V čem spíte

Nazí nebo v pižamu

Asi divné téma, ale jestli můžu rozvést téma, v čem spí lidi tady na amatérech. Nazí nebo oblečení, v pižamu či spodním prádle, záleži co je pro vás pohodlné. Přej některé dámy spí v pánských trenýrkách
Nahá xD nehodlám nic na sobe upravovat, posouvat rukáv nebo nohavici atd 🙈🙈 když spím, musím mít absolutní pohodlí
Buď ve velmi tenkých trenkách (Olaf Benz minipants) nebo nahej.
Zásadně pánský trencle a mega vytahany triko
Proč mám jako palec dolů za pánský trencle a vytahany triko? Není nad antikoncepční pohodlí
David_provsechno
David_provsechno před rokem
Příspěvek byl uživatelem smazán.
já spím jedině nahý od mládí. nevidím na tom nic špatného spát nahý.
V tričku a dole nic. Je to tak pohodlný.
Nocni kosile nebo triko, dole bez, ať to větrná.
Nejsi jedina. Ja to mam podobne. Hodne mi v noci chladnou ramena a ruce a to i kdyz jsem zachumlana az po bradu. Na podzim a v zime musim mit i dlouhy rukav, jinak umrzam. Takze ja spim v nocnich kosilkach a kratkym/dlouhym rukavem.
Kdyz uz teda slovickarime, jak to delate, jste tou posteli nejak obaleni, nebo spis lezite NA posteli? *5*
Mam to stejne*6*, taky radsi aspon tricko, aby na me netahlo.
Posledni dobou nazi. Je to vzrusujici mit vedle sebe jeji nahe telo.
Tohle nekomu stoji za minus*3* Neni muj problem, ze vedle sebe nahe telo nemate*4*
Pánská noční košile.... Stačí vyhrnout. A v létě nahý
nahý..už před roky jsem si říkal, že cely den chodím oblečený, tak aspon v noci můžu být tak, jak jsem se narodil. Z ezačátku si člověk zvyká. ale pak má opačný problém.. když jsem na návštěvě a musím mít prádlo, tak mě to budí :)
Já též. Nemám rád nic na sobě. Úžasný pocit nemít na těle nic
Já spím v plenkách nejlepší spánek co znám
Pláštěnky ? ........................
Já v létě nahý, v zimě v pyžamu
to je ja jasný... zásadně nahej :)
Spím už dobrých 25 let VŽDY s VŠUDE nahý. V létě i v zimě. Nesnesu nic na sobě. Výjimka byla nemocnice, bylo to ale hrozný.

Neumím si představit se potit v triku, nebo mačkat jitrnici ve sporákech *1*
Tak ja taky nadsene opustil spodek, kdyz jsem odesel od rodicu a nastesti tak muzu spat i ted, ale nahoru bohuzel to triko potrebuji, bez nej je mi zima:( Ale v nemocnici to taky bylo peklo, to je fakt.
V posteli....................................
Kámo, není to trochu jejich věc? Ono to není zas tak neobvyklý. Vem si Daniela Radcliffa (Ten týpek, co hrál Harryho Pottera), kterej taky vyrůstal v rodině, kde nahota nebyla tabů. A řekl bych, že vyrostl do mentálně zdravého jedince.
Uvědomuješ si, že tobě, ani tvým dětem to nikdo nenutí? Pokud máš aspoň trochu rozumu, uvědomíš si, že je to každého věc. Každý má ty hranice jinde. A to se netýká jen nahoty. Týká se to i různých fetišů, trávení času s rodinou, nebo sportů. Existujou lidi, co lezou na skály bez jakéhokoliv jištění a jsou to fakt strmý stěny. Někdo chodí na nudapláže a přijde jim to v pohodě, jiní učí svý děcka střílet. Protože těch případů střelců ve škole je málo, že jo. To už by byl radši pro tu nudapláž.
Děti jsou od mala zvyklé nás oba vídat nahé a neberou to jako něco nenormálního. Samozřejmě něco jiného je soulož.... To před dětma nejde
Spím nahej a používám župan nebo něco podobného lehkého (trenky v létě), ale do postele nechci ani hodinky, natož něco kolem těla.
Také ty krajkove, satenove, a občas i bavlnene kosilky mám rád, ty jsou ale přeci pro oko při sundavání *63**243**9*. Kolik ti je, že to nevíš *24**21**15*
:) Nečekal jsem takto přímou odpověď, byla to taková milá řečnická. Zkusila jsi spát nahá? Je to tak trochu (nebí spíš hodně) o pocitu volnosti. Nechci tě tlačit z komfortní zony, zvláště jestli máš důvod a není to jen ten zvyk, jak píšeš. I poleno jako jsem já to pak pochopí. Měj se fajn. *24**277**52*
Ty jsi ale debil promin a to tady vůbec nikam nikomu nepíšu
proč by měl být debil? proto že před dětmi nechce chodit nahý?spíš to vidím na zodpovědného chlapa!
Cece, podle textu bych te sacoval na patnact, ale asi to, podle fotek, bude vic. Az budes mit deti, pochopis. Nebo spis, radeji zadne nemej;-)
tak nahej bys doma před dětma nechodil, ale čuráci by ti z pusy padaly o sto šest *22**114*
Ale projev se ani po tomhle prispevku neprehoupl pres tech patnact:-) S tim se neda nijak resit obsah toho co jsi psal, pac jsi sam nastavil uroven.
Mej se.
já jen přes sebe hodila lehký župan
Dlhé roky spávam nahý ... v posledených týždňoch som si obľúbil tričko a ponožky, kvôli nižšej teplote :) tak to striedam podľa nálady a zdravotného stavu :)
Máme s partnerkou oba noční košile. Nejradši ale nazí.
Jedině nahá. V extrémních případech, když na mě náhodou něco leze a je mi výjimečně zima, tak v tlustejch ponožkách, ale stejně se většinou ráno probudím bez nich.
Jsem rád že je dost lidí kteří mají rádi spánek bez jakýchkoliv kusů oděvů
Nebo může člověk spát na lasičku ,nebo na lištičku.
Celý rok nahý. Je to nejpohodlnější
Oba z 99,999999999999 % nahatý.
Priznam se, jsem zvedavy. Co je to 0.000000000001%? :-)
no když se někdy zadaří v pohostinství, tak spím v riflích a tričku *1*
Při nočním přejezdu autem na dlouhý trase, se ten kdo spí fakt neslíká *10*
Asi slipy..................................
No fuj. To ještě někdo nosí??
Já spím nejčastěji v posteli! :)
To já taky, a nejlépe ve své a přikryty svou peřinou
Tak kdyby se zeptal někdo jiný, tak divné bude, ale u tebe je to úplný standard, až bych řekl podprůměr, protože tě nikdo nemůže načapat v tvé nucené nahotě *3*
Ano u tebe, už se kámo opakuješ
Pokud ti to vadí, tak je to tvůj problém, ne můj *22*
A vo tebe, u tvé nahoty, už Kamo opakuješ
V tricku, ma draha bud naha nebo v moji kosili:-)
no moje občasna navštěva spi taky ne v me košili, ale v tričku s dlouhym rukavem a když se ji ptam proč si to obleka, tak mi řika že mě ma celou noc v mozku protože krasně vonim a ja ji řeknu hele na zrcadle je muj parfem tak se postřikej *3*
Nahé spaní prý zvyšuje sexuální život mezi partnery
já mám nejradši košilku.ale když je chladno kraťásky a tričko.
ale když jsou vedra tak samozřejmě nahá
bez niceho na sobe, jeste by me to pyzamo tlacilo pri nocni erekci...