otázka je na konci...
žena mi asi nevěrná nebyla, ale nějak se doma mentálně ani fyzicky nepotkáváme...
promluvit si je dobrá rada, ale z její strany jsou to víceméně výčitky typu:
- "vždyť jsi byl v hospodě před 14 dny!" - ano, dovolím si jít 2-3x měsíčně do hospody
- "předevčírem nenastartovalo auto"...ufff, jak to mám vědět, když mi to neřekne?
- "celý den se starám o dva kluky!" - ano, je doma s dětma (školka a puberta) a já vydělávám...navíc má rodiče o dům vedle a kdykoli ji pomohou
když na její lamentaci začnu argumentovat a případně hledat řešení, tak většinou: "už je moc pozdě a já jsem unavená, jdu spát"
samozřejmě je chyba na mé straně, vybral jsem si divnou paní a neodcházím - máme úžasného prcka (staršího má z minulého vztahu) a zatím mi za to stojí být s ním.
ale resuscitoval jsem svůj starý profil tady a hledám ženu, která mě bude zajímat oblečená i svlečená (ideálně také vdaná, at nemáme touhy si vzájemně bořit manželství), páč sex občas potřebuji a doma jej nemám.
jak, hlavně dámy, nazíráte na nevěru v tomto kontextu?
žena mi asi nevěrná nebyla, ale nějak se doma mentálně ani fyzicky nepotkáváme...
promluvit si je dobrá rada, ale z její strany jsou to víceméně výčitky typu:
- "vždyť jsi byl v hospodě před 14 dny!" - ano, dovolím si jít 2-3x měsíčně do hospody
- "předevčírem nenastartovalo auto"...ufff, jak to mám vědět, když mi to neřekne?
- "celý den se starám o dva kluky!" - ano, je doma s dětma (školka a puberta) a já vydělávám...navíc má rodiče o dům vedle a kdykoli ji pomohou
když na její lamentaci začnu argumentovat a případně hledat řešení, tak většinou: "už je moc pozdě a já jsem unavená, jdu spát"
samozřejmě je chyba na mé straně, vybral jsem si divnou paní a neodcházím - máme úžasného prcka (staršího má z minulého vztahu) a zatím mi za to stojí být s ním.
ale resuscitoval jsem svůj starý profil tady a hledám ženu, která mě bude zajímat oblečená i svlečená (ideálně také vdaná, at nemáme touhy si vzájemně bořit manželství), páč sex občas potřebuji a doma jej nemám.
jak, hlavně dámy, nazíráte na nevěru v tomto kontextu?
Ahoj. Jsem už hodně, hooodně dlouho ženatý. Podotýkám, že manželku velmi miluji. Před třemi lety jsem zjistil, že si zařídila účet na amatérech a začala aktivně komunikovat. Nedlouho potom jsem přišel na to, že si našla přítele a když jsem v práci, tak jezdí za ním. Jednou jsem je nachytal dokonce u nás na chalupě, když si myslela, že nemůžu přijet. Myslel jsem, že ho zabiju. Rozmyslel jsem si to. Proběhla debata. Řekla mi, že mě miluje, nechce náš vztah ukončit, ale že mi nepatří. NEPATŘÍ!!! No rozumí tomu někdo? Prý potřebuje zpestření. Dobrá. Nějak jsem to překousal. Nikdo si neumíte představit, co takové zjištění s člověkem udělá. Nějakou dobu byl klid, ale pak to začalo znovu, ale už ne s jedním chlapem. Pokaždé, když mi řekne, že jde s někým má kafe, nebo do sauny, stává se ze mě žárlivé zvíře a ona se diví. Vždyť já se ničím neprovinil. Celý život jsem byl věrný trouba. Pokračuje to stále dál. Kolik měla, nebo má chlapů si nedokážu ani představit. Poradí mi někdo jak se s tím vyrovnat?
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Mám i svůj profil. A jsem i na jiných stránkách. Ale i tam je to stejné jako tady.
Jsem i na jiných stránkách, všude je to stejné jako tady.
vyrovnat? seber poslední kousky hrdosti a odejdi
Nechci zůstat na stará kolena sám.
tak si nestěžuj
Od tebe, pro kterou jsou chlapi nad 55 starci, je to bezvadná rada.
ne ne,jen životní zkušenosti
a mimochodem,není to o věku ale o prioritách
a mimochodem,není to o věku ale o prioritách
Časem člověk zapomene. Mně to také trápilo, ale vše je pryč a jedeme dále.
