V sítí

názor na společnost / film

Kdo viděl tento dokument v kinech? Jaký to na Vás zanechalo dojem? Kolik takových predátorů se asi tak skrývá na tomto serveru?

Za mě osobně dost smutný jak se lidstvo posunulo, co nám technologie umožňuje a kam nás směřuje. V oblasti internetového chatování/seznamování pohlížejí muži na ženy jako na sexuální objekt, který většinou jen zneužít. Není divu že tu skoro nejsou žádné ženy a 95% lidí na chatu jsou muži.

Jinak film moc hezky natočený, sestříhaný a velice často vtipný, až mi za ně někdy bylo studno, jak byli k smíchu.
Doporučuji zajít do kina :)
Já na tom byl a jediné, co mě překvapilo, tak jak je společnost překvapená, že se něco takového děje. Vždyť už já si asi ve 12 psal a volal s nějakým takovým strejdou a sliboval mě trojku s jeho ženou. A to víte, na sex prostě slyšíte. :-) Nenaštvat mě a nezavolat mi jednou asi ve dvě ráno, nejspíš bych se s ním i sešel.
Já byla teď. Zatím jsem to nezpracovala a nemyslím nejakej šok z obsahu. Věděla jsem celkem dobře, co mám očekávat. Napadlo mě srovnání se mnou, dobou, kdy jsem dost chatovala. Začala jsem v roce 2006, už jako dospělá. Ale v místnosti z kategorie sex a vše kolem. Musím říct, že se mi snad nikdy nestalo, aby na mě někdo šel tak rychle. Ahoj a hned fotka péra, nevyžádaná. Ty vole... Nějak to nechápu. Doba tak pokročila? Jakože lidi už tak splynuli s internetem, že nedokážou rozlišovat? Neumím to moc vysvětlit. Mně tenkrát bylo 23 a tohle si prostě nikdo nedovolil. Nebo snad právě proto? V tom případě je to celý dost postavený na hlavu.
Myslim, ze ta doba, kdy se lidi za svy ciny na internetu nestydi, je tu uz celkem dlouho... bohuzel. Tak mas asi kliku 🙂

Příspěvek byl uživatelem smazán.
A co te na tom zarazi, ze jeden dokument nezahrnuje vsechny problemy sveta? Jdes do kina na film o Batmanovi a vadi ti, ze se tam nezminili o Sipkovy Ruzence, nebo jak?
Ty voe, to chce notnou davku debility tahat do tematu tohoto dokumentu migranty *3* *3* *3*
Tak k tomu očnímu si zajdi ty, potom co si znova přečteš co jsi napsal *3*
Je to troll. Nebo spíš trotl, podle těch jeho výblitků *3*
No jo *3* kdyz to rikas ty co se v dnesni dobe obejde v naprostem klidu bez internetu *22*
no a ,,Ty "zas chodíš na poštu otvírat balíky abys zkoukl co ti kdo posílá a pak teprv platíš , prostě každej sme nějakej co dodat nikdo dokonalej hold neni a ani ty*3*
Ja někde tvrdil že chodím na poštu otvírat balíky? *22*
Přebírám balíky od kurýru a ano, dříve je zkontroluji, než je zaplatím.
Mimochodem, zrovna minulý týden mi PPLko doručilo něco nebylo pro nás, ale pro jinou firmu. Tak jsem jim zavolal a kurýr k nim sjel.

