Tip na seznámení se

...

Ahoj, celkem často tu čtu jak se ten či onen nemůže seznámit. Já pro Vás mám super tip!!

Od Ježíška jsem dostala poukaz na kurz kreslení. Včera kurz začínal. V kurzu je 16 žen (od 18 do 55) a 1 chlap (cca30) .

Chlap nebyl schopný nakreslit ani rovnou čáru a tvářil se nešťastně. Ženské kolem skákaly jak slepice.

S jednou odcházel po kurzu na kafe heh.

Takže pokud si chcete zašukat je takový kurz super místem!
Ahoj, respektujeme, že jsi nás nervózně zablokovala. Nejsme ale žádný chlap zamaskovaný jako pár. Jsme prostě normální pár. Chlap a ženská.
Že nám trvá tři dny odpovědet na zprávu? No, nesjíždíme to tady každý den a taky jsme tak trochu váhaví střelci. Nepotřebujeme si dvakrát napsat a rychle jít na to.
Není potřeba nadávat do honičů někomu, kdo tady není dvakrát denně a neodpovídá do 24 hodin.
Přejeme ti hodně štěstí, klidu, lásky a dobrého sexu.
Ahoj, respektujeme, že jsi nás nervózně zablokovala. Nejsme ale žádný chlap zamaskovaný jako pár. Jsme prostě normální pár. Chlap a ženská.
Že nám trvá tři dny odpovědet na zprávu? No, nesjíždíme to tady každý den a taky jsme tak trochu váhaví střelci. Nepotřebujeme si dvakrát napsat a rychle jít na to.
Není potřeba nadávat do honičů někomu, kdo tady není dvakrát denně a neodpovídá do 24 hodin.
Přejeme ti hodně štěstí, klidu, lásky a dobrého sexu.
Ahoj picko máš zájem pokecat já sám a mám zájem q
Jo tyhle věci jsou fajn. Žena cbodí na jógu a chlap je tam v kruhu taky obletován. Asi začnu radši chodit taky
Zajímavý nápad, který by mě nenapadl. 🙂 Ono vůbec reálný svět skýtá spoustu možností k seznámení, stačí se jenom nebát. Třeba my jsme se seznámili náhodně v tramvaji. 🙃
My v práci. Ale políbili jsme se poprvé na bazénu.
Tak a doteď tam bude plno chlapů a minimum žen...Takže zase nic..:)
Příspěvek byl uživatelem smazán.
já si myslím, že žádné tipy neexistují. Vše záleží na tom, jak umí chlap ženskou ukecat. Takoví ti, co se neumí vymáčknout, tak budou bez baby celý život. *16*
To s tím ukecanim, můžu potvrdit z vlastní zkušenosti. Nejtěžší je, sebrat odvahu k oslovení, teda alespoň u mě.
Paolo227
Paolo227 Neaktivní před 6 roky
Paolo, ehmmm nechodíš někam na kurz kreslení? *18*
Dotyčný spíš chodí někam tvarovat tělo :-) , nebo jedině stát někde modelem .
Paolo227
Reagovala jsem podle profilové fotografie . Z té návštěvy kina, divadel nelze usuzovat. :-)
v těchto letech jsou takové figury žádané.
Paolo227
když to napíši s nadsázkou, tak už jako mladí kluci byli ve výhodě ti, co byli bráni za šoumeny, než ti, co muchy sežerte mě. *22* A ono to platí i po letech.
Máš pravdu! Ale zase nevýhoda těch mladých "šoumenů" je, že jsou obvykle brzo vyžilí, páč často ujíždí na chlastu, drogách, skončí v krymu … a pak přichází naopak čas těch v mládí stydlivých geeků… *24*
Přesně tak. Mně to začlo jít s ženami až ve druhé půlce života. Až když jiným chlapům došel dech.
musím se podívat do zrcadla, jestli se na mě nepodepsal čas a fet nezanechal svoji podobu. *17* samozřejmě psáno s nadsázkou, protože pochybuji že to platí stopro pro všechny. Možná tak pro společensky stejnou kastu kultovních umělců a jiných bohémů. *22*
Paolo227
Já zvládám kresli dobře kosočtverec... kdybyste chtěli, mohl bych vás ho někdy také naučit. *4*
Co to má společného s mým tipem???
Nic, jen potreboval ukazat, ze on vi vse.
Dalsi co si tady stezuje ze se tu nemuze seznamit*3* *45*
Asi si přečetl jen 1 větu z celého mého příspěvku *22*
Taky bych to tak videl a za hodinu zalozi dalsi vlakno ze je tu vsechno spatne*3*
Nic *355*

Já píšu o seznámení na kurzu. Venku mezi lidma *1* ty sem cpeš nějaký moudra o amaterech *145*
Ty jsi nějaký pomatený *3* já píšu o něčem úplně jiném. *355*
Zatím ne *3*. Učí vidět kolik že třídy jich ošuká .
Ja se treba seznamuji v saune, nebo na jinem serveru. Tady to moc nevychazi.
Je tam jeste misto? Ja bych se prihlasil 8 let jsem chodil do vytvarne tridy. Treba jeste ve me neco zustalo*3*
Těch kurzů je tam spousta. Je to na PHA 8
Ja mam takovy stesti ze se prihlasim a chytnu kurz plnej chlapu*3* no podivam se na to *24*
Kurz se probíhá každou středu od 8:00 v klubu Modrá ústřice... *22*
Možná Tvůj :)
Můj každé úterý od 18:00 *1*
Jo, máš pravdu, ve středu jsou tam vlastně taneční... *3*
Ve středu jsou tam co vím kurzy také. Máš něco k tématu nebo se jen nudíš *355*

Já tu dávám seriózní tip! *22*
O tom pochybuji *1" co jsem viděla (těch kurzů tam je víc souběžně) všude byly spíš ženy.
Zkusim to uz je to fakt dlouho co jsem nekreslil. Tak snad tam nebudu za tupce. Kdyztak me nejaka zena zachrani a ja ji za to pozvu ma kafe