Za mě musí být žena aaspon trochu zarostlá, když není, pak to není žena ale nejaká školačka. Samozřejmě snesu i uplně oholenou, ale raději mám zarostlou. Sám jsem nahoře zarostlí, ale koule mám oholený, Ale už mi to bylo vyčítáno, že by to chtělo komplet. Párkrát jsem zkoušel na přání oholit, ale až to začalo rust bylo to nepohodlný.
Doporučuji zastřihovat OneBladem na takové delší strniště. Nepůsobí to tak divně jako vyholená mýtina uprostřed pralesa a navíc, nejvíc nepříjemné to je, když to začíná růst po úplném oholení, což v tomto případě neřešíš.
Ja se holim úplně, je to i praktičtějši Oholim a msm na několik dní klid, bez to co chvíli zastrihavat
Prales mezi nohama bych nesnesl
Prales mezi nohama bych nesnesl
Za nas: manzel se holi. A ja na carku nekdy silnejsi, nekdy slabsi.
Já se obřezávám...
Já si nechávám strniště, dělám to strojkem na vlasy, viz moje fotky v galerii
Zrovna včera jsem se po dlouhé době odrbal žiletkou, jak píše Dama nejvtipnější je oholený trojůhelník, nebo nejtrapnější? Můžete posoudit sami. Ale je to celkem příjemný.
Drahá má depilaci a já sestřih. Zkoušel jsem vyholení, ale s ohledem na ostatní části těla to vypadalo hodně divně 

. Takže už raději ne

Ženy mám rád v rozkroku hodně chlupaté. Má současná milenka mě má radši dole oholeneho i když se sama neholí.... A co bych.pro ní neudělal.
Nejlepší je úplně vyholené přirození. Jak u mužů, tak u žen. Nejlepší je tarvalá, ale to má málokdo.
Za mě:Chlupy určitě ne.
Za mě:Chlupy určitě ne.
U muže stačí zastřihování, u žen vyholení nebo proužek. Hromady chlupů se mi nelíbí.
Ale je to věc každého, jak se cítí a co preferuje.
Ale je to věc každého, jak se cítí a co preferuje.
Moje oblíbená úprava je kompletní kastrace.
Přesně tak a souhlasím. jenže tady ti jí nikdo neudělá normálně jen tak.
Mě se nelíbí úplné vyholení ani u žen ani u mužů. Úplně nejvíc vtipné pro mě je chlap, medvěd s vyholeným trojúhelníkem v rozkroku.
V vtipné je taky z pralesem mezi nohama
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Paviáni mají taky vyholený zadky a nikdo se jim za to nesměje...
jo a ještě ma na sobě gaťky sve stare stoji před zrcadlem a děla směšne selfie a ve finale to nahraje na Amateri tečka com na svuj nick co ma v nazvu TV, nebo transka
a že jich tu je požehnaně takovych

Zcela vyholené přirození u ženy je pro mě asexuální.

Pro mě je zase vysoce asexuální zarostlé přirození. Holit holit holit !!!
Přesně! Pohled na beranici ve mně evokuje bezdomovce, kterýmu se taky v plnovousu často skrývá mnohé překvapení...
Úprava přirození
Jakou formu úpravy preferujete?