Na postě jsem byl naposled, když jsem vzal návštěvu z Číny na projetí se páter-nosterem *4*
Nezapomen si pri odchodu kouknout pod postel, jestli tam na tebe nebafne zástupce svetoveho etnika, ktere sem pomalounku kraci *22*
Ty jsi vůl *3* teď jsem se málem udusila čajem
Ale řekla bych, že jako jeden z mála má fakt poruchu, úchylku. Z nějakýho důvodu a asi s tím bez pomoci nic neudělá. Pokud vůbec.
Promiň, ale kam jsi poslední dekádu dala oči že nevidíš, že nejenom že jsme splynuli s internetem, ale my v něm žijem. Jak dlouho myslíš, že bez něj v dnešní době vydržíš? *4*
No nevím jak ty, ale já žiju v reálným světě. Prober se, otevři oči a dívej se kolem sebe. Já bez internetu vydržím jak dlouho budu chtít.
Nevydržíš *4* teda pokud si na vlastní zahradě nepěstuješ zeleninu a ovoce pro sebe, zároveň s tím musíš mít svůj chlév pro krávy a prasata, kurník pro slepice, rybník pro ryby a zároveň pokud na svém poli nemáš obilí (pro tebou upečený chleba), kukuřici (pro zvířatka) a bavlnu (na tebou ušité oblečení, boty si uděláš ze svých kraviček) a neplatíš podobně vybaveným sousedům co mají to co ty nemáš kamínkama nebo zrníčky zlata *22*
Prober se a otevři oči, vše je totiž přes internet *22*
Co to meleš? Ty jsi fakt mimoň *3* Jdi ven, není potřeba honit u počítače, venku jsou opravdový ženský, dá se na ně sáhnout. Já nejsem ajťák, pracuju bez internetu. Na nákup chodím do obchodu, jako do opravdovýho, chápeš? A jim opravdový jídlo, ne virtuální *4* Taky čtu papírový knížky, představ si to! *9*
Na zaklade ceho se do toho obchodu dostane to tve jidlo? Na zaklade ze nekdo zakrici z okna, nebo system pres internet prijima objednavky/dodavky z centralniho skladu-vyrobny dodavatele-chovatele/pestitele?
A jak v tom obchode platis teda? *22**22**22*
Kartou/mobilem nebo bankovkami/mincemi? Pokud kartou/mobilem tak bez internetu se neobejdes ;) pokud bankovkami/mincemi, tak kde jsi je vzala? Z bankomatu nebo od zamestnavatele? Pokud z bankomatu, tak se bez internetu neobejdes. Pokud od zamenstavatele, tak ten je vzal odkud a na zaklade ceho?

Otevri oci a nebud tak omezena, fungovani sveta je daleko sirsi nez si vubec dokazes predstavit *4* *3*
Vypne se internet a dnesni lidi jdou zpatky na stromy...
Ondro,prosím tě,zašukej si už konečně.vyvádíš tady jak pominutý *22**22*
Beru, nezapomínej, že na internetu si zašukat prostě nemůže a žít v reálným světě se bojí *3* Já ho celkem lituju, neví ani, o co přichází.
jj máš recht.taky je mi ho líto...na něm je názorně vidět jak mu ten sex chybí*22**22*
Pipisku, kdyz se kouknes do meho profilu, tak zjistis ze jsi napsala picovinu jak Brno *3*
Ano lituj me, ale taky odpovez jak v tom obchode za to sve papani platis *4* *1* Pak ti to mozna dojde ze na internetu jsi zivotne zavisla i kdyz ho primo nevyuzivas *3*
Je fajn že máš starost o můj sexuální život, ale neměla by jsi tady ztrácet čas, čeká se na tvou odpoveď někde jinde, tak věnuj svou energii tomu co odpovíš *3*
až budeš schopný normální debaty,ne hádání,možná odpovím*2*
Joooooooo, zapoměl jse,m tupá kráva *3* *3* *3*
krásně předvídatelná reakce.díky,to mi stačí
Ale vsak jsem napsal o tobe jen pravdu, kterou tady o tobe lidi davno vi *4*
Kdyby to byla urazka, tak je to preci vse davno smazane po tom, jak jsi se vztekala pri prvnim provaleni teto pravdy o tobe *3*
A uz jsi teda odpovedela nebo budes delat metveho brouka?
ch jo.mě je tě fakt líto Ondro....
opravdu musíš neustále urážet? je to fakt nutné,když já píšu slušně?
víš,v poslední době se naše komunikace docela zlepšila,takže není pravda že mi ležíš v žaludku...
ale ty prostě nesneseš jiný názor,jen se hádáš a napadáš...ch jo...
a ano,jsem stará ošklivá tupá kráva,a jsem na to patřičně hrdá
a co si tady myslí lidi o mě je mi vážně u prdele
Jsem to nevidel, ale podle upoutavek byl reziser 25 let v komatu, ted se probudil a zjistil, ze existuje internet. Co bude tocit priste, ze na discotece prodavaj drogy?
Pokud se tady skrývají takoví sexuální predátoři, tak se tu stejně skrývají a nabízejí >15 holky...
Za tebe je dost smutné, jak se lidstvo posunulo a někomu může být smutné, že za půl roku po tomhle neštěkne ani pes, protože již před několika lety byly mediálně známe kauzy, tenkrát z lide.cz a libimseti.cz, kdy provozovatel prvně zmíněného portalu, udělal dosti obsáhlou osvětu...
A k čemu to vedlo? K tomu že v roce 2020 se lidi co se to děje na siti... Jenže ono se to děje pomalu celou dobu “veřejného” českého internetu...
Mě už i leckteré osumnáctky přijdou dost na hraně. Často to jsou ještě poloviční děti a to mně teda moc nerajcuje...
tak tak ... nejen 18náctky. Já jsem vzrušivej nejen vizuálně, ale také a především přes hlavu. Pokud to dáma nedává hlavou, nepomůže ani vizuální poklad. To je přesně to, proč nechápu lovce u škol (některé slečny vysokoškolačky jsou čestnou výjimkou).
Mě by zajímalo, kolik z těch "predátorů" má zde na amatérech profil … ale tím se nikdo nepochlubí .
A jak se tady přesně jmenuje?
PS.: Černota byla až po natáčení V síti, pokud se nepletu (inspirovali se)
Já osobně bych klidně 13ku opíchal (s gumou,dítě jí dělat nechci)..jsou to už krásné ženy..na netu a před základkou je NELOVÍM A LOVIT NIKDY NEBUDU..jen říkám,že už v tomhle věku přitahují opačné pohlaví...

