Stalker

Jak se ho zbavit

Mám problém s chlapem. Bývalý přítel skoro dva roky. Jeho Nick je Franky3. Mám napichlej mobil a vydira mě. Je tu už nahlášeny ale porad je aktivní. Chci aby všichni věděli co je zač. Je snad nemocný. To co mi včera psal nemělo obdoby. Vyhrožoval že vše pošle manželovi. Moje subka s ním má podobnou zkusenost
Budu muset řešit dál co s tím udělám. Chci aby všichni věděli co je zač.
Vůbec mě neznáš. Zřejmě nevíš co je manipulátor. Ubližovat jsem si nechala já, jen tak mimochodem. Pomstít se? Proč jako? Nemám to zapotřebí. Neboj už tu nic nebudu vykládat a nechat se napadat od magoru. Znám svou hodnotu a o jestitnych chlapech co si chudinky malinkaty nechaji ubližovat od žen si myslím taky svoje. Čau chytraci a zbytečně neodpovidejte aby vám nebolely prstíky. 😏
Paaaa.... a jedno oko nebude suché *3*
Lhářka a pohádkářka, nic víc....
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Jsou ty tve nehty ostre? :-D
*247* a proč mam pocit že nick PetrP666 je stejna osoba pod nickem mb11mb *413*
Ano, máš pravdu.*3* Mám ještě dalších 384 nicků. Poznáš, které to jsou?
384? A neni to malo Antone Pavlovici? *3*
Neboj, ještě několik přidám. Aby se v tom lépe orientovalo Alexandře Gončarove*3*
Koukám že je to tady samej inteligent. Co? Koho ty jejich názory zajímají. Díky za potporu. Nikdo neví čím jsem si prošla.
U něj spíše prošel, u Pepíka *22*
A das pak i instruktazni video nejake? Treba v delce 7minut a 15sekund? *3*
Pořiď mu jako dárek na znak přátelství pořádně chlupatou deku!
A ted prosim tu o Karkulce *3*
Ty, jez mas zname u policajtu a k tomu mas napichly mobil *22*
Nic o tom nevíš tak nikdo o tvoje komenty nestojí.
Jis na foru ;) jak ty nestojis o komenty, ktere jsou vuci tobe negativni, tak my nestojime treba o takove pohadky co pises *3*
Tak to nekomentuj když se ti to nelíbí. Ty sám si pohádka ale asi dost nepovedená. Nikdo o ty kecy nestojí. Nic o tom nevíš.
Opet, jsi na foru *4* takze komentovat mohu *3* i tu tvou pohadku *22* nebo se mam bat tvych znamych u policajtu? *22*
Klidně můžeš začít. Možná už máš v kalhotách. To samé co v hlavě
Tak jo, straaaaaaasne se bojim chlape *3*
Vidim to podobně. Nekoupil ji VIP, tak ho zde špiní....
Miluji tyhle žadonící a následně plačící šmucky*3*

A vy ji to ještě žerete.....
Tyhle kecy si nech pro podobné blbý lidi jako si ty. Necpi se tam kde nejsi zadán. Vůbec nic o tom nevíš ☝️☝️☝️
Vím jen že si socka co žadoní o VIP....
To mi bohatě stačí, více o tobě vědět nepotřebuji *23*
Socka jsi ty. Já svůj vip mám. Jsi jednoduchý jak prvok😂😂😂
Máš, no, ale darovaný, vybrečený. Já si o něj říkat nemusim. Nemám zapotřebí potom plakat na fóru...
Moc nevěřím že si i žena *23**3*
Ahoj,
taky jsme to řešili s jednou kamarádkou. Má tu kauzu pořád živou. Taky se jednalo o jejího bývalého přítele - 1 rok vztahu. Nemocný člověk s maniodepresivní psychózou. Došlo to až k soudu. Má soudem už tři měsíce ustanoveno, že se k ní nemůže přibližovat, kontaktovat ji. Samozřejmě to porušuje, tedy maří úřední rozhodnutí. Ty naschvály normální člověk nevymyslí. Minulý týden to řešila dokonce i policie. Tak snad se to teď někam posune.
Držím palce, aby to dobře dopadlo. Osobně bych to řešil předběžným opatřením u soudu. Je to složité v dnešní době. Hodně úchyláků. Měj se, Petr
Díky. Mám ten problém že jsem vdaná. Mám známí u policajtů tak to dopadne dobře.
Jasně rozumím. I tak by se to dalo řešit soudně, aby to manžel nevěděl.
Co se týká napíchnutí mobilu, mělo by to jít řešit s operátorem. Aby to očistil. Nevím přes co komunikuješ s přáteli, whatsapp, skype, icq... Některé apky ti mohl docela snadno napíchnout. Například whatsapp jsem musel též zmiňované kamarádce čistit - stalker jí naskenoval QR kód . Je to otázka 5 vteřin postačuje IQ 30 a méně. Koukni tady: https://www.youtube.com/watch?v=z5_t3i9fBcg
Děkuji. Podívám se na to. Přes Whatsapp komunikoval. Teda to jsou komenty co tu čtu. Nic o tom nevědí a jsou chytrý jak radio
@N3PI, čemu? Pokud si nezamykala mobil, je to jednoduché. Pokud samozřejmě nevlastní jako ty tlačítkový mobil pro seniory a firemní, kde jakékoliv změny provede pouze zaměstnavatel.*3**3**3*

