Honka real

Kto mal skusenost

Ahoj kto už zažil alebo chce zažiť... prídeš k pisoárom a niekto vedĺa honí a obzerá sa. Spoločné sprchy, jemu sa postaví.... som za real.
keby som dosiel na hajzel a zbadam jak si tam natahujes tu malu smradlavu cicinu,tak ti akurat tak pridrbem...nic viac
Ja by som chcel zazit nieco take som od kk
Ešte tak dvadsať rokov dozadu boli verejné záchody jednými z mála miest, kde sa gayovia stretávali a spoznávali. Je zaujímavé, že to nejakým spôsobom funguje i dnes v dobe mobilov a internetu. Hlavne vo väčších mestách ešte existujú toalety, kde sa chodí verejne honiť. Normálne sa ideš vyčúrať a hneď vidíš okolo seba ako si tam kto honí, tak kto chce sa pridá a honí tiež. Ja viem že to hodne ľudí odsudzuje ale mne to vyhovuje. V dnešnom virtuálnom svete, kde je možné svoje sexuálne chute vyventilovať pri pozeraní videí od výmyslu sveta je ťažké niekoho prehovoriť na reálne súkromné stretnutie. Tak preto taká anonymná rychlovka, žiadné caviky, vyhoniť sa, uľaviť pretlak, ohodnotiť pohľadom vedľa alebo obďaleč stojacemu stoporený penis a nazdar, idem preč. Fascinuje ma, že muži od ktorých by som to na prvý pohľad rozhodne netipoval, prídu k pisoáru, vymočia sa a keď vidia, že sa okolo honí, pomaly sa im postaví penis a začnú tiež. A sú to koľkokrát klády ako hrom! Takéto toalety nenavštevujem často ale keď v niektorom meste na takéto wecko natrafím, rád tam chvíľu ostanem. V dnešnej dobe zvýšeného počtu pohlavných chorôb ma takáto rýchlovka často krát bez fyzického kontaktu láka viac ako nechránený jednorázový sex.
hm zaujímavo napisane,, vlastne skusenosti ako vidim , aspoň máš zážitky ;)
Ja som to uz zazil, celkovo public sex je velmi vzrusujuci.
Mňa by to bralo, chcel by som skusit
mna niekedy "berie" predstava "vymáknut či vidiet" tak nejakeho pri honke,, aky by to bol pohlad či zážitok,, samozrejme bez rizika že natrafim na "uchylaka či perverzaka" nejakeho,,, človek nikdy nemože vedeit či dotyčný "sa rád ukazuje" alebo naopak nechcel byť vyrušeny a nahnevá sa atd,,, ;)
Aj ja, najmä niekde v sprchách na bazéne či fitku
Fitko kupko sprchy tam by skm šiel
A ty si skadial ja tiez by som skusil
A kde to chces skusit a odkial si