a vy ženský v letech,které už,nikdo nechce,jenom na ametérech je chtějí ti hovada,si vzpomeňte kolik holek ve 13ti píchalo pomalu první ligu..o vás,co furt odsuzujete chlapy,kterym se byť jen líbí mladý,krásný holky,si já myslim,že jste do nějakých 30ti škemraly u chlapů o sex,než se konečně někdo opil a smiloval se nad váma a udělal vám to
a psát,že holky mají krámy už od devíti let,když někdo napíše,že jak mají krámy,už jsou připraveny je přesně to nepochopení nás chlapů..nikdo píchat nějakou malinkou holčičku nechce,nejsme pedofilové přeci..dle mého názoru pedofilie končí tam,kde holka už má vyrostlá prsa a nevypadá tedy jako dítě,ale jako dospělá žena ..

prostě se s tím ženský smiřte,že chlapům se vždycky budou líbit mladé holky s krásným,nevytahaným tělem
Který z těch volů v tom dokumentu jsi? *3*

Prostě je na hlavu když chlap mává před ženským pohlavím ptákem aniž to dotyčná chce a je v podstatě fuk zda jí je 12,22,32 nebo 70.
Čekal jsem,kdy se mi na to někdo zeptá :) ale musím tě zklamat,jak už jsem napsal v prvním příspěvku,tak nelovim náctky na netu ani před základkou a dokonce ani nikde jinde..

s tím musím souhlasit,není normální s ním někde mávat..dle mě není normální se s ním vystavovat i tady..tak možná mezi teplýma bych to chápal,ale ukazovat ho ženským,které to opravdu nezajímá..?
Zas tady to chápu v galerii. Kdo chce koukne se. Nechápu takové to nevyžádané posílání.
Ano, pánům se mladé holky líbí,ale líbí se mladým holkám staří chlapi ? Uvažují stejně jako oni ? neuvažují … a to, že se pánům líbí mladé holky neznamená, že automaticky budou očekávat u nich pochopení slušně řečeno .. a začátek menstruace neznamená mentální vyspělost .
Ale jinak to holkám sluší , to uznávám i já. Já Vás pochopila, jen jsem napsala svůj názor.
Jasně, že uvažují stejně... resp. tedy vlastně jinak, jsou víc vychcaný! *24* Vemte si třeba toho slavného stavitele s chrchlem (věkový rozdíl asi 40 let) nebo toho našeho umělce, kterýmu táhne na pade, randí s šestnáctkou a pochvaluje si, že je to jako mít miminko,,, *385*
Jako myslíš nového trenéra Sparty, který bude nově učit jejich útočníky jak pronikat do šestnáctky? *3*
a kdo by asi tak chodil v 18ti s tak starou ženskou? jistě víš sám,že v 18ti se tě líbily holky zhruba ve tvém věku..tak to sem prosím tě nepleť..

hlavně,že jí dáváš kraviny,jako telefony atd..a to je přesně ta falešná láska o které ty mluvíš...zkus takhle zážitky někdy dát..

vyjděte si do přírody na pár dní..přespěte každej den na jiným místě,nachytejte si ryby,navštivte pár památek..ale asi vidim,že si s ní nikdy dřív do přírody nešel a že si jí raději nacpal nějakej dárek a posadil k televizi,když byla malá..
snad to ještě dohoníš,ještě máš chvilku čas..

teda,pokud ona nebude raději chtít něco,co ty jí dát nemůžeš a tak jí kup pás cudnosti a zavři jí ve věži..je to hnusný,ale co tě na to napsat..
Nechci se vám do toho dialogu nějak moc montovat, ale ty návaly vzteku možná budete mít nějak v rodině... *4*
Měl jsi si vzít gumu,když tě tohle tak strašně sere..