Moji kamarádku stalkuje zhrzený milenec, který neunesl realitu ukončení vztahu. I toto bohužel v praktickém životě existuje. Jinak jestli zdejší dámě nevěříš, je to samozřejmě tvoje věc. Já to posuzovat nechci, nic o tom nevím. Pouze se dělím o praktické zkušenosti, tak jak jsme to řešili my.
Promin, pokud naskenovani QR kodu trva 5 sekund a je na to potreba IQ i pod 30, tak k tomu to zase odhlasit staci dve sekundy a IQ na bodu mrazu ;) ale to ty urcite vis. Takze pokud mluvis o praktickych zkusenostech, tak to uved cele ;)
Bohuzel tohle je pohadka jak z pera bratri Grimmu *3*
Ano mluvím o praktických zkušenostech se stalkováním, proto se k tomu vyjadřuji.Ano, řešili jsme předběžným opatřením u soudu. Ano, několikrát jsme byli nuceni volat policii za maření úředního rozhodnutí. Ano, kamarádka měla naskenovaný QR kód na whatsapp v mobilu. Jinak bych mlčel a nevyjadřoval se k tomu.

Jasně IQ pod 30 a 5s na provedení je pouze obrazné vyjádření. Poslal jsem link, kde celý proces trvá i s vysvětlením 5 min a 39s. Test na IQ jsem na dané téma neprováděl, takže ano, IQ nejvýše 30 není pravdivé.
Nechci se hádat, ani tě urážet. Nechci se diskutujícím posmívat. Snažil jsem přispět k meditu věci, snad to dámě pomohlo. Měj se.
Jako někdo, kdo používá WhatsUp web už nějakou dobu můžu říct, že pohádka kulhá na několik nohou :-). Takže i když uvěřím tomu, že si dneska někdo nezamyká mobil PINem, gestem, ksichtem, otiskem, nebo něčím dalším a nechá ho bez dozoru tak dlouho aby bylo možno naskenovat kod. Při každém spuštění webového rozhraní se v telefonu objeví notifikace "WhatsUp Web aktivní" a to už jde přehlédnout jenom těžce. Jedině že by majitel mobilu měl výše uvedené IQ 30
Ano, to je pravda, že se pokaždé spustí notifikace "WhatsUp Web aktivní". Od určité aktualizace se tato hláška objevuje. Dá se to však vypnout v nastaveni oznámení a notifikaci. To ale zřejmě víš taky.

Není nic jednoduššího, než aby si to dáma zkontrolovala. Použít vylučovací metodu. I když je to malá pravděpodobnost. Já jako běžný uživatel si většinou nastavuji appku jednou, dle svých potřeb. Nemám důvod potom do nastavení zasahovat. Nastavení si dodatečně taktéž nekontroluji. Mobil si zamykám. Nechávám ho klidně bez dozoru i několik hodin, nevadí mě to. Nejsem závislej.

Sdělil jsem dámě pouze své praktické zkušenosti, s tím jsem se reálně setkal.Věřit si můžeš samozřejmě čemu chceš.
Vypnout se notifikace se samozřejmě dá, ALE ...
1. nedá se vypnout přímo v nastavení té aplikace, ale musíte do nastavení telefonu, což není záležitost na pár vteřin.
2. Vypnutí má za následek to, že se nezobrazují žádné notifikace z dané aplikace, zprávy, zmeškané hovory zkrátka nic, což je změna, která by komukoliv z IQ nad 30 přišla podezřelá.

Z těchto důvodů pohádce stále nevěřím *4*
Vzdyt to pisu, blba ze na to dostane uredni stempl *22*
To n3pi... Covece, když čtu tvoje komentáře, si říkám co můžeš být za člověka... Jsi skoro v každé diskuzi.. Snažíš se to shazovat, za každou cenu být vtipný... Upozorňovat na chyby... Máš asi hodně nudný život :)
Takze tim teda taktne naznacujes ze dotycna je tak blba, ze by na to mohla mit uredni stempl? *3*
Ticho tam *22*, kazis mu pohadky happyend, ze ji pomohl od prolhaneho dareby a zili spolu stastne az do smrti v zamku za sedmero horama *3*
Sorry...mlčím jako hrobka předsedo :-)
*22* to by tak hralo aby jsi kazil lidem pohadky *22*
Odhlaseni web prostredi z te zbytecne blbosti trva 1 sekundu. Takze nam chces rict, ze chytry mobil kamaradky je na ni moc chytry? *3* a potrebuje instruktazni video o delce 5minut a 39sekund?*22*