Smula na sex už 15 let jo

Bisexuálka žena jsem jo

Ja vubec nemám žádnej sex už 15 let jo muže nebo ženskú ja vubec nemám 15 let protože lidém vadí že takhle ja vypadám proto ja vubec nemám žádní sex chlapem nebo ženskou smula co už tohle ja prece vubec nesmením jo jsem ja na chlapi taký jsem ja na ženský mnohém víc ja sem jen jenom prevažne na chlapi hodne ménej málo jsem na ženský jo mimochodem jsem jenom jen svobodní matka jsem otehotnelá kdýž mne bylo 17 let jo 160 kg prišlá jsem tehotenství mují zuby jo jenom že tohle se muže stát každýmu že prijede o svují zuby jo mují sesternice mnelá 14 let prišla všechny zuby nezachranili vubec mují sesternici zemrela mnela bolesti dasen mují sesternici jo mne lékari zachráneli jo taký sem mnelá zemrít bolesty ja vubec nemám jenom jen sem taký prišla mují zuby jo lidém tohle vadí taký vadí lidém muji kylá jo taký ja nejsem vubec krásavice jo proto ja vubec nemám žadnej sex už 15 let jo jenom jen promne tohle je smutní jo hodne moc mne je taký líto že lidé nekterí nadavají delají posmíchy semne jo tohle prece se muže a taký nemusí stát každému jo mám dorí srdce taký mám dobrou povahu jo nekterí lidé su bezcitnej zlou povahou podle mne jenom jen výzore, postave, kráse vzhlede veku by vubec nemnelo záležet kráse není vubec všechno povída se človek hezkýho talíre se vubec nenají hlavní jde voto jakej človek má srdce jakou povahu má človek ne vubec krása jo človek muže být hezký kdýž nemá dobrí srdce nemá dobrou povahu takový človek je špatný zlí jo tymhle lidém co jim jde jenom jen okrásu postavu a vubec takovým lidem hlavní nejde jakou má povahu jaké má srdce takovým lidém to vubec jenom jen podle mne není vubec dobre tohle špatný jo hodne moc tohle smutní jo povidá se taký tohle porekadlo pravdivý kdo druhýmu jamu kope sám hluboce na dne jámy spadne jo tohle je prece pre lidé kterí lídé delají posmíchy nadavají lidé neprávem jo jako napríklad namne neprávem nadavají ubližuji mne nekterí lidé jo taký delají posmíchy se mne nekteri lidé jo proto ja sem uplni bez sexu nemám vubec žádní sex kuli tomutohle mám potíže se sexem jo jenom jen mužu snívat prece o sexu nebudú mit vubec žádní sex protože lidem vadí že takhle vypadám jo mne je 40 let jo ja sem se hodne moc sklamalá taký ja sem se hodne moc oklamalá bylá jsem sklaní taký bylá jsem oklamaní jo proto vubec neverím vubec nikomu hlavní chlapem ja vubec neverím jo všude se lže jo mimochodem jsem češká pocházím Praze dve jenom že ja bydlím na slovensku jo hezký zbytek dnešnýho dne večere jo dekují mnej te se jo
Na zuby sa vykašli, je to obrovská výhoda, keď fajčíš ko*ot.
Ahoj kočka, základ je dať sem aj galerku lebo potom ti píšu všetci ale keď sa ukážeš tak len ti co majú ozaj záujem keď ta vidia.
Neber to tak su muži ktorým sa budeš páčiť tím ktorý si ženy vážia na tich druhých ser nestojí to zato máš svoj vek ale stále si ešte mladá užívaj si život a netráp sa na tim
rozumiem,je mi to luto,vobec si to neviem predstavit zit bez chrupu,esteticky či rozžuvať stravu,veď to musí byť tažke trávenie a o usmeve ani nevravím :(
Ja mám 28 a sex som mal as v 27 a vôbec sa zato nehanbím tiež nemám zuby Dolné mám len o horné som prišiel a to mám 28 a už nemám zuby len tie horné mám si problém nájsť dievča a vôbec má to netrápi keď ma prísť príde máš
a nemôžeš si dať spraviť protézu zubnú veď to zase asi neni až tak drahé
No pre niekoho je to drahé ja tiež nemám zuby už tri roky a tiež nemám nato peniaze a to robím vždy aj víkendy tiež si neviem nájsť ženu
V prvom rade sa nauč dávať bodky a čiarky, potom si to možno aj niekto prečíta a potom príde možno aj sex...
Netrep živote nepotrebuješ dávať bodky a čiarky neje otom život ani si stim nezarobis ide oto aky je človek aky ma charakter a nerieši takéto veci kim nie sú potrebné
Ty seš magor nebo co každej píše jako chcí jo tohle vubec není škola jo
Jakto myslíš co my stým našroubáme jo