjadřuješ v ženském rodě když jsi rodu mužského?
Zlato transexualky to tak maji, a to ze tu ty pitomci admini maji jen kolonku muz nebo zena bohuzel neovlivnim. Pusu a krasny dník!
Ahoj chodil jsem na masáže k jedné masérce, byla velice hodná a hezky se sní povídalo,
masírorovala mě vždy nahého a potom mi ho vyhonila, měl jsem nejlepší výstřiky v životě.
masírorovala mě vždy nahého a potom mi ho vyhonila, měl jsem nejlepší výstřiky v životě.
Na jednych masazich v SM kraji, treba Ala masirovala pravidelne jednoho slovaka, ktery j i za to daval dva litry. Pero asi stalo protoze s nim utekla. Citila se iako milionarka, ale stejne skoncila na dlazbe. Pak stene skoncila s dalsim zakaznikem. Dalsi slovenka masirovala hasice az s nim zdrhla do Kromcu, pak ji tchyne nahanela a ukoncila to. A dalsi aby nemusela makat jako maserka tak po masazi sefa uz si hrala na sefovou. Zaver - jak jsi vyhodna partie stani pera na stole je zadouci, jinak ti ho postavi sama.
Včera jsem byla na masáži. Tak mě rasila záda loktem, že by Demi teda nepostavilo vůbec nic. Jau
Průběh masáže máte přeci ve vlastních rukou. Stačí se při úvodním rozhovoru domluvit na způsobu masáže. Moje ruce jsou vedeny přáním mých klientů.
Tak mně se při masáži ještě nikdy nepostavil.
Často chodím na Thajské masáže. Když jdu jen na olejovou, stojí pokaždé. Většina masérek dělá jako by nic. Některá i masíruje více na místech, kde mi to dělá dobře. Ale žádná ho nikdy nevezme do ruky. I když se přiznám, že by mě to vůbec nevadilo:)
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Obcas thajce nabidnu nejakou kacku a masiruje i penis. Ale ne kazda
Kamarád mi vyprávěl, že byl v lázních, má problémy s nohami a tak i masáž byla tak zaměřená. A když mu začal masírovat třísla, tak se mu postavil. Tvrdil, že prý se i udělal, ale to nevím jestli mu to mám věřit.
Jestli je mu patnáct, tak mu to můžeš věřit, jestli padesát, tak krmí!
Ahoj asi moc zkušeností s muži nemáš.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Normální muž pokud jde na normální masáž,myslí mozkem a ne pérem....
Teda takovou hovadinu může napsat opravdu jen ženská.
Teda takovou hovadinu může napsat opravdu jen ženská.
ať je masáž jakákoliv, tak chlap, už to má v sobě, že si pomyslí, pokud je masérka fakt pěkná, jaké by to s ní bylo. To je celkem normální u zdravého chlapa. Ovšem impotenti takové myšlenky nemají. Proto se nedivím, že někteří pisálci píší, že u nich k erekci došlo.
Vůbec se nedivím, že jsi ještě při masáži ještě neviděla stojící péro! 
Pokud by mě masírovala např. Fibingerová, tak by mi Ferda určitě čuměl na kotníky a né na bradu.
Je to normální. Rád dělám relaxační masáže přátelům, jsem hetero a kolikrát se mi stalo, že houplo i chlapům. Někteří doufají, že bude něco víc (marně). Někteří se omlouvají. To pak avolám holky a ty si s tím už poradí. Prostě to tělo občas udělá.. U chlapů to je vidět u ženských většinou ne, ale zase to poznáte jinak. Začnou se kroutit, zhluboka dýchají, tlačí se proti dlaním, kroutí pánví a maj takový vytřeštěný omámený pohled. Jakmile začnou špulit půlky, můžete všechno 😉
Ty si žvanil
Tedy, docela jsem se v tom popisu poznala
a to šlo o nevinnou masáž zad od ženy, uměla božský doteky
Já teď chodím na rehabilitace a mám i masáže které mi dělá moc pěkná asi 30ti léta slečna která má, dle mého odhadu, nádherný a pevný čtyřky prsa... Stačí, když o mě párkrát zavádí a péro jde nahoru samo 😁stojí mi snad pokaždé a myslím, že teď naposledy si toho moc dobře všimla protože jsem to v těch trenkach prostě neměl kam schovat, ale je to profesionálka a krom toho, že se milé usmívala, tak na sobě nic znát nedala 😉
Je to hodně o rukách. Studené nebo šlachovité jsou většinou nepříjemné. Nejlepší jsou u chlapů takové ty lopaty. Jsou krásně měkké a většinou teplé, umí tlak rozprostřít do plochy a mají sílu v prstech. To jsou ty nejlepší masáže.
Máš moc vlhký sny, tohle vyprávěj kamarádům v hospode
Chtěl bys?
Je to úplně normální, že při dotyku na těle se může objevit erekce. Každá maserka to nejednou zažila...
A proč maserek? Oni snad nejsou maseři? 
Ale obávám se že při kondiční masaži by se ti nepostavil
Ale obávám se že při kondiční masaži by se ti nepostavil
Mám kamarádku masérku a ta říká že ji je to fuk.
To je prave u maserek skoda. Nebo spis nefer...
Kdyz se chlapovi na masazi postavi nebo I jen trochu ztuhne, mela by mu pomoci I s tim...
Jinak to pak boli v kouli nebo pod ni.
Kdyz se chlapovi na masazi postavi nebo I jen trochu ztuhne, mela by mu pomoci I s tim...
Jinak to pak boli v kouli nebo pod ni.
Nemyslím si, že je jí to fuk... spíše jí to bude více či méně těšit.
Opravdu ti to je fuk?
Mě už úplně. Já masáže nedělám

Erekce pri masazi
Zkusenosti / reakce