Zdarek... Můžu ti rict ze v mém případě je to na opak 🙇♂️ měli sme s přítelkyní ponorku a to docela dlouho... A bohužel jednoho dne sem se moc opil.. No a nechal sem se vyhulit od jiné... Bývalá mi přijde okey dokonce už měla i jíny. Zato já se stim nedokážu za boha smířit že je konec a dokázal sem udělat takovou věc a připravil se tak holku kterou jsem si vždy přál....
Určitě bych mu nic neodpoustela, udělal to jednou, udělá to znova, důvěra je holt dost křehká věc.
Udělat to taky ale s větší parádou 

nejlépe s její nejlepší Kamarádkou 

souhlasím.
mám teorii:pojďme si dávat to nejlepší a pokud chceš zahnout-dělej tak abych se to nedozvěděla
jinak si mě nepřej!
mám teorii:pojďme si dávat to nejlepší a pokud chceš zahnout-dělej tak abych se to nedozvěděla
jinak si mě nepřej!
Já s manželkou nezapadám do žádných výše uvedených krabiček. moje žena mě podváděla s kolegou z práce. Přiznala se sama, protože jí hrozilo prozrazení. Když mi to řekla, tak moje reakce byla divná, až jsem se sám sebe lekl. Místo, abych nevěrnici odsoudil a zavrhl, tak mě to vědomí, že šukala s jiným strašně vzrušilo. Po důkladné rozmluvě jsem dospěl k závěru, že jí prostě jeden penis nestačí.a mě vzrušuje, když mi zahýbá. Pátral jsem na netu a přišel na to, že jsem kandaulista, který se rád dívá na ženu, jak si užívá s jiným. Prvního muže šukala přede mnou jen pro to, že jsem to po ní chtěl a že měla výčitky svědomí. Hned po šukání nám bylo jasné, že tohle je naše další cesta, tedy jakýsii druhý vyšší level v sexu. Takto nám to funguje několik let.
Moje rada do života je. Nebojte a nestyďte se mluvit s partnerem o svých přáních a touhách.
Moje rada do života je. Nebojte a nestyďte se mluvit s partnerem o svých přáních a touhách.
"Není zvláštní, že to ničí a trestá právě toho, který věrný byl a neublížil ? Jde to vůbec dostat z hlavy ..."
Není a nejde. Ono to ničí oba zůstane to v hlavě obou. To neznamená, že nemá smysl vztah dál udržovat.
1) Nikdy v tom není jen jeden (někdy ani jen 2), tak vynech kladné body pro toho, který nezahnul.
2) Některé věci nejdou smazat, ale lze je vysvětlit, podívat se na ně reálně a něco přizpůsobit. Všimni se, že jsem nepoužil slovo odpustit ... to by totiž nejdříve muselo být z obou stran jasně uznáno zavinění a pak by si nejspíše měli odpustit oba navzájem.
3) Bylo to dávno ... asi tedy vyřešeno samovolně. Považuj to za vítězství (obou) a jen to přijmi jako fakt a nechtěj to dostat z hlavy. Je dobře, že to tam máš a víš, že si ho musíš hledět. On tebe by měl také. Nikdy si nejsme přiklepnuti na doživotí bez vzájemné snahy.
Není a nejde. Ono to ničí oba zůstane to v hlavě obou. To neznamená, že nemá smysl vztah dál udržovat.
1) Nikdy v tom není jen jeden (někdy ani jen 2), tak vynech kladné body pro toho, který nezahnul.
2) Některé věci nejdou smazat, ale lze je vysvětlit, podívat se na ně reálně a něco přizpůsobit. Všimni se, že jsem nepoužil slovo odpustit ... to by totiž nejdříve muselo být z obou stran jasně uznáno zavinění a pak by si nejspíše měli odpustit oba navzájem.
3) Bylo to dávno ... asi tedy vyřešeno samovolně. Považuj to za vítězství (obou) a jen to přijmi jako fakt a nechtěj to dostat z hlavy. Je dobře, že to tam máš a víš, že si ho musíš hledět. On tebe by měl také. Nikdy si nejsme přiklepnuti na doživotí bez vzájemné snahy.
