Blond

.....

Mám na Vás takový dotaz. Mám dlouhé vlasy. Nikdy jsem si je nebarvila, jenže jak roky jdou začínám být šedivá (prý kvůli Černobylu jsou dnes šedivý i 30tníci) a tak si pohrávám s myšlenkou nechat dat blond melír. Mám zelené oči a obočí stejnou barvu jako vlasy (jsou vidět v albu).

Co myslíte, ženské jak to řešíte?
A co hena? Nebo jak se to jmenuje... Na Černobyl nevěř. Spíš se na nás podepisuje stres.
Prý kvůli Černobylu... *3* Jestli tomu vážně věříš, tak jsi dobře vylízaná! Možná kdybys jela Závod míru... *4*
Proč musiš pořad někoho uražet a nadavat mu, to nechapu *113*
Dotyčný je zřejmě vyznavačem "trollingu" :
Trolling (nebo Trolování) - obtěžující činnost v diskuzích a na chatech, nevhodné příspěvky a neopodstatněná kritika. Trolling neboli trolování nemá až takovou souvislost s označením pohádkových a mýtických trolů. Jedná se o výraz z IT terminologie, který lze označit za slangový, konkrétně znamená nevyžádanou činnost v diskuzních fórech, komentářích a v podstatě v každé existující internetové diskuzi. Trolling spočívá v nevyžádáných, nevhodných, často i sprostých příspěvcích do diskuze. Mnohdy hovoříme o znevažování samotného webu, na kterém probíhá diskuze. Ten kdo „trolí“, je často také haterem, tedy tím uživatelem, který záměrně kritizuje, vyvolává hádky a otravuje svým působením ostatní členy řádné diskuze nebo chatu.

Jinými slovy vysírá a baví se tím, že diskutující vytáčí a ti se pak hádají..
Zdroj: https://it-slovnik.cz/pojem/trolling/?utm_source=cp&utm_medium=link&utm_campaign=cp
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Kdyby zmínila raka štítný žlázy, tak by se o tom možná dalo diskutovat. I když i tam je souvislost stěží průkazná. Na šedivění mají 1000x větší vliv geny, hulení a živ styl apod. ... Černobyl nás bohudík téměř nepoznamenal. Tohle jsou plky z mailů: "Rychle to přepošli, než to zakážou!" *22*
Za A jsem psala "prý" tvrdí to moje kadeřnice. Zda je to pravda netuším.
Za B jsem tím chtěla naznačit můj věk. V profilu ho nemám. Takže je jasný že mi musí být víc než 34 *38*
Ad A) příště se bavte raději o vaření
Ad B) tak v tomhle požehnaném věku měl zlatavé šediny i děd Vševěd
Vařit neumím. Bohužel. U nás vaří partner. Prý lepší než jíst co uvařím já *22*
Nevěřím....neznám ženu která nevaří. Dneska vaří pomalu už i holky *4*
Protože se to jinak snad ani napsat nedá... takový stupidity... *20*
Že zásady, tmavé...miluju.......
Blond melir je pro vlasy vetsi svinstvo nez celobarva. Ja bych v tvem pripade sla do decentni zrzave. Takove zrzohnede :-)
taky jsem to řešila světlým melírem,ale akorát jsem si zničila vlasy.
takže jen každý měsíc dobarvuju doma,nebo používám sprej na dobarvování
dole bych to viděl bez....říká legenda *1*
Neporadím, jen sdělím svůj názor - máš pěknou barvu vlasů , jakou máš teď. ( Podle galerií. ) Šediny tam nevidím :-)
Kdyby ty šediny byly pěkné v celé délce. Já mám nad čelem prostě "bílou kouli" vytrhat to mám lisinu *1*
Tak melír je fajn, líbí se mi. Ale opravdu světlý, žádnou ala slonová kost.
Mám stejně dlouhé vlasy jako ty, jen asi více.... a taky pár šedin. A to sem podstatně starší *22*
Šediny k věku patří..... Mám je tedy tak nějak rovnoměrně po celé hlavě, těch pár šedin.
Proti naprosto plešatym vrstevníkům si myslím ještě dobrý *1*
no rozhodně lepší plešatý než dlouhovlasý a ještě k tomu šedivý.plešatí jsou většinou sexy *22*
Věc názoru. Někdo hubené, jiný tlusté, někdo radši blond, jiný zrzky, jiný radši vlasy, jiný pleš.
Všude je něco....
Plešky si ještě třeba ve stáří užiju *1*
Jasný, pochopila jsem to... něco s kadeřnicí určitě vyberete, za mě spíš aby to vypadalo přirozeně .
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Občas mě tak napadá, do koho by se asi tak ti hubení naváželi, kdyby nebylo těch s kily navíc.Jak nudný a prázdný by byl najednou jejich život.......*22**22*
Barvi si jak uznáš za vhodné, spousty chlapů preferuje zrzky, tedy i já
No ja nevim v době kdy řachnul Černobil jsem žil ještě v ČSSR a šedive vlasy nemam *434* mam hustou dlouhou kudrnatou hřivu i ve svych čtyřecetioops nezachazejme do detailu*125*

Ale k věci myslim si že melir by ti padnul, ale ne moc blond, možna bych přidal par pramenu fialove to u nas hodně ženske našeho věku nosi *373*