A co hena? Nebo jak se to jmenuje... Na Černobyl nevěř. Spíš se na nás podepisuje stres.
Prý kvůli Černobylu...
Jestli tomu vážně věříš, tak jsi dobře vylízaná! Možná kdybys jela Závod míru...

Proč musiš pořad někoho uražet a nadavat mu, to nechapu

Dotyčný je zřejmě vyznavačem "trollingu" :
Trolling (nebo Trolování) - obtěžující činnost v diskuzích a na chatech, nevhodné příspěvky a neopodstatněná kritika. Trolling neboli trolování nemá až takovou souvislost s označením pohádkových a mýtických trolů. Jedná se o výraz z IT terminologie, který lze označit za slangový, konkrétně znamená nevyžádanou činnost v diskuzních fórech, komentářích a v podstatě v každé existující internetové diskuzi. Trolling spočívá v nevyžádáných, nevhodných, často i sprostých příspěvcích do diskuze. Mnohdy hovoříme o znevažování samotného webu, na kterém probíhá diskuze. Ten kdo „trolí“, je často také haterem, tedy tím uživatelem, který záměrně kritizuje, vyvolává hádky a otravuje svým působením ostatní členy řádné diskuze nebo chatu.
Jinými slovy vysírá a baví se tím, že diskutující vytáčí a ti se pak hádají..
Zdroj: https://it-slovnik.cz/pojem/trolling/?utm_source=cp&utm_medium=link&utm_campaign=cp
Trolling (nebo Trolování) - obtěžující činnost v diskuzích a na chatech, nevhodné příspěvky a neopodstatněná kritika. Trolling neboli trolování nemá až takovou souvislost s označením pohádkových a mýtických trolů. Jedná se o výraz z IT terminologie, který lze označit za slangový, konkrétně znamená nevyžádanou činnost v diskuzních fórech, komentářích a v podstatě v každé existující internetové diskuzi. Trolling spočívá v nevyžádáných, nevhodných, často i sprostých příspěvcích do diskuze. Mnohdy hovoříme o znevažování samotného webu, na kterém probíhá diskuze. Ten kdo „trolí“, je často také haterem, tedy tím uživatelem, který záměrně kritizuje, vyvolává hádky a otravuje svým působením ostatní členy řádné diskuze nebo chatu.
Jinými slovy vysírá a baví se tím, že diskutující vytáčí a ti se pak hádají..
Zdroj: https://it-slovnik.cz/pojem/trolling/?utm_source=cp&utm_medium=link&utm_campaign=cp
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Kdyby zmínila raka štítný žlázy, tak by se o tom možná dalo diskutovat. I když i tam je souvislost stěží průkazná. Na šedivění mají 1000x větší vliv geny, hulení a živ styl apod. ... Černobyl nás bohudík téměř nepoznamenal. Tohle jsou plky z mailů: "Rychle to přepošli, než to zakážou!"

Za A jsem psala "prý" tvrdí to moje kadeřnice. Zda je to pravda netuším.
Za B jsem tím chtěla naznačit můj věk. V profilu ho nemám. Takže je jasný že mi musí být víc než 34
Za B jsem tím chtěla naznačit můj věk. V profilu ho nemám. Takže je jasný že mi musí být víc než 34

Ad A) příště se bavte raději o vaření
Ad B) tak v tomhle požehnaném věku měl zlatavé šediny i děd Vševěd
Ad B) tak v tomhle požehnaném věku měl zlatavé šediny i děd Vševěd
Vařit neumím. Bohužel. U nás vaří partner. Prý lepší než jíst co uvařím já

Nevěřím....neznám ženu která nevaří. Dneska vaří pomalu už i holky

Protože se to jinak snad ani napsat nedá... takový stupidity...

Že zásady, tmavé...miluju.......
Blond melir je pro vlasy vetsi svinstvo nez celobarva. Ja bych v tvem pripade sla do decentni zrzave. Takove zrzohnede :-)
taky jsem to řešila světlým melírem,ale akorát jsem si zničila vlasy.
takže jen každý měsíc dobarvuju doma,nebo používám sprej na dobarvování
takže jen každý měsíc dobarvuju doma,nebo používám sprej na dobarvování
a co dole taky blond melír?
dole bych to viděl bez....říká legenda

Neporadím, jen sdělím svůj názor - máš pěknou barvu vlasů , jakou máš teď. ( Podle galerií. ) Šediny tam nevidím :-)
Kdyby ty šediny byly pěkné v celé délce. Já mám nad čelem prostě "bílou kouli" vytrhat to mám lisinu

Tak melír je fajn, líbí se mi. Ale opravdu světlý, žádnou ala slonová kost.
Mám stejně dlouhé vlasy jako ty, jen asi více.... a taky pár šedin. A to sem podstatně starší
Šediny k věku patří..... Mám je tedy tak nějak rovnoměrně po celé hlavě, těch pár šedin.
Proti naprosto plešatym vrstevníkům si myslím ještě dobrý
Mám stejně dlouhé vlasy jako ty, jen asi více.... a taky pár šedin. A to sem podstatně starší

Šediny k věku patří..... Mám je tedy tak nějak rovnoměrně po celé hlavě, těch pár šedin.
Proti naprosto plešatym vrstevníkům si myslím ještě dobrý

no rozhodně lepší plešatý než dlouhovlasý a ještě k tomu šedivý.plešatí jsou většinou sexy

Věc názoru. Někdo hubené, jiný tlusté, někdo radši blond, jiný zrzky, jiný radši vlasy, jiný pleš.
Všude je něco....
Plešky si ještě třeba ve stáří užiju
Všude je něco....
Plešky si ještě třeba ve stáří užiju

Jasný, pochopila jsem to... něco s kadeřnicí určitě vyberete, za mě spíš aby to vypadalo přirozeně .
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Občas mě tak napadá, do koho by se asi tak ti hubení naváželi, kdyby nebylo těch s kily navíc.Jak nudný a prázdný by byl najednou jejich život.......

Barvi si jak uznáš za vhodné, spousty chlapů preferuje zrzky, tedy i já
No ja nevim v době kdy řachnul Černobil jsem žil ještě v ČSSR a šedive vlasy nemam
mam hustou dlouhou kudrnatou hřivu i ve svych čtyřecetioops nezachazejme do detailu
Ale k věci myslim si že melir by ti padnul, ale ne moc blond, možna bych přidal par pramenu fialove to u nas hodně ženske našeho věku nosi

Ale k věci myslim si že melir by ti padnul, ale ne moc blond, možna bych přidal par pramenu fialove to u nas hodně ženske našeho věku nosi

Blond
.....
Co myslíte, ženské jak to řešíte?