Nohy neholim a nechávám to jak to je, jen si holim prsty a vršek chodidel.
Neholim. Jsem takovy medved. Neholin ptaka, ani nohy, ani zadek. Vyholeny ptak na chlupatem chlapovi je hodne legracni!
Neoholený pták vypadá odpudivě jak u chlupatého tak u oholeného těla. Prostě doba někam pokročila, holíme si podpaží, čistíme si zuby, ženy používají místo kusu hadrů vložky a tampony, nehty si taky stříháme - nad těmito věcmi se již dneska nikdo nepozastavuje. Nejde v žádném případě o nějakou módní záležitost, jak se nám mnozí nepřátelé hygieny snaží namluvit při obhajobě neholení.
Při orálu neoholených partií se tam připletou chlupy ať "pracujete" sebedokonaleji - teď mluvím za muže, co to dělá ženě. Od žen zas vím, že je iritují chlupy, když kouří chlapovi. Ještě jsem neslyšel názor ženy, která by si v ústech plných chlupů libovala. A asi nejde jen o techniku - někdo může navrhnout věnovat se třeba jen žaludu a na pytel nebo podbříšek vůbec nechodit. Pak by to teoreticky šlo bez chlupů, ale zase je tu ochuzení o pocit "komplexnosti" prováděné práce.
Při orálu neoholených partií se tam připletou chlupy ať "pracujete" sebedokonaleji - teď mluvím za muže, co to dělá ženě. Od žen zas vím, že je iritují chlupy, když kouří chlapovi. Ještě jsem neslyšel názor ženy, která by si v ústech plných chlupů libovala. A asi nejde jen o techniku - někdo může navrhnout věnovat se třeba jen žaludu a na pytel nebo podbříšek vůbec nechodit. Pak by to teoreticky šlo bez chlupů, ale zase je tu ochuzení o pocit "komplexnosti" prováděné práce.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
No a já zas nechci neoholenou ženskou ani za nic - co s tím uděláte? Každý má své hygienické a estetické představy někde trochu jinde. Pokud Vám vyhovuje neoholený muž, já se kvůli tomu věšet nebudu, sdělil jsem jen zde svůj názor na holení intimních partií, za tím si stojím a jsem rád, že žena (a mnoho dalších žen) se holí zcela dobrovolně a o neoholených si myslí své.
Tvrdím, že jsem se nesetkal se ženou, které by nevadily chlupy. Na tom si trvám. Že tady některá napíše, že jí chlupy v ústech nevadí, tak s takovou jsem se naštěstí (osobně) nesetkal.
Koukám, že vy jste byla všude, všechno znáte a kdo tvrdí něco jiného než vy, tak lže nebo něco v tom smyslu. Vidím i na ostatních fórech, že máte ke všemu co říci (ještě s jednou další kolegyní = prakticky stejné názory na vše = co nejvíc popichovat, možná je to účel = rozdmýchat mrtvé diskuze, aby byl co největší počet kliknutí)), sedíte u PC/mobilu 24 hodin denně (nwm, kde berete tolik času na trávení na Amatérech - nebo jste nezaměstnaná/-é?) a neunikne vám jediný příspěvek, musíte takřka na každého reagovat, vyvracet mu jeho pravdu. Já se teď sice také pokouším o svou pravdu, ale je to boj s větrnými mlýny :-) Proto už na vás nebudu dále reagovat, pište si tady, co chcete, já se jdu věnovat praktičtějším věcem než teorizovat u klávesnice.
Určitě jsem nezačal šukat až po převratu. Pokud ano, jak tvrdíte, můžete mi to nějak dokázat? Děkuji.¨
Že vy nemáte informace, od kdy se lidé holí, za to já nemůžu. Co vím, tak už ve starém Egyptě se holilo. Sice nevím jak, když jsem popisoval, že holit se za socíku žiletkou Astra bylo utrpení.
Problém s pachy, pižmem atp.jsem zaznamenal skutečně jen u žen, co se neholily. I když se ty neoholené vyspršily, měly to v těch chlupech řekněme zažrané. Ještě, abyste si nemohla rýpnout, nevyhledávám takové ty, co jdou třeba do auta nebo příjemkyně různých dávek, smažek atp. Měl jsem možnost v rámci výkonu zaměstnání navštívit i takovéto domácnosti a i třeba podle uklizené domácnosti se dá odvodit, jak je na tom dotyčná s osobní hygienou.