Chlastem. Pokud budes dostatecne intenzivne chlastat, tak na to zapomenes. Respektive budes mit tolik jinych problemu ze si na neveru ani nevzpomenes.
Nemas zac. Poslete dalsiho pacienta sestri.
Nemas zac. Poslete dalsiho pacienta sestri.
Pro mne je to docela velký problém. Já po 24 letech zjistil, že si má žena našla jiného chlapa. Při delším souvislém rozhovoru mi dokonce řekla, že se mnou chce být i nadále, ale že jeho si nechá :-) Protože jsme všechno porbírali při pití velkého množství vína, docházelo mi všechno později. Na druhý den jsem jí tedy řekl, že 5 měsíců (které splou jsou) je až nad hlavu, a že se stěhuji pryč. Na to tedy ona řekla, že přemýšlela, a že chce být se mnou. Tak jsem to tedy tadli opět dohromady. Je to pro mně ale neskutečně velký problém. Mám tendence jí to pořád vyčítat a vlastně mi připadá, že jí nemám už rád. Řekl jsem si, samořejmě, že jí to vrátím, ale nemám vůbec chuť nějakému takovému kroku a ani nic takového nevyhledávám. Prostě je to celkem psycho tvářit se, že se nic nestalo. Poradíte
Chceš radu? Zkuste parovou terapii, rozhodně se netvarte jako že se nic nestalo. Pokud se s tím vnitřně peres, může se to celé časem zhoršit. Manželka ti způsobila bolest, podkopala tvoji důvěru v ní. Někde jsem četl, že prvotní šok po odhalení nevěry je stejně silný pro některé lidi jako zažít autonehodu.
Dobrý tip. Zatím to zkoušíme bez toho, ale díky moc.
Poradit lze maximálně s koupi auta kola pračky atd. ale v tomhle se musíš rozhodnout sám já sám o tobě vím prd a schnout všechny okolností do toho že ti byla nevěrná a dat radu těžko možná se tě to dotkne ale problém můžeš bejt ty sám a to i v okamžik kterej nechcez akceptovat ani vnímat jakoz to málo sexu ,žádný vejlety nebo ji bereš už jako samozřejmost v domácnosti takže pokud nevím co vše zatím je tak rada je jaký kolo vlastně chceš😉
No urřitě za to můžu i já, taky po tolika letech se asi není ani čemu divit. Ovšem výety byly, sex taky (tak jak to jen jde se třemi dětmi) .........ale všechno je vždycky o dvou a o komunikaci, kdy ona mi nebyla schopna říci co a jak cítí a co a jak chce. Příčinu toho, co se stalo já znám, ale mám problém se s tím prostě vyrovnat. Nicméně snažím se :-)
A vím, co chci. Chci být s ní, jen to překlenout a bude to pak OK.
A vím, co chci. Chci být s ní, jen to překlenout a bude to pak OK.
Srovnat stav zápasu a jede se znova od nuly.
jen poznámečka:odpouštíme kvůli sobě,nikoli kvůli ostaním
jinak,hezky napsáno
jinak,hezky napsáno
To je zajímavá hláška. Nechci ji rozporovat. Jen ... proč tedy viník prosí o odpuštění ?
viník neprosí o odpuštění,spíš o to: smažme to a dělejme jakoby nic
Proto spolu mají páry co nejvíce o všem mluvit. Škoda že to neřekla hned na začátku, viď? Mohl jsi ušetřit část svého života a věnovat ho někomu jinému
Třeba mě 😍😍😍 Ne sranda...
Třeba mě 😍😍😍 Ne sranda...
A zapominate take proc podvadi?
Ze se mu neceho nedostava, ze je proste takovy, atd. Plno z Vas ma volne vztahy a naopak plno z nas je doma zanedbavano. Verte tomu, ze po par letech snazeni, vyhrozovani, premlouvani, cekani, dialogu se holt prizpusobite. Zivot neni jen sex, ale zivot bez sexu (nebo 1 rocne +3x mizerne) take nejde. Neni to trestani, neporozumneni jeste dlouho pred neverou prave i na druhe strane?
