Da se seznamit i tady...hur nez v minulosti, holky uz nejsou tak naivni a vetsinou se za cervenym nickem skryva chlap..ale jsou i vyjimky, jen to nevzdavat a byt originalni... 😉
Díky za rozumnou odpoved👍bohužel červený nick naprosto presne
Dá se vykousnout jebačka na síti,ovšem na na Amateri.cz,spíš Lidé,Rande,Facebok.......atd.
V klidu tohle tele co založilo tohle vlakno je rád že si může pohoňkat pač na víc on nemá.
Asi bych zrusil ten Caps Lock v inzeratech. Spatne se to cte.
Dobře,díky za snahu ale určitě si to tak nechám protože naopak klienti s tím problém nemají

Psát texty pouze kapitálkami je jeden z nejhorších prohřešků při prezentaci na webu :)
Bezcenna kurva vydávající se za maserku si tady řeší své mindraky.Prosim te uz nekomentuj,bez honit ocasy,to jedine umíš a urcite taky spatne🙏🙏radši se nevyjdaruj protože,už ti nezbude ani pár posledních klientů a budeš jit nedej bože muset normálně pracovat.A to asi bude problém.....🤔🙏
Nečerti se broučku, nadávky z tebe chytřejšího neudělají. Hlupákem jsi a zůstaneš to máš zaručené.A ještě jedna věc,já žádný problém nemám, nepláču tady že si nemužu vrznout jako ty. Tak se prober hošíku.
Kdyby si už ani prostitutka nevrzla, tak to byl byl opravdu už opravdu konec světa :)
Rádsi budu celý život hlupák než okresní kurva o kterou není zájem.
Kurvicko tady není debata o vrznuti,tady je debata přístupu a spolehlivosti.A pokud se bavíme o inteligenci tak potom nevím proč delas kurvu,takže s tou inteligenci asi taky nebudeš moc vysoko🙏🐄
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Opatrně, panáček je citlivka. Jinak děkuji, já si ho opravdu užívám, je velice zábavný

A jestli se takhle chováš ke svým klientům jestli nějaké máš,když mas cas vypisovat,tak se obávám,že jsi definitivně "domasirovala".Chápu smířit se se svojí profesi je slozite.Kazdopadne,pokud někdo pojede kolem tak tě doporucim👏👍
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Ale jistě že se to na školách učí. Již od prvního stupně základní školy se dětem pouští naučné dokumenty o všech hrozbách internetu. A jen mě udivilo že tady chlapec který toto vlákno založil tyto informace neví. A pokud umíte číst napadá celou tu dobu on mě. A ano, lidé odchází, především proto že tato skupina díky kriminalitě, kuplířství,drogám je obšancovaná kriminálkou a tak v klidu si sledují podezřelé profily lidí atd. a přidávají se nenápadně do debat a podobně. Ti chytří to prokouknou ale těch je tady opravdu pramálo,nebo zrušili učet či už dávno bručí.
Kdyz myslis

tvl... být kurvou,ani tady nepípnu 

A to má být komentář k založenému vláknu?
Nené

Již děti na základních školách se minimálně 10let učí že na internetu nemají hledat seznamovaní, a o dalších nebezpečných věcech které se na internetu dějí. A hrebecek82 ty jsi celou tu dobu byl vězněn kde že až nyní jsi přišel na tyto informace a sděluješ nám je?
Já jsem se na internetu s pár normálníma holkama seznámil. A s některými došlo i na sex a vztah, takže mi není úplně jasné proč ho takhle stíráš. Ale seznamoval jsem se na normálních seznamkách, nebo na fb. Tady ne. Tady je to spíš žvanírna. Ale zase jsem tady našel zajímavé typy třeba na ty swingers kluby.
Tady je to zvanirna jako celej Parlament

Je no
To tady chlapec,založí si vlakno a řeší si tady úplně něco jiného než by měl.

Tak určitě nejsou všichni stejní a občas se najde normální člověk na pohodu.
Ty to víš asi nejlíp při své profesy rádoby maserky😂
Profesy? Az me pichlo v oku...
Přesně tak ale narozdíl od tebe mám dost rozumu a nepláču tady jak je těžké se seznamovat a hledat někoho. Z mého profilu každému dojde že tady nejsem na seznamovaní. A pokud jednáš i v reálu tak jak tady plačeš, nedivím si že nikoho nemužeš najít.
Pokud by jsi měla dost rozumu nemasirujes tam někde v Budějovicích,ale fandím ti maserko👍
Baví mě tvůj zájem o mě
ale na to nemáš inteligenci .

Aspoň nějaký klient vid👏🌋Ale jsou mnohem atraktivnější maserky,takže bohužel
Tím "nějaký klient" jako myslíš koho? Sebe? To už se považuješ za klienta?
A nezapomeň si to lajknout ty tragéde.
Ani bych se nedivila kdyby jsi byl ještě panic. Tvé myšlenkové pochody tomu dost napovídají.

Tak chápu že dělat kurvu někde na vesnici člověka nějakým způsobem poznamená,ale zkus se s tím smířit.Urcite tím klientem nemyslím sebe,vyhazovat peníze za tebe?sorry🙏
Tak pořád lepší být kurvou se vzděláním než hlupaček co somruje u ženských a je rád že zvládl alespoň základní školu. Chápu že tím trpíš ale pláčeš na špatném místě. Ostatně to jak jsi hloupoučký si již všimlo více lidí. Možná si skoč poplakat za mamkou a taťkou😉
Nereálné setkání
Domluva