Peníze, spousta peněz... A když si chlap tak být požehnán velkým penisem.
A co to vlastně znamená, když vše "vychází, jak má"? Jako podle tvých představ? Ty víš, jak to má správně vycházet...?!
Ale tak to nevychází snad skoro nikdy...
Chceš-li pobavit Boha, vyprávěj mu o svých plánech!
No to je otázka... Jediný co podle mě pomůže ke štěstí je naučit se být spokojen sám se sebou a tím se vlastně staneš šťastnou.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Jo, do chvíle než si člověk uvědomí že je vlastně alkac a stává se z něho budižničema. Tohle je návod úplně k hovnu, resp návod na to jak se postupem času stát velmi nešťastným.
Na toto téma byly i studie. Obecně: Ve 20 ho člověk vidí většinou ve slávě, bohatství a kariéře. V 70 pak často ve vztazích, rodině a přátelích. Poslechněte si na toto téma přednášku od Roberta Waldingera. Stojí za to! Stačí do vyhledávače zadat třeba "tedx robert waldinger youtube". Najdete to i s CZ titulkama.
Jacques Brel zase často mluvil/zpíval o realizaci snů, které člověk má, a lásce.
Na sklonku života často lidé litují, že žili život někoho jiného - žili tak, jak si přálo jejich okoli (rodiče atd.), ale nežili vlastně svůj život...
Jacques Brel zase často mluvil/zpíval o realizaci snů, které člověk má, a lásce.
Na sklonku života často lidé litují, že žili život někoho jiného - žili tak, jak si přálo jejich okoli (rodiče atd.), ale nežili vlastně svůj život...
Dá se říci, že jsem šťastný. :) Možná je to tím, že spoléhám jen na sebe. Pokuste se o to.
Jsem šťastný tedy.
Nejdřív si musíš ujasnit, co pro tebe vlastně znamená mít štěstí! Pak se teprve můžeš zabývat píčovinami typu šňůrka...
Co nejvíce onanovat. Několikrát denně.
U chlapů pomáhá, když muž nosí svoje moudí zásadně na levé straně, na straně srdce 

Šňůrky potom není třeba...
Jak je to u žen ale nevím
Šňůrky potom není třeba...
Jak je to u žen ale nevím
Šťastná žena nosí “svoje” moudí v kabelce přece
V kabelce ušité z předkožky své poslední kořisti...
Tím je řečeno vše.

Štěsti v životě
Poradit