Na dovolené

Třeba Naklo pod stanem

Domlouvali jste se někdy na dovolenou s nějakým cizím protějškem či třeba párem. Samozřejmě za účelem všech radovánek. A udělali by jste to?
Jo, proto jezdím na dovolenou 😂 Teď jsem v Tyrolích, v sobotu jsem se seznamil na Aprés ski se dvěma maminama z Holandska a prováleli jsme se celou neděli.
Dostaly pořádně do kožichu? hulily dobře????
Ano, domlouvali jsme si společné dovolené s našimi přáteli a nebylo to špatné. Byla to dovča na Valaltě a důležité bylo, že jsme měli oddělené bydlení. To je asi základ :) ... Letos si to rádi zopakujeme a bude to opět Valalta :)
... Ale rádi se s páry domlouváme a samozřejmě i v reálu provádíme u nás doma i mimo dovolenou *13*
Příspěvek byl uživatelem smazán.
To je pravda, ale pokud jedou dva pary, tak pri nejhorsim mate jen spolecnou cestu 😅
Děkuji za odezvu bez nějakých blbych připomínek. Nikdo nejsme normální když jsme na těchto stránkách ale ten hňup to zbytečně hroti. Kdyby to raději nechal bez odezvy.

Nejlepší bude aby sem už nikdo nepsal ať má borec klid že nás poučil o jeho nejzpravnějším nazoru.
Jak to dopadne se nedozví aspoň.
Takže já jsem troll jo??? *3*
ha ha, vidíš, jak jsi dopadl? Troll? Ne dobrej chlap. *5*
proč?? My se také dopředu domlouváme, když jedeme na třídenní wellnesy. Někdy s párem, někdy se solo chlapem. Alespoň už víme s kým jedeme a nemusíme čekat, kdo tam bude se chtít seznámit. *92*
Tohle mi treba neprijde tak hrozny vlakno, abys mu musel radit, at jde na seznamku...ale to je asi proto, ze me to take laka, ale nemam na to koule to zrealizovat 😅 taky se rada dozvim neco od zkusenejch a na seznamku nejdu, protoze nic krom informaci nehledam 😜 Tak proc ne...
Treba jo 😅 Ale vedet to nemusis 🙃
Toš se ti omlouvám. Třeba to chci zrealizovat a chci tipy a rady.