oslava konce roku

jak oslavíte

Ahoj jak oslavite konec roku, Nějaké erotické hry ,s partnerem ,nebo skupinka. Vyrazíte někam za kulturou ,nebo budete doma?
asi nenapíšu nic světoborného, ale chci všem popřát vše nej v nadcházejícím roce! Ať se daří jen lépe a lépe po všech stránkách! ;)
Příspěvek byl uživatelem smazán.
No...ja budu doma s manzelem...vse mam pripravene a nachystane....takze vse v klidu a v pohode...do pristiho roku preju sobe aby tady( na amate.) bylo vice slusnosti...
Po XX letech doma.Pohoda,klid, rekax. Těším se, vůbec mi to nevadí, večer di pustím něco zajímavého na youtube a až se mi bude chtít spát, tak půjdu spát. Klidně i před půlnocí. Ráno normálně vstanu, bude mi fajn.Ono vlastně není co slavit, bude jen rok 2020..
No, nejak jsem doufal, ze se mi postesti dneska nekde v Praze se vetrit na nejakou privatni sex party ve veku 50+ (cim bliz Vaclavaku tim lip), nebo to oslavit spolecne s nejakym parem, ale zatim to tady na amaterech vyznelo do prazdna jen na samy kecalky a slibotechny kde nakonec skutek utek, takze to u me zatim vypada, ze dneska po ohnostroji na Vaclavaku vse opravdu skonci onanii, coz mi prijde celkem smutny. Kdyby mel nekdo z vas kdo to tady cte na posledni chvili konkretni tip kde tento neblahej osud jeste zvratit nebo dokonce sam neco porada (klidne treba jen ve trech:) a pozve me k sobe, budu jen rad!
Po dlouhé době doma jen s manželkou *13* sám ... nevím jestli to přežiju a neuteču *162*.
Já budu po několika letech doma a těším se na to :)
A to budeš sama??a není to škoda??
... jde o to s kým. *124**162* Pokud se těšíte na společné hraní, tak to chápu.