Jak říkáte penisu

Případně jaký máte výraz pro ženský orgán

Zajímalo by mě jaký máte výraz pro penis, jestli se v dnešní době používá výraz ŠULÍN. Já ten výraz používám, pro ženský orgán používám výraz pipka nebo pipina
Jsk je to u vás
Líbí se mi téměř všeslovanský název "chuj", V takové rýmovačce: "Duj, větříčku, duj, ať mi stojí chuj" se vyjímá docela pěkně, ne? Anebo v polštině: "Chuj i pizda, w nocy gwizda." A z vojny mi utkvěla v paměti věta, která vzbudila všeobecné veselí a kterou vypustil z huby jeden lampasák: "Súdruhovia, nepriatel nie je až taký chuj! Veď aj on chce vyhrať! *1*
Příspěvek byl uživatelem smazán.
V případě dámského přirození jsem zaslechl i názvy jako svatyně, dychtivka, dychtivka půlená, chcalinda, díra, maznice, jícen, čert...časem bych si možná vzpomněl i na další označení.
Zaznamenal jsem, že se mu přestává říkat "čurák". Asi proto, že se to plete s Kalouskem.
Muj kolega z prace rika pan Žvejka a pani Čvachtová a to me proste dostava *3*
Nemohla bych mít sex s chlapem, který používá slovo šulín (v mých představách je to měkký splasklý penis ožralce, který páchne močí) nebo pipka, brrrr :-/

Ani žádné infantilnosti.

Kundička, péro, pták. Ve chvíli nadrženosti kunda, čurák.

V neerotickém rozhovoru penis, přijde mi to celkem normální civilní označení. Pro kundu bohužel normální neerotické označení nemám, u lékaře pochva, mezi normálními lidmi nevím (a ani jsem to moc nepotřebovala).
Tak třeba zrovna ty, máš velmi hezkou kánoj *21**114**4*
Žena memu penisu v klidu říká ptak vzrusena mu říká curak ja jejímu přirození rikam kunda
Kluci mají penis a holky vagínu *4*
S bývalím jsme tomu jeho říkali Mickey a té mojí Minnie
Kolega v práci nás rano rád počastuje mezinárodním pozdravem "Hello, Šulins!"
U nas čipera a čiperka.........
Rikam mu Karl von ditetrich aus Fichtlberg
Třeba pindisek abych zlehčil jeho zabijácké prednosti*14*
Jo a šulin je můj soused a právě proto bych si ho takhle nikdy nepojmenoval ,.........
Sousedovi ? *58*..........................
*3* tak u nas to mame trošku lepši.... je to prostě jem Schwanz, Lümmel, Lörres, v te sprostějši podobě, jinak v puberťaci radi řikaji Pimmel, nebo Dödel ještě pak Schniedel co se tyče penisu.

Co se tyče vaginy, tedy slušně česky kundy, frndy, piče, tak to je třeba... Fotze, Scheide, Muschi, Möse, Mupfel, Penisplatz, Mumu, a feministky radi použivaji slovo Vulva *125*
Díky za komentáře, ale vidím že výraz pro penis ŠULÍN vám asi nic neříká
ono v česku myslim tim teď geo pozici pouze čechy moc vžite slovo šulin nebude, tak jak neni vžite slovo rožni světlo *22* nebo třeba slovo plaňka na severu moravy to je plana jabloň a v čechach to je plot *373*
jak se říká, jinej kraj, jinej mrav. nejhorší na tom je, když čecháčci nám przní ten náš hantec a myslí si /hlavně herci a umělci/ jak jsou zajímaví. *9**162**124*
V tom s tebou souhlasím, to rve uši když se snaží mluvit pražáci v nářečí
Já nejraději používám péro. Občas mám ráda říkat čurák, vocas, pták. Ale jednoznačně mi z úst nejčastěji letí ten výraz péro. Šulin jsem asi penisu nikdy neřekla.
dycky moudí *3**1*

Ted vážně, vidím to na jitrnici *22*
Já jsem zastáncem staré dobré klasiky...prostě čurák a kunda.
Pro ženský pohlavní orgán se nově zažilo pojmenování “Miloš”, které plně vystihuje podstatu, společně se změnou výrazu kokot na “Ovečka” *22*
já myslím, že si takové označení ty krásné pohlavní orgány nezaslouží
Chceš mi pohladit ovečku? *142*