Ze se mu neceho nedostava, ze je proste takovy, atd. Plno z Vas ma volne vztahy a naopak plno z nas je doma zanedbavano. Verte tomu, ze po par letech snazeni, vyhrozovani, premlouvani, cekani, dialogu se holt prizpusobite. Zivot neni jen sex, ale zivot bez sexu (nebo 1 rocne +3x mizerne) take nejde. Neni to trestani, neporozumneni jeste dlouho pred neverou prave i na druhe strane?
Rozejít. To zní jako fér, ale když to lehce nefunguje ... zvláště dámy jsou :
1) Mistryně v dočasném působení zcela jinak, než je jim vlastní.
2) Slibotechny (neboj bude líp až ...vydrž) a s podporujícími občasnými ústupky, které způsobí, že to chlap sežere. Navíc chlap doufá a chce doufat.
Potom jsi najednou o 5 let dál , máš 2-3 děti a ženskou, která už dál nemá potřebu ti podržet víc než chce. Děti opustit nechceš a přesvědčuješ, že vlastně sex není to nejdůležitější, že je vlastně dobře vychovává, že to dáš, že vlastně by to bylo sobecké.
No a najednou jsi o 10-15 let dál a víš, že děti ještě nejsou pryč, ale ty máš ženskou, která ti nedává teplo rodinného krbu (jste totiž frustrovaní oba). Tvoje životní cíle jsou v hajzlu. Mladý holky už na tebe neberou, ale na další rodinu už stejně nemáš sílu. Máš je nechat na holičkách a odejít?
Do toho přijde někdo, kdo to má stejně, ale naopak a ty zjistíš, že to proti frustraci funguje a vlastně to uklidňuje situaci (samozřejmě dočasně ... o tam psát nyní nechci).
Takže jak? Je to nyní podle tebe, je ten chlap hajzl? Je to debil, který si to nedokázal včas uřídit? Takových je hromada.
Pak jsou ještě další fáze. Frustrace se stupňuje. Děti už tě nepotřebují, ale najednou už o tebe tolik není zájem. Uvědomuješ si svoji zranitelnost. Změny nejsou tak jednoduché (práce, bydlení, majetek). ... tak si tak říkáš, že by ti od začátku možná vyšel lépe a levněji i placený sex. Zdraví si ale také vážíš.
Takže jak? Je to nyní podle tebe, je ten chlap hajzl, když si v průběhu času odskočí?
Ahoj Trhač
PS: Je to často i naopak. Ale my chlapy to dříve řekneme na rovinu a bez komedie. Také většinou méně žárlíme (ženský žárlí i jen na možnost, ačkoliv se jedná o něco co nechtějí dát a tak by jim to snad ani tolik nemuselo vadit). Nechci říct, že jsou to zlatokopky, ale nějak jim to nakonec taky vyhovuje.
1) Mistryně v dočasném působení zcela jinak, než je jim vlastní.
2) Slibotechny (neboj bude líp až ...vydrž) a s podporujícími občasnými ústupky, které způsobí, že to chlap sežere. Navíc chlap doufá a chce doufat.
Potom jsi najednou o 5 let dál , máš 2-3 děti a ženskou, která už dál nemá potřebu ti podržet víc než chce. Děti opustit nechceš a přesvědčuješ, že vlastně sex není to nejdůležitější, že je vlastně dobře vychovává, že to dáš, že vlastně by to bylo sobecké.
No a najednou jsi o 10-15 let dál a víš, že děti ještě nejsou pryč, ale ty máš ženskou, která ti nedává teplo rodinného krbu (jste totiž frustrovaní oba). Tvoje životní cíle jsou v hajzlu. Mladý holky už na tebe neberou, ale na další rodinu už stejně nemáš sílu. Máš je nechat na holičkách a odejít?
Do toho přijde někdo, kdo to má stejně, ale naopak a ty zjistíš, že to proti frustraci funguje a vlastně to uklidňuje situaci (samozřejmě dočasně ... o tam psát nyní nechci).
Takže jak? Je to nyní podle tebe, je ten chlap hajzl? Je to debil, který si to nedokázal včas uřídit? Takových je hromada.
Pak jsou ještě další fáze. Frustrace se stupňuje. Děti už tě nepotřebují, ale najednou už o tebe tolik není zájem. Uvědomuješ si svoji zranitelnost. Změny nejsou tak jednoduché (práce, bydlení, majetek). ... tak si tak říkáš, že by ti od začátku možná vyšel lépe a levněji i placený sex. Zdraví si ale také vážíš.