a když už jsi teda byl tak strašně zkušenej,měl jsi předem vědět,jaký jsou holky v pubertě a vzít si gumu..nebo uplně nejlépe vůbec nepíchat,bo ani guma neni 100%

beztak už ta tvoje dcera píchá za tvýma zády s oplzlejma pupkatejma týpkama a směje se tě do ksichtu
To mají i tady dospělé ženy … falešný obdiv od zdejších mužů. Každá je luxusní, božská, nádherná , jen já to už tady dokáži rozeznat, beru zdejší obdiv chlapů s velkou rezervou a nadhledem... ty mladé holky to nedokáží takto rozpoznat. jsou naivní, důvěřivé atd jak píšeš.
Ty fakt nejsi ostrá pastelka. Ona jasně píše,že jde o falešný obdiv. *38*
To je ale na domluvě..tak jako lidé ve stejným věku..pokud někomu budu lhát,je to vždycky špatně..ale pokud řeknu, co si od toho slibuji a ten člověk s tím bude souhlasit..??

Víš a pak tu máme mentální vyspělost..je důležité,jak se člověk na základce rozhodne,co chce dělat (jaké povolání)a už je jedno,jestli je vyzrálej nebo není..a přitom 90% lidí by si teď vybralo uplně jinak..
a jsou to stále ti stejně staří lidé,kteří jim říkají,že si mají vybrat na celej život a ti stejní lidé,jim říkaj,že ještě nejsou na sex dost staří...

Jen prostě tenhle svět nechápu
Já se neumím v určitých zásadních věcech rozhodnou ani teď... a už bych měla být podle občanky rozumná :-) .
Přesně tak jsem to myslel :) kdy je tedy pak člověk opravdu vyzrálej..? :D
Pedofilie by neměla být žádným způsobem obhajována. Tudíž názory některých zdejších mužů jsou spíše k zblití.
Presne tak, zarazi me, ze tu mnozi asi nemaji moralni zabrany a haji se, ze jinde maji snatky s detmi a je to legalni. Pritom hledat v tomhle nejaky vymluvy/omluvy mi samo o sobe prijde fakt zvraceny.
V erotických službách se ani snad nediv....
Což na tomto serveru... ale kolik se jich skrývá třeba v naší <píp>! Úplně vidím toho našeho <píp>, jak s tím svým <píp> slintaji u monitoru a říkají: "Napiš jí tam za mě: Je doma máma? Já to mám s tím Parkinsonem samej překlep a podej mi popelníček, prosím tě.", "Jistě pane <píp>."

Nj, posunulo se to, ale lidi jsou stejně pořád stejný. Dřív lovili s pytlíkem bonbonů před základkou, dneska na netu... muži vidí ženy jako sex. objekt, ženy muže zase jako portfejku s nožičkama... c'est la vie. *20*
Ve filmu se jedná o hetero kontakty, jak by to asi dopadlo kdyby někdo zkusil jaký by byl zájem o mladé chlapečky?
To bude teprve podpultové zboží! *10*
To jsem neviděl. Jen ten o Meluzínovi a Piškotkovi... osobně je mi každý skautský vedoucí, který v oddíle nemá (nebo neměl) vlastní děti poněkud podezřelý.
Takže by ti byl krajně podezřelý i Jestřáb tím pádem *4*
Ano, i on, i když jsem ty jeho knížky ve své době dost hltal... *24*
Zrovna tato osoba dosti rozděluje naši společnost v této problematice. A rád bych zmínil, že v dosti zkreslené problematice a hooooooodně ovlivněné emocemi společnosti.
Na pedofilii (celkové označení) se hledí jako na šílené zvěrstvo, a pedofilové (opět celkové označení) by měli podle emocemi ovládnuté společnosti viset na provaze...

A pak se této společnosti přednese pouhá spekulace o fungování Jestřába a lidi jsou s rozumem v koncích a začínají brutální hádky.

Ať už byl či nebyl pedofil, přesněji ephebofil/efebofil, je teď už jedno.
Není nikde ani zmínka, či podezření o “fyzickém sblížení”, přestože jeho fungovaní v oddílech a styl psaní zcela jasně poukazovali na jeho, teď ani nevím jak to prostě nazvat (úchylka či nemoc je dosti hanlivý výraz v tomhle případě), odlišnost.

Co jedno ale není, že na jeho knížkách a v jeho oddíle vyrostlo několik generací chlapů a občas i děvčat.

Takže je opravdu nutné se na všechny pedofily dívat skrze prsty, podezřele a okamžitě je věšet? Nebo v tomto případě si v klidu můžeme říct, že pro ty děti byl Jestřáb ten nejlepší vedoucí ze všech a nerozporovatelný přínos pro jejich budoucí fungování?
N3Pi Vyjímečně se na tebe dá rozumně odpovědět. Také jsem na Jestřábově literatuře vyrostl a pak chtěl vědět i víc. Určitě ho nepovažuji za škodnou. On byl asi spíš klukem s fantazií kluka na celý život.

