Lízanie semena..

Cum kissiing a creampie eating

hľadam odvážlivcov, ktorí to už skúsili.. váš názor???
Mne by sa páčilo mať muza cuckolda/kandu
tak v tom pripade sa hlasim :-) hladam zenu ako si ty
je to uplne super a najlepsie semeno je od cudzieho muza na priklad na prsiach partnerky
Najlepsie ked ju vystrieka a vylizujez to mnam
presne tak :-) milujem tu zmes ponizenia a vzrusenia ze ju vystriekal iny muz
jasne ved je to super :-) len ja uz to dlhsie bohuzial nezazivam momentalne som sam :-(
Vo vani to vždy zakončí bozkávaním ma ostriekanou pusou, moje mi nevadi a ani jej odo mna.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Trochu odľahčím tému parafrázou mediálne známej vety. "Keď neochutnáš, nevieš" *4*
Nič lepšie nemože byť ako pocítiť v oboch ústach horúce semeno, ktoré si striedatw v ústach. Ideál keď sú na to viacerí
svoje ano, cudzie ma napinalo, nikdy viac
Vždy mám chuť ochutnať svoje, ale akonáhle sa spravím, chuť prejde 🤷🏼‍♀️ ako na to?
tak isto , vzdý si poviem že dnes to dam všetko a po sem tam iba trocha namočim jazyk *19*
Tiež som mal ten problém, vystriekal som sa do dlane, ale už som to nedokázal dať do úst, ale keď sa vystriekam na lyžicu, tak v pohode, všetko dám do úst
Ked sa spravis partnerke do ust zacat sa bozkavat. A uz si len krok od toho.. jednaj prijemne ju to prekvapi a zaroven mozes jej opatovat oral a chystat sa na druhe kolo..
Trochu si odstrekni a pri dorobeni to zlizes
Ja vždy darujem semeno na papanie. Buď do kávy alebo pri káve, alebo ešte horúce, čerstvo nadojené.
Napíš to ku každému príspevku, ktorý tu je.
Túžim ale nebolo mi dopriate ochutnať cudzie ....
Prečo ti nebolo dopriate ja ho iba tak ručne lebo nikto nechce mi ho uvolniť ústne
Lizanie vlastneho semena z muslicky, prs je fajn
cudzie ale chuti 100 krat viac...ale nesmies sa urobit pred tym ako zacnes lizat...
Skúsili, žene sa to samozrejme páči (veď to má v ústach tak či tak) mne zase až tak nie. Ale nikdy to nebolo v "náladičke" čiže boh vie aké to je keď sa zahodia zábrany? *3* zatiaľ ale nič moc
Rád vylížem vystriekanú šťavnatú mušličku. Stačí len napísať.... :)
Svoje v pohode a kedykolvek.ale od ineho chlapa ee
skúsil som s mojou a tá je nadšená hlavne keď to bolo semeno ineho chlapa
A tebe chutí od rôznych? Či u žien je to inak?
bolo parkrat;-) sa to vola "odborne" snowball-snehova gula😈
Vyskúšané a zaujímavý pocit 😀... Ak máš záujem o bližšie informácie kľudne napíš správu
Je to super lízať vystriekanu mušličku
Chcel by som to vyskúšať. Nájdem párik? Pozeral by som sa na vás a potom vylízal partnerke vylizanu šušku.
Príjemné a vzrušujúce.Skusenosti máme. *243* *2*
Môžeme popísať podrobnejšie v správe. *1*
Svoje tiež rád zlížem zo ženského tela
mas skusenosti................................................?