Takže jak? Je to nyní podle tebe, je ten chlap hajzl, když si v průběhu času odskočí?
Ahoj Trhač
PS: Je to často i naopak. Ale my chlapy to dříve řekneme na rovinu a bez komedie. Také většinou méně žárlíme (ženský žárlí i jen na možnost, ačkoliv se jedná o něco co nechtějí dát a tak by jim to snad ani tolik nemuselo vadit). Nechci říct, že jsou to zlatokopky, ale nějak jim to nakonec taky vyhovuje.
Tomuhle nevěřím. Podle mě je nevěra stará jak lidstvo samo, akorát se o tom nikdy tolik nemluvilo.
Přesně tak.......................
Záleží na důvodu nevěry. Jestli to někdo dělá jen tak ze sportu, bez výčitek, i když je vztah funkční, důvodem je to, že je to mrzák. Nevěra jinak nikdy nevzniká jen tak. Když k ní někdo utíká jako k záchraně (dejme tomu, že už dál nemůže) a druhej to zjistí a oběma je ta situace nepohodlná a oba vidí, co jim to ukazuje a dokážou s tím něco udělat, může bejt nevěra docela silnej napravovač.
Tak či tak stejně nejvíc záleží na konkrétním člověku, jakej k tomu zaujme postoj.
Tak či tak stejně nejvíc záleží na konkrétním člověku, jakej k tomu zaujme postoj.
Já odpustil hned a zapoměl po měsíci... nebejt této diskuze tak bych si na to ani nevzpomel, je fakt že už ani na ni :D.
mě pomohla meditace
sice nešlo o nevěru,ale o odstřihnutí od určitého člověka
sice nešlo o nevěru,ale o odstřihnutí od určitého člověka
Hmm to by se mi taky hodilo, vypnout hlavu aspoň na hodinku , naučila jsi se meditovat sama nebo jsi měla nějakého mentora??
mám kamarádku,která je mistr Reiki
no já mám kamaráda a ten je mistr Šmejkni. Určitě by pomohl
komu,mě? díky ale já pomoc nepotřebuju
Těžko radit, každej to má nastavený jinak, pro mě je třeba vždy u jakéhokoli problému podstatné zjistit co bylo spoustěčem, probrat se řetězcem událostí a najít chybu. Jaký byl důvod k nevěře, jaké byly okolnosti, jak s tím viník přišel za poškozeným, jak situaci hodlá řešit. Pak se dá vyhodnotit co dál ale tenhle můj mechanismus funguje jen u mě s mými pravidly a přístupem k věcem.
Je to nejvetsi hnus, neveru bych nikdy nedal
Většina žen nevěrníka opustí také.. ale když ne ? Jako že se potom trápí víc žena, která neudělala nic špatně ?
No dámy, vy si tady tedy pěkně notujete. Kulhá vám to ale už od té statistiky, kde máte hned dvě většiny v jedné volbě. Trochu odstupu a nadhledu prosím. Obvykle nic není jen tak, jak to vypadá na první pohled. To platí o pro "objev" po letech. Jak k tomu "objevu" vůbec došlo?
To taky není tak docela pravda, záleží na povaze nevernika, někdy se to celé tak zvrtne... Že se partnerce není schopnej podívat do očí jak mu je to líto...
No to netrápí, proč by taky mělo že...

Nevěra-zapomenutí
Jak zapomenout přítelovu nevěru ?
Je možné dostat z hlavy fakt, že vás váš partner podváděl ? Jasně, není to aktuální, stalo se to dávno, budiž mu odpuštěno.. ale jak na to přestat myslet ? Není zvláštní, že to ničí a trestá právě toho, který věrný byl a neublížil ? Jde to vůbec dostat z hlavy a věřit, že se to už nestane nebo neděje pořád ? Nebo je lepší kvůli chybě, která se stala už dávno, odejít a zahodit všechno na čem jste spolu pracovali ? Jasně že ne, alespoň za mě. Ale jak to sakra dostat z hlavy ? Myslím, že tomu pocitu dokáže porozumět jen člověk, který si tím prošel, ale možná že na tuhle otázku by dokázali lépe odpovědět muži..vím, že my holky, alespoň většina, jsme hodně přecitlivělé, kdežto chlap se s tim tolik nemazlí, sečte, podtrhne a hotovo.. takže..jak to dostat ven ?