Ono pedofil (a podobně ty ... fílie kolem o kterých mluvíš) jako správný pedofil má ty děti opravdu rád a pokud má nějaký morální základ, tak nikdy nepřekročí hranici, za kterou by těm dětem ublížil. Ale spoléhej na to. Určitě netřeba je okamžitě věšet, ale jistě je třeba být na pozoru a při prvním náznaku začít opatrně řešit (ne věšením). Opatrně znamená, hlavně bez paniky a pranýře, ale jemně odstavit z příležitosti a velmi opatrně prověřit, zda se něco opravdu stalo. To se bohužel vždy nepodaří.

Ona to nebyla reakce na tebe, to jen je tady to debilní řazení příspěvků.

Ty ho nepovažuješ za škodnou, přímo určenou k odstřelu, stejně jako já.

Ale emocemi ovlivněná společnost by ho generálně ukamenovala, teda, kdyby do dané problematiky zavítala hlouběji, než jen přečtení bulvárních titulků a nadpisů. Prostě drtivá většina vidí slovo pedofilie a už zapalují louče a vytahují vidle... Krásný příklad přímo navázaný k tomuto dokumentu byla ta zmínka, že filmaři vrátili dar od Československé pedofilní komunity. To co bylo za reakce pod těmito články, to by překvapilo i bavora v hospodě v Mnichově při bavení se o židech v 30tém roce...

A to je jeden z, několika malých, škraloupu tohoto dokumentu.

A na zavěr ti ještě odpovím na tu tvou řečnickou otázku v textu. V dnešní době (a nejenom) nemůžeš na nic, co je spojené s lidmi, spoléhat. A na nikoho...
Mám podobný pohled, jen bych rád rozšířil pohled na ty nepodezřelé. Není mi podezřelý, když má jasný cíl (třeba udržet klub pro další vývoj, aby se měl kam vracet), ale jakmile je to ten "nejlepší" a myšlenka jsou "nesobecky" jen děti ... pak jsem hoooodně opatrný.
Myslím, že každý jsme nějak sobecký (třeba jen mít následovníky a tím partu na čundry, na vodu, mít kam dát loď, ... mít kam přijít) a jakmile tam ten sobecký prvek jakoby chybí, tak je někde nějaký schovaný.*8*
Ja bych si dovolil poprosit admina, aby toto tema zase nemazal.
Smazal sem ho, protože někteří jedinci neví co je diskuze. Jen se uráží a s tématem diskuze to nemá nic společného. Pak je taková diskuze k ničemu a nevadí, že je smazána.
No kdysi jsem sem dal link na nejaky clanek s touto tematikou a vedla se k tomu normalni diskuze. Vlakno bylo po nejakych 15ti postech smazano.
Bylo smazáno po více postech jestli zmiňuješ to konkrétní a ke konci, tj. před smazaním, to již nebyla normální diskuze.
To nebyl tenhle pripad, dokonce jsi se tenkrat na to admina ptal a ten ti sdelil, ze to neni tema 18+ a ze je tu zbytecny.
O zneuzivani deti. Sam ses me tenkrat ptal kam to zmizelo.
No a tento mám na mysli. Ze začátku ta diskuze byla normální, jak jsem i zmínil ve zprávě, ale tak 30 minut před smazáním se tam objevili některé příspěvky, které už normální nebyly co si pamatuji a nestihl jsem na ně reagovat na cestě do arbeitlagru...
My jsme si naši diskuzi vysvětlili ve zprávách následně.
Jinak to o těch příspěvcích jsem dostal po pár dnech jako vysvětlení.
Rozumím. Jsem rád, že to nesouvisí s tématem, ale s lidmi.
Ono už tu dřív bylo a smázlo se? Přemýšlím co to asi tak porušuje *8*
Z biologického hlediska, pokud žena menstruuje, tak je připravena se rozmnožovat a mít sex. To, že to naše zákony zakazují je věc druhá. V některých částech světa je tohle naprosto normální...

Stalin si pořídil dítě s 13 letou, Mao Ce-Tung měl harém s nezletilejma, ten v KLDR asi taky nebude žádnou výjimkou, spousta jiných panovníků v minulosti měla nezletilé milence...
PetrMonika: Děláš si prdel, viď? Nebo jsi taky pedofil? Nebo prostě jen nevíš, že Stalin i Mao byli zasraný psychopati a taky je to dost vidět na tom, co za svůj život stihli napáchat? To se mi snad zdá. Někdo se tu ohání tím, co dělaly tyhle zrůdy *23*
Tím mi chceš říct, že když ségra začala mít menstruaci v 9 letech, že byla připravena porodit (rozmnožovat se)?

