No...ja budu doma s manzelem...vse mam pripravene a nachystane....takze vse v klidu a v pohode...do pristiho roku preju sobe aby tady( na amate.) bylo vice slusnosti...
Po XX letech doma.Pohoda,klid, rekax. Těším se, vůbec mi to nevadí, večer di pustím něco zajímavého na youtube a až se mi bude chtít spát, tak půjdu spát. Klidně i před půlnocí. Ráno normálně vstanu, bude mi fajn.Ono vlastně není co slavit, bude jen rok 2020..
No, nejak jsem doufal, ze se mi postesti dneska nekde v Praze se vetrit na nejakou privatni sex party ve veku 50+ (cim bliz Vaclavaku tim lip), nebo to oslavit spolecne s nejakym parem, ale zatim to tady na amaterech vyznelo do prazdna jen na samy kecalky a slibotechny kde nakonec skutek utek, takze to u me zatim vypada, ze dneska po ohnostroji na Vaclavaku vse opravdu skonci onanii, coz mi prijde celkem smutny. Kdyby mel nekdo z vas kdo to tady cte na posledni chvili konkretni tip kde tento neblahej osud jeste zvratit nebo dokonce sam neco porada (klidne treba jen ve trech:) a pozve me k sobe, budu jen rad!
oslava konce roku
jak oslavíte