Skusenosti s realom

Real

S bývalou partnerkou sme hľadali muža na pravidelne trojky. Hľadať tu je fak sila,to všetci vieme...za cca pol roka sme sa reálne stretli so 14-nastimi. V podstate slušný atď..ale po sexuálnej stránke zle,takže druhé stretko nebolo. Potom sme našli dvoch s ktorými sme sa pravidelne stretávali cca 4 roky. Momentálne som vyše roka single a z času na čas napíšem páru,ale nula bodov.(to to sa mi nepíše zrovna príjemne,ale som "fešák"s ex sme tvorili krásny pár čo nám vždy vraveli,viem sa správať,tak neviem kde to vždy viazne..)) Takže trojky budú,ale najprv musím mať partnerku.. zdar a silu priatelia!
Čawes. Aj ja mám skúsenosť so staršou paní z Amatérov. Predviedla mi parádne 'predstavenie'.
Stretla a nelutujem..po tyzdnovom pisani sme sa stretli,uz to bude rok a funguje to
Ahoj.Čím bližšie na východ Slovenska,tým menšia šanca na zoznámenie.A čím bližšie k Bratislave,tak tvoje šanca na zoznámenie sú väčšie.
Je to tazsie ale ano stretol...a nelutujem
Veľakrát a vecsinou super, no niekedy sa stalo že bolo všetko dohodnuté miesto aj čas a nič stoho nebolo lebo nikde nikoho.
S jednou amaterkou 2x. Na druhom stretnutí sme si užili,a potom už sme sa akosi časovo nevedeli zladiť...inak je to celkom boj...väčšina žien chce hlavne sympatie a ja som asi nie práve moc...
Ja som si tam našiel 2 masérov a som veľmi spokojný...
Ahoj a aka bola tvoja skusenost? Myslim tym ci to boli normálny ludia...vieš nerad by som navštívil nejakych podivinov a zaroven nemam chut na oficialne salony, kde je to dost neprijemne uz len vkrocit pre mna...splnili ti aj ine poziadavky ak si mal? Dakujem a p.s. ktorej casti SK sa ti podarilo najst...ja som z BA
Neda sa ti napisat postou, nedal by si na nich nick?
Reálne sme tu našli párik aj tantra masáž skusili od amatérov kto hľadá a je trpezliví nájde.Nečakajte že pri prvom inzeráte nájdete niekomu nepasuje vek,vzdialenost,orientacia a najviac sympatie.
Presne tak a hlavne sa nevzdávať. Už sme sa párkrát stretli a vždy to bolo super. Netreba tlačiť na pílu ako sa hovorí.
Cau, ano podarilo sa mi stretnut, ale celkovo uspesnost je dost nizka.