Proč myslíš, že v dřívějších dobách byla ta obrovská úmrtnost rodiček? Právě z důvodu že rodily moc mladé. Tělo ještě nebylo k porodu připravené. Nebyla rozestoupena pánev, etc. Napsat, že jakmile má žena menstruaci je schopná se rozmnožovat (rodit) je prostě promiň ale blbost.
Z přírodního hlediska je bohužel žena i v tomto věku připravená..
Menstruace nastupuje v obvykle ve 13 letech... Argumentuješ stejně jako někteří zastánci kouření, co tvrdí: Znal jsem jednoho, hulil 80 denně a v 90 ho srazilo auto. A pak nekuřáka, který ve 40 zemřel na raka/infarkt. Jak mi to vysvětlíš?!
Menstruace nastupovala ve 13 před 20 lety. Dneska je běžné že menstruaci mají 9-10 leté holky.

Ostatně z pohledu porodu je pořád 13 stejně málo.
Damo, klídek, je zbytečné se nad jeho názory rozčilovat.
Bude to asi kontroverzní ale nedá mi to..... každý rok jezdíme na Senec na pár dní a pokaždé narazíme na komunitu Irů kteří si tam zamluví celou diskotéku. Dívky (jejich) od 10-15 let se předvádějí jak největší kurvičky. Pro vší úctě, kdo to jednou viděl, dá mi za pravdu. Skutečné mladé kurvičky, které ví ......a matky je na to oblékají a malují. Před třemi roky rám byla svatba. Muž 42... Dívka 14 let........
Takže co k tomu dodat.......
Ať si to každý přebere jak chce. Vždy to tu bylo, je a bude.
A to je asi ten problém, že ti chlapi myslí na to, co chtějí oni sami, ale přemýšlel někdo nad tím, co chtějí ty děti? Upřímně vidět někoho cizího v letech mýho táty a mnohem víc, jak si ho na kameru mrská, bych rozhodně nechtěla ani ve 12, ani teď. A můžu říct, že se mi už na lide.cz, později na instagramu nejednou stalo, že mi přistála fotka péra ve zprávě a není to nic, o co by dospělej stál - natož dítě.
A vy byste jako chtěl, aby tohle absolvovaly děti? Bylo by to pro Vás víc děsivý, nebo jste jeden z dokumentu a cítíte se podveden, že jste mastil nad "starou" holkou?

Chtěla bych vidět, jak máte doma 12 leté dítě a jste v pohodě s tím, že mu někdo posílá fotky svýho péra a zve na víkend na chatu někam do lesa! To byste s ním asi rychle zatočil.
A do obličeje se 12-ka o generaci staršímu muži dívat může?
A on jí někdo brání to okno s tím mrskajícím se pérem zavřít?

Trochu si to nejdřív srovnej sama k kebuli. On jen psal, že se mu líbí mladé holky, toť vše! Zbytek sis tam přidala sama, tak zklidni estrogen. To, že se na netu sama chováš jak 12-letá blbka, za to ti nikdo nemůže...
Děkuji za radu :D Ael asi si z toho nic nevezmu :)
Tak se nediv, až ti v mailu zase přistane nějakej další dickpic. Pokud stačí kliknout a mám od toho pokoj, tak na tom nevidím nic tak strašnýho… něco jinýho je vydírání, násilí atd...
A až ti někdo před barákem bude denně stát a zpoza rohu si ho honit, tak asi neřekneš, že stačí zatáhnout závěsy, viď? Vzhledem k tomu, že ti uchyláci se domluvili i na schůzce, je to prostě dost tenká hranice, která by měla být obhajována. A že pokud bys měl děti, pak bys možná chápal, že není v pořádku tohle tolerovat. Že nikdy nevíš, kdy se to malé naivní dítě nechá ukecat "na zmrzlinu" a pak přijde to vydírání a stres, kdy dítě neví, jak z toho průseru ven.

Prostě je na hlavu tady stále dokola obhajovat, že to je OK, když to vyzní, že ty děti si za to můžou samy. Prostě si asi nechci připustit, že je tu tolik lidí, které na tom nevidí nic špatně. Možná to je jen tím, že tu ten dokument málokdo viděl a obhajuje něco, o čem řeč ani neni...

