Ve všem souhlasím, plno párů ??????? napíšou, že mají podobné představy a ať nikoho nehledám a když se domluvíme tak nakonec nic. ( co si o tom myslet?) Hledám pár pro dlouhodobý vztah. Možná to chce zkusit jen jeden a ten druhý váhá a pak cukne a vše končí. Asi tak nějak. Ahoj všem a přeji všem hodně štěstí v hledání těch pravejch.
Důvodů může být několik, třeba i taková prkotina, že si detailně prostudovali fotku v profilu a už se jim do toho nechce a nevědí jak to říct. Třeba se jim nelíbí tvé nohy a nebo otřískané lišty na podlaze. Třeba !
Ahoj všem, i já hledám pár kde aspoň on je Bi. Čím jsem starší tím mě více láká naučit se orálně uspokojit muže v přítomnosti jeho ženy. Prostě kde mi žena nejen poradí, ukáže, ale dá i ten impulz třeba pohlazenim a pod. Nechci někam přijít a hned kouřit. -chci klid a pohodu, ale je těžké takové lidi najít.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Přijde mi to také téměř jako sci- fi. Hledám(e)strašně dlouho bi pár a vůbec nic. Jakou asi děláme chybu, nebo prostě není zájem? D
taky jsem měl jeden kontakt, fungovalo to, ale pak si to ona náhle rozmyslela a už víc nechtěla. Takže hledám dál. Je mi 44, mám plnější postavu a u protějšků by mi nevadil věk nad 50, i k šedesátce, ani není důležitý vzhled, postavy. Tak jestli to někoho osloví, budu rád za odpověď. Nejlíp z Prahy a okolí. Díky.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Ak ste z Prahy (okolia) a chcete to este raz skusit, tak ja by som sa rad stretol.
přesně jak už to tady někdo psal, jsem bi-chlap a sehnat bi- pár je opravdu problém
Ahoj,naprosto s tebou souhlasím.Sehnat BI-pár není vůec žádná sranda.Já jsem jeden našel,ale manžel to po dvou setkání stopil a bylo.Přitom to bylo moc krásný a vše bylo povoleno.A teď hledám skoro dva roky a nic.
Ahoj, jen velmi stručná reakce. Musíme s tebou bohužel souhlasit. My hledáme již delší dobu a marně. Ale nepřestali jsme hledat a stále věříme že se nám i v našem věku a s našimi postavami podaří najít.
Máte pravdu,měl jsem několikrát sjednanou schůzku s bipárem,ale nikdy to nevyšlo.Někteří se omluví ale většinou se nedostaví bez varozumnění .Nachodsko.
take mam spatnou zkusenost, stalo se mi ze jsem dokonce vyjel uz na smluvenou schuzku pres 150 km (celkem 300) aby mi sdelili na druhy den v mailu, ze si to rozmysleli a proto neprisli. Take jsem mel jeden vztah s parem pres 5 let, nez se rozvedli, vse fungovalo a zavidel jsem jim, jak ziji. Po rozvodu jsem je uz nevidel. Dodnes nechapu proc se rozvedli a dodnes jsem od te doby na nikoho nenarazil. Bud uchyl, nebo vse skonci pred setkanim. :-(
Ahoj,ja hledaj jiz dlouho BI sex par,jelikoz mne to bere pouze v paru,ne sam muze.Inzeraty,kdyz uz na nejaky narazim,tak jsou z druheho konce republiky a pak jde vetsinou o to,vymamit foto od toho druheho,jak neni tel,tak uz neodpovidam
Tak s tím souhlasím všichni jsou z daleka. Většina párů hledá pár nebo muže, ale ti co jsou z okolí a mají to blíž, tak s těma nic nechtějí mít jelikož mají strach, že je ti druzí znají.
Myslíme, že jsi vystihnul podstatu. V momentě, kdy dojde k určitému kontaktu (písemnému) a určité jakési domluvě, končí další komunikace zasláním fotek (už to neděláme) anebo slíbením setkání, ke kterému nedojde a to z nejrůznějších "důvodů". Pravým důvodem je to, že pro mnohé je vrcholem sexu pouze se o tom bavit, psát, případně stahovat cizí fotky. ... Řešení? Přestat hledat? Přestat se chtít s někým seznámit?... NE. ... Osvědčilo se nám seznamování ve swingers klubech (ale i mezi nimi jsou velké a podstatné rozdíly). Chodí tam lidé, kteří vědí co chtějí a hledají a místo slibování a uhýbání jsou pro "přímou akci". Navíc swingers klub je v tomto případě neutrálním územím, kde je i nadále zachována diskrétnost každého a to v maximální míře.
Souhlasím že swingrs klub je ideální neutrální místo na setkání, co se tam domluví tak se to stane.Slova Ne či Ano platí.
Jestli budou mít reakční dobu jako ty, odpoví ti v roce 2039
(upraveno)