Před hlasováním se prosím přihlaste.

tantrická masáž

dělaná hlavně ženám

žena chodí už nějaký ten rok na tantrickou masáž. Slyšel jsem už několik názorů, že je to placené vyvrcholení a to hlavně, když ji navštěvují muži. Já s tím nesouhlasím, tantra udělaná od profíka není o tom, aby primárně bylo vyvrcholení. Samo o sobě být nemůže, je to vždy domluva mezi masérem a ženou, nebo ji mají napsanou v nabídce a je to jako doplněk tantry. Na druhou stranu., těžko by se vstávalo ženě z lůžka, nebo z podložky na zemi vzrušené dotyky maséra bez zakončení. Prosím o fundované názory, hlavně od těch, co to již prožili.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Máš právo na svůj názor o používání nebo nepoužívání tantry pro širokou veřejnost.

Učení Tao a Tantra jsou ve své podstatě jen způsoby, jak dojít k vyššímu vědomí. Těchto způsobů je v každé kultuře a v jejích náboženstvích několik. Vždy jsou do toho zamíchaní různí Bozi. Kde se ti Bozi vzali a proč předávali své znalosti, není nikde úplně a srozumitelně objasněno.

Lidový léčitel může léčit ostatní a nemusí přitom věřit v žádného Boha a ani v náboženství. Vyznavači jógy mohou cvičit různé pozice a sestavy a nemusí jako bezmozci opakovat nesmyslná slova a opěvovat božstva. Vše jsou jen různé cesty ke stejnému nebo podobnému výsledku a tím je, aby tělo mohlo pracovat s co nejvyšší a nejjemnější energií. Je na každém jedinci, zda k tomu Bohy potřebuje nebo ne.

V našem západním myšlení je Tantra spojena hlavně se sexualitou. Ve východních učeních se sexuální energie využívá k rychlému zvýšení energie a jejímu odvedení do horních čaker, kde se smísí a používá k regeneraci a léčení celého těla. Když je tělo v relativně dobrém stavu, tak je energie používána k získávání vyššího vědomí. Vše je samozřejmě složitější a je to běh na dlouho trať.

V tantrických masážích se také používá masáž pohlavních orgánů, u žen se nazývá masáž Joni a pokud se nepletu, tak v té sestavě je přes 50 možností.

Je důležité si uvědomit, že ne každý nebo každá, kdo jde na tantra masáž, si jde zašukat. V první řadě je to příjemná masáž, kdy se pomocí energie dostaví hluboký fyzický a psychický relax.
Jen malá ale důležitá informace pro místní čtenáře. Skutečný Mistr tantrickeho umění nebude své klienty hledat na tomto diskusním fóru.
Výborná otázka. Konečně někdo kdo u klávesnice přemýšlí. ARMY za tento příspěvek máte masáž zdarma.
Obávám se že jsme se nepochopili navzájem.
Myslím, že v současné době se počet "masážních salonů" s erotickou/"tantrickou" masáží celkem už limitně blíží počtu bordelů/privátů. Průměrný zástupce tohoto businessu: na webu zpravidla odněkud zkopírovaný mišmaš východních pindů, v praxi pak nekvalifikované patlání oleje dvacetiletou pipkou popřípadě vysloužilou sexuální pracovnicí zakončené manuálním vyhoněním. Čest výjimkám, samotného by mě zajimaly:)
pánové, jen otázka. Jste fakt v této branži profíci, nebo jen píšete vlastní názory? I když s těmi nabídkami máte holou pravdu.
Pokud chceš důkaz o kvalitní a profesionální masáži není nic jednoduššího než prakticky vyzkoušet. To plati o všech druzích masáží včetně tantricke.
dík, to jsme si napsali. ...*21*
Pokud chceš důkaz kvalitní a profesionální masáže není nic jednoduššího než prakticky vyzkoušet. To plati
Asi před rokem jsem četl o nějakém předním českém guru Ríšovi, který ženu nejdříve rozdělal svýma masitýma prstama, a pak jí tam fouknul péro... *3* Prý se k němu vždy přivtělila nějaká bytost... *22*
Chlapče máš v tom zmatek. To byl guru Jára a postupoval přesně tak jak většina amatérských maséru kteří vůbec nevědí o čem tantricke masáže jsou. Je nutné znát psychologii nikoliv sexuální polohy.
PetrMonika má pravdu, náčelníku. Existence Guru Ríši nijak nepopírá předchozího guru Járu s jeho "odháčkováním". Jde od Richarda Vojíka, opravdu donedávna dost velké jméno české tantrické scény, dnes stíhán za mnohočetná znásilnění, což podle mě dost ilustruje bídu zdejší scény...
Přesně tak, byl to Vojík. Nutno ovšem podotknout, že velmi často si za to, ty slepice můžou samy. Masíroval jsem několik žen z té jejich školy a samy říkaly, že se vždy nějaká nána najde, které si myslí, že je něco víc než ostatní, když o ni projeví zájem šéf. Když se jí rozleží v kebuli, že mu posloužila, jen jako další futrál na vocas, tak ho práskne za znásilnění a nejlépe až po několika letech. Tím se ho ovšem nezastávám. Tihle lidé mají jistý druh znalostí a schopností, které běžná populace nemá a občas to prostě využijí.

Velmi často se za tantra masáž vydává načančaná ero masáž. Můžou používat peříčka, kožešinové rukavice a řadu dalších vychytávek, ale bez znalostí o energetickém systému těla a vědomého vedení energie, to stále bude jen předražená ero masáž.
Ale prdlajs, guru Járu si velice dobře pamatuju... tohle byl Ríša a měl na to dokonce nějakou emerickou školu! *24*
Jsem tantra masér pokud chceš vědět podrobnosti napiš mi do zpráv.
Předpokládám, že se příspěvek jen špatně zařadil *5*
Cena je různá, záleží na kvalitě a lokalitě. Od 1000 až třeba párová za pět tisíc. Jsou ale amatéři kteří ji dělají zdarma s plánem že si u toho zapichaji což nemá s tantrou vubec nic společného.
přesně tak, i nám se nabízejí, že to přijedou udělat k nám. Já jim odpovím, že k tomu je třeba ta profi atmosféra, lůžko, svíčky, vůně oleje atd. A cena?? V Brně žena platí jako stálá klienta VIP cenu- 1500 korun. Ale ceny jsou různé, jak jen uvedeno.
Pokud je těch 1.500,-kč za 1,5 hod, tak to jde, pokud za 1 hod, tak ji nevedou jako VIPku, ale jako .....
ha ha provokatére, kolikrát jsi na tantře jako chlap byl? To už je pravidlem, že nejvíce kecají ti, co ví o tom kulový.*63**385*
Proč provokatére ? Jen jsem se slušně zeptal. Samozřejmě máš pravdu, o tantře toho ještě moc nevím a do konce života se o ní, vše nenaučím. *277*