Pozn.: Mám ráda, názory lidí, ale pokud se jedná o urážky a neschopnost debatovat, pak není o čem...
Cubicka95: Ale tady nikdo neobhajuje že je to OK, nebo že je to v pohodě. Já jen tvrdím, že tohle je pouze jedna strana mince, která si vybrala jisté téma, o kterém už bylo před několika lety již dosti jasně skoro vše řečeno. Včetně natočených schůzek apod...
Ale každá mince ma rub a líc a konkrétně tebe ta druhá strana vůbec nezajimá a nebereš to v potaz. Takže prostě jen prasata a perverzaci a predatori.
Ale mladičké mistrně manipulující 13leté holčičky, které si již dávno uvědomily svou cenu, tak ty pro tebe prostě neexistují.
No to je to, v čem si nerozumíme. Není v mých silách reagovat na vše. To prostě neber špatně, ale vlákno nese název dokumentu, tak reaguji na dokument, nebudu tady řešit něco, o čem ten dokument přeci není :) Ale to samozřejmě nepopírá fakt, že to, co píšeš ty, se reálně děje - ale o tom zkrátka dokument není, nevím, jak jinak už to mám vysvětlit :) To je jako bych se vyjadřovala k filmu Titanic a ty ses čílil, že reaguji na loď, která narazila do ledovce a ne na jiné lodní katastrofy.

Já ti nevyvracím, že se to neděje, dokonce jsem výš psala, že věřím, že tomu tak je, ale o tom ten dokument není - zůstává otázka - viděl si ten dokument?
Vlákno sice nese název dokumentu, ale podtitulek zahrnuje “názor na společnost/film”. Takže to co já zmiňuji, do společnosti a tady patří *4*

Samozřejmě, že jsem to viděl. Stejně tak jak jsem sledoval jistou kauzu v roce 2004, z části podobnou kauzu hned z kraje následujícího roku 2005, stejně tak i v roce 2010 jisté internetové kauzy největšího českého vyhledavače a jeho podslužby + jednoho, v té době již upadajícího portalu na seznamování, stejně tak i v roce 2013 serii dokumentů (myslím, že třídilnou), která tady je již jednou zmíněna původně od toho největšího českého vyhledávače. Stejně tak i zmiňovanou Černotu minulý rok.

Takže jak píši, zaslužný počin ale prezentováno, až morbidně násilně, jako objevení Ameriky a jako nejpalčivější problém této společnosti. A za půl roku, rok, po tom neštěkne ani pes v dnešní konzumní společnosti.
Když bude stačit říct "kšá!", on zmizí a už ho nikdy neuvidím, tak s tím pravděpodobně nic dělat nebudu. Když tam bude stát každý den, tak uvědomím policii.

Ten zbytek je už o lidský blbosti. Mně taky vždycky doma říkali: Nebav se s neznámými lidmi! Nenastupuj k nikomu cizímu do auta, i kdyby ti dotyčný nabízel bonbóny! Neskákej do neznámé vody! Nehraj si u trati!
Drtivá většina dětí se tím řídit bude... a ten zbytek si holt bude muset rozbít držku, aby se poučili a posloužili jako výstraha pro ostatní. Tak už to holt v životě chodí... *24*
No vidíš, že umíš přispět i s něčím, nad čím se dá zamyslet (to je POCHVALA) :) S částí souhlasím, ale jako holka můžu říct, že udělat "kšá" na tyhle lidi v drtivé většině bohužel nestačí. Jako dospělá samozřejmě mám nějakou sebezáchovu a umím si říct, co nechci, příp. to ingorovat (blokovat) - neřešit, ale nemůžeme tohle všechno chtít po dětech (věřm, že to není jen u 12 letých). Myslím, že dokument je právě pro rodiče, aby si víc všímali toho, jak jejich dítě tráví čas a případné "kšá" udělali za ně.

Nevím, když to zveličím, je to jako bych obhajovala různé vykrádání obchodů, domů aj. s tím, že si to majitel měl líp ohlídat. Prostě to, že si někde necháš přivázané kolo venku, nikoho neopravňuje si to koli vzít, jako by bylo jeho.

Jde o to, že někteří rodiče to neřeší, děti nevarují, neučí je "co se má a co ne" a stejnak si nemyslím, že je to chyba těch dětí...
Všechno neuhlídáš, ale do velký míry se tomu skutečně zabránit nechá! Než necháš 12 letýho samotnýho přejít silnici, tak mu taky nejdřív vysvětlíš, že se má pokaždý dobře rozhlídnout. Tohle je to samý. Než ho pustíš samotnýho ke kompu. Pojď, vybereme tady 3 fotky, který můžeš komukoliv poslat, zbytek ani hovno. Nikomu nesděluj naší adresu. Chceš si zhruba ověřit, že na druhý straně sedí ten, kdo si myslíš. Ať ti pošle fotku, kde drží papír s nápisem "blablabla"... atd. Stačí dodržel pár takovýhle pravidel a ti lidé jsou praktický bez šance.

