to jí můžeš nakazit i ty viz dalbych alias 1kondor ten by ti mohl vyprávět jak se navzájem nakazili a co si vše přitáhli domů a ona tvá partnerka má nějakou pohl. nemoc proč máš takové obavy ? nesmíte se mýt v kaluži jako dalbychovi do které si uleví kdekdo psi nevyjímaje tímto jsem pouze chtěl říci abyses neřídil radami nicku třeba veverky (ten je také jeho)a přeji vám krásný ničím nezkažený sex
jde mi o pohlavni choroby, jestli tak muzu neco chytit ja
Nakazit se můžete navzájem jakýmikoli pohlavními chodobami, které se přenášejí přes sliznice. To znamená, že AIDS, syfilis, kapavka určitě. Hodně radosti si užila třeba rodinka, kde si ho tatík nechal přeblafnout od šlapky a dostal kapavku, nechal se přeblafnout od ženy a poslal to dál. Maminka potom olizovala dítěti dudlík a teprve u dítěte se na to přišlo.
já můžu dostat syfilis nebo kapavku když mi ho ona bude kouřit??
Ano,teoreticky se můžeš nakazit např. AIDS nebo jinými nemocemi přenosnými krví,ale je to jen přenos teoreticky možný, doopravdy není popsán jediný případ nákazy. U kapavky a dalších infekcí, které najdeš JEN v různých částech pohlavního ústrojí, je to nemožné. Vždyť se s pohlavními orgány ženy vůbec nesetkáváš....
Krom toho jsou ve slinách obsažené látky, které působí proti bakteriím a virům...Dle mébo je i přenos choroby z muže na ženu hoooodně vyjímečný.
Já z orálku strach nemám...miluji ho, provozuji ho hojně a zásadně bez ochrany a nikdy jsem neměla jediný problém. Jednou jsem zkusila orálek s ochranou na přání milence a vím, že to bylo naposledy, hrůza!
Krom toho jsou ve slinách obsažené látky, které působí proti bakteriím a virům...Dle mébo je i přenos choroby z muže na ženu hoooodně vyjímečný.
Já z orálku strach nemám...miluji ho, provozuji ho hojně a zásadně bez ochrany a nikdy jsem neměla jediný problém. Jednou jsem zkusila orálek s ochranou na přání milence a vím, že to bylo naposledy, hrůza!
felace-nemoci
možná nákaza?