Asi divné téma, ale jestli můžu rozvést téma, v čem spí lidi tady na amatérech. Nazí nebo oblečení, v pižamu či spodním prádle, záleži co je pro vás pohodlné. Přej některé dámy spí v pánských trenýrkách
Nejsi jedina. Ja to mam podobne. Hodne mi v noci chladnou ramena a ruce a to i kdyz jsem zachumlana az po bradu. Na podzim a v zime musim mit i dlouhy rukav, jinak umrzam. Takze ja spim v nocnich kosilkach a kratkym/dlouhym rukavem.
nahý..už před roky jsem si říkal, že cely den chodím oblečený, tak aspon v noci můžu být tak, jak jsem se narodil. Z ezačátku si člověk zvyká. ale pak má opačný problém.. když jsem na návštěvě a musím mít prádlo, tak mě to budí :)
Tak ja taky nadsene opustil spodek, kdyz jsem odesel od rodicu a nastesti tak muzu spat i ted, ale nahoru bohuzel to triko potrebuji, bez nej je mi zima:( Ale v nemocnici to taky bylo peklo, to je fakt.
Kámo, není to trochu jejich věc? Ono to není zas tak neobvyklý. Vem si Daniela Radcliffa (Ten týpek, co hrál Harryho Pottera), kterej taky vyrůstal v rodině, kde nahota nebyla tabů. A řekl bych, že vyrostl do mentálně zdravého jedince.
Uvědomuješ si, že tobě, ani tvým dětem to nikdo nenutí? Pokud máš aspoň trochu rozumu, uvědomíš si, že je to každého věc. Každý má ty hranice jinde. A to se netýká jen nahoty. Týká se to i různých fetišů, trávení času s rodinou, nebo sportů. Existujou lidi, co lezou na skály bez jakéhokoliv jištění a jsou to fakt strmý stěny. Někdo chodí na nudapláže a přijde jim to v pohodě, jiní učí svý děcka střílet. Protože těch případů střelců ve škole je málo, že jo. To už by byl radši pro tu nudapláž.
:) Nečekal jsem takto přímou odpověď, byla to taková milá řečnická. Zkusila jsi spát nahá? Je to tak trochu (nebí spíš hodně) o pocitu volnosti. Nechci tě tlačit z komfortní zony, zvláště jestli máš důvod a není to jen ten zvyk, jak píšeš. I poleno jako jsem já to pak pochopí. Měj se fajn.
Ale projev se ani po tomhle prispevku neprehoupl pres tech patnact:-) S tim se neda nijak resit obsah toho co jsi psal, pac jsi sam nastavil uroven.
Mej se.
Dlhé roky spávam nahý ... v posledených týždňoch som si obľúbil tričko a ponožky, kvôli nižšej teplote :) tak to striedam podľa nálady a zdravotného stavu :)
Jedině nahá. V extrémních případech, když na mě náhodou něco leze a je mi výjimečně zima, tak v tlustejch ponožkách, ale stejně se většinou ráno probudím bez nich.
Tak kdyby se zeptal někdo jiný, tak divné bude, ale u tebe je to úplný standard, až bych řekl podprůměr, protože tě nikdo nemůže načapat v tvé nucené nahotě
no moje občasna navštěva spi taky ne v me košili, ale v tričku s dlouhym rukavem a když se ji ptam proč si to obleka, tak mi řika že mě ma celou noc v mozku protože krasně vonim a ja ji řeknu hele na zrcadle je muj parfem tak se postřikej
V čem spíte
Nazí nebo v pižamu
Neumím si představit se potit v triku, nebo mačkat jitrnici ve sporákech
Mej se.
ale když jsou vedra tak samozřejmě nahá