Kolikrát už se důchodcům meldovalo, že nemaji lízt na ty nakupovací akce! A přesto každou chvíli nějakej z nich brečí v televizi. Blbost je prostě nekonečná...
Já nikoho neobhajuji a ani se nezastávám, ale opravdu dáš ruku do ohně že všechny 12tky,13tky,14tky jsou svaté jak Panna Maria? *4*
Možná by se společnost dosti divila, kdyby ten dokument byl natočen z opačné strany...
Jenže mně jde o to, že tady v tom dokumentu nejsou vyobrazené 12 leté dívky, které se samy rozhodly, že to tak chtějí. A určitě nedám, matka mojí mamky měla první sex taky ve 13 a zcela dobrovolně.

A v tom je ten rozdíl, obtěžování sexem se prostě nedá obhájit v žádném věku. Jde o to, že se tu bavíme o tomhle dokumentu, kde jsou holky lákány na bůh ví co a za zástěrkou, že si "budeme povídat o tom, co máš ráda za zvířátko" si ho tady jentak vyhonim.

Myslim, že tu možná někdo srovnává něco, co se srovnávat nemá. Věřím, že je spousta holek pod zákonem, co má zkušenosti, že bych se divila a pravděpodobně z 99%, protože to tak chtěly, protože to samy vyhledávaly. Ale dokument "V síti" je o tom, že si 12 letá holka založí profil s tím, že chce kamarády na pokec a přistane jí tam x zpráv od chlapů, co nemají zábrany.
Nejde srovnávat, když je ten dokument natočen pouze z “jedné strany”...
Třeba se natočí “V síti 2 - Obrácená strana dětství”, kdy se děj zaměří na zakládaní profilu 13letýma holkama, které jdou na internetové servery jen za jedním úkolem a to pro peníze...

A pak bude “obtěžování sexem” z opačné strany. Budeme se tu durdit a neskutečně se pohoršovat nad tím, že holky samy nabízejí své fotky/webky/prádlo a říkají si o peníze?
Přesně, jak ta 16-ka z Černoty: "Pořebuju na cíga, tak pokouřím. Co je na tom, 5-kilo mi stačí..."
A že jsi z toho tak ukřivděn, s N3PI tu vedem celkem čitelnou diskuzi, myslím, že není třeba hned urážet a vytahovat věci, co sem nepatří (Pozn.: diskuze je o dokumentu V SÍTI)*21*
cubicka95: Já si myslím, že je jedním z nich *22*
toho blba si nevšímej,ten neumí komunikovat jinak než urážkama.prostě místní hulvát
Kail-ty jsi samozřejmě jednička,na tebe nikdo nemá *22*
Tak jako klídek a Vrať se hezky do řady joooo *22*
Ondro,ty na Kaila fakt nemáš,ještě pořád jsi dost slušný,musíš přitlačit*22*
Jenže to je strašný rozdíl :) Ty dívky (rozuměj děti - naivní, nevyhledávající sex. tématiku) nic nenabízejí a přesto tu je tolik lidí (nechci říkat jen chlapů), co mají potřebu to na ně zkusit a sexuálně je obtěžovat. Jde o to, že u nulové nabídky je šílená poptávka (chyba na straně "predátorů"). Pokud bude nezletilé dítě nabízet sebe jako sex. objekt a bude poptávka (chyba je na obou stranách). Nelze to prostě srovnávat a asi si nerozumíme.

Jinak ano, dokument je natočen z jedné strany, tj. ze strany naivního dítěte, co nic nevyhledává, není na něco takového připraveného a tak to prostě beru, neřeším, že tamhle se děje něco horšího, REAGUJI NA TENTO DOKUMENT, nepotřebuji srovnávat další zvrácenosti :)
Jenže jedna zvrácenost má přímou korelaci s druhou...

Takže, pokud kdysi na počátku byla , jak tvrdíš, nulová nabídka, na kterou byla navázaná neskutečná poptávka, tak postupem času se z nulové nabídky stane dosti častá.
A pokud je dosti častá nabídka, tak poptávka, která byla neskutečná na počátku, roste minimálně a “hodnota” té poptávky se snižuje. Se snižující hodnotou té poptávky klesá i hodnota, té původně nulové, nabídky od naivních dětí.

Snad nemusím rozepisovat příklad tohoto řetezce...

Tak tento názor chce lékaře..

spíš pár ran pendrekem po palici
Gezoll je největší zoufalec co ve fóru psa že šukatelný jsou klidně 12-13 ky.