Poznat se může různě. Celková stavba těla prozradí indicie, chlapské ruce bývají nepatrně větší, ohryzek se plastikou taky myslím neřeší. Na rentgenu pánve, by se usvědčil i ten nejvíc upravený transvestit. No jinak celkově hromady plastik jsou kolikrát viditelné a pravidelná konzumace hormonů o něčem svědčí. Je předpoklad, že nebude moct ukázat fotky z dětství se svou rodinou a rozhodně nikdy neporodí vaše dítě. Osobně jsem jednoho takového uhádl v televiznm pořadu, na jehož konci to tento nakonec prozradil (jeho partner to nepoznal za několik let soužití). No a tím jsem u poslední možnosti, pokud váhám zeptám se. Potom záleží co s tím, když ano.
Těžko potkáš.......buzerant v lodičkách není transka.
Kdyz to neni poznat,tak to neres..ale 99% poznas..a ty transky co najdes tady, to je k smichu..neoholeny chlapy s podprsenkama,tangama a rtenkou a myslej si,jak jsou neroznatelny od zen :-D nerozumim
myslim ze u evropskych muzu to snad neni problem. to sem projizdel asijskou seznamku a bal jsem se odpovedet protoze jsem si nebyl jistej jestli opravdu to je zena.
Umělé kozy, lehce zarostla kunda aby nebylo vidět na jizvy, různé mužské rysy jako jsou ruce, výraznější žíly, ohryzek...
Ženská od přírody,je ženská od přírody a nemůže být nijak nahrazená aby to nebylo poznat.
Krokodýl Dundee to měl zmáknutý. Podívej se na ten film a budeš mít jasno.
Hlavně takových lidí je tak málo, že pravděpodobnost na nějakou takového náhodně narazit je nulová.
Pokud myslíš u sexu, tak chybí přirozená sekrece.
To už ale může býti pozdě,mohl by se mu taky zvednout žaludek z toho jak hluboce klesnul.
Nevím, co je na tom za poklesek. Osoby po změně pohlaví jsou prostě to, v co se změnili. Je-li to MtF, čili muž na ženu, je po přeměně prostě ženou. Nevidím na tom nic, co by někomu mělo způsobovat nevolnost.
Proč, znám pár lidí po změně pohlaví co chodí i na sw a stojí tam na ne fronta.
Všude se najdou zoufalci kteří berou cokoliv,hlavně že"zasunou".
Lidi po změně pohlaví se o sebe kolikrát starají lépe než ženy, když už jsme u toho...

Jak poznat transku?
Jde to ještě?