Možná by stálo za to udělat takový pokus: postavit vedle sebe 10 žen, mužů, půlka oholených, půlka neoholených a přičuchnout si k nim po 8hodinové šichtě v práci. Jaký by to byl asi rozdíl. Pak se poslat do sprchy a bez použití Sava, jen s čistou vodou a pak opět porovnat výsledky. Ale věřím, že vám by voněly ty/ti neoholené/-í a oholené/-í by vám čpěly.
Poznal jsem dost žen, ale skutečně žádná se nerozplývala blahem nad ústy plných chlupů. Asi mám nějaké špatné portfolio :-(
Přeji krásné pondělí a dál už opravdu reagovat nebudu. Říká se, že moudřejší ustoupí, nwm, co je na tom pravdy :-) Neustupuji v názoru na holení a hygienu kolem, ustupuji jen v tom, že dál už nechci diskutovat,
Určitě jsem nezačal šukat až po převratu. Pokud ano, jak tvrdíte, můžete mi to nějak dokázat? Děkuji.¨
Že vy nemáte informace, od kdy se lidé holí, za to já nemůžu. Co vím, tak už ve starém Egyptě se holilo. Sice nevím jak, když jsem popisoval, že holit se za socíku žiletkou Astra bylo utrpení.
Problém s pachy, pižmem atp.jsem zaznamenal skutečně jen u žen, co se neholily. I když se ty neoholené vyspršily, měly to v těch chlupech řekněme zažrané. Ještě, abyste si nemohla rýpnout, nevyhledávám takové ty, co jdou třeba do auta nebo příjemkyně různých dávek, smažek atp. Měl jsem možnost v rámci výkonu zaměstnání navštívit i takovéto domácnosti a i třeba podle uklizené domácnosti se dá odvodit, jak je na tom dotyčná s osobní hygienou.
Možná by stálo za to udělat takový pokus: postavit vedle sebe 10 žen, mužů, půlka oholených, půlka neoholených a přičuchnout si k nim po 8hodinové šichtě v práci. Jaký by to byl asi rozdíl. Pak se poslat do sprchy a bez použití Sava, jen s čistou vodou a pak opět porovnat výsledky. Ale věřím, že vám by voněly ty/ti neoholené/-í a oholené/-í by vám čpěly.
Poznal jsem dost žen, ale skutečně žádná se nerozplývala blahem nad ústy plných chlupů. Asi mám nějaké špatné portfolio :-(
Přeji krásné pondělí a dál už opravdu reagovat nebudu. Říká se, že moudřejší ustoupí, nwm, co je na tom pravdy :-) Neustupuji v názoru na holení a hygienu kolem, ustupuji jen v tom, že dál už nechci diskutovat,
Já vůbec nechápu proč to kdo řeší , Já se řídím tím jak to chci já a pak co chce partnerka a ostatní mi můžou 
Moje partnerka má ráda moje hustější ochlupení stejně jako já její

Jestli jste četla pozorně, tak u kouření jsem uvedl, že ne jen žalud, ale i další okolí přirození - podbříšek, pytel - tam když chlupy jsou, tak je to pro ženy (alespoň se kterými jsem se na toto téma bavil) při orálu iritující. Ale opět - je to každého věc, jestli má žena ústa při orálu plná chlupů. Navíc existuje i obrácený vztah - muž dělá orál ženě a pokud si někdo libuje mít ústa plná ženských chlupů ... brrr.....
Za mě? Už jsem napsal, že je odpudivé zarostlé přirození. A určitě vyholený trojúhelník není směšný u chlupatých. A zvedá se mi třeba kufr, když jdu na veřejné WC a mušle je od chlupů. To muži v rozkroku tak pelichají?
A ano, je každého věc, jestli se myje, stříhá si nehty, čistí si zuby, někomu dokonce vyhovuje, když na něj někdo jiný kálí, a to ne slovně, ale skutečně, fyzicky - ano, i takové inzeráty a profily tu najdeme. Proti gustu žádný dišputát

Přiznám se, že před r. 89 jsem se neholil, ale chlupy na přirození jsem již tenkrát odsuzoval. Prostě se mi to nelíbilo, cítil jsem z chlupů přes den třeba pot, u žen i moč či jiný odér - nebudeme si nalhávat, ale každá se po vymočení nejde, nemůže vysprchovat, bidety nejsou ani v dnešní době běžným standardem. Jak píše PetrMonika, orál před r. 1989 nebyl až tak běžný jako je dnes. Před r. 1989 nebyla holící technika - žiletky Astra se použít nedaly ani na tvář, to jsem si radši pořídil tuzexový elektrický Braun, po holení jím byla tvář jak prdelka, ale na genitálie se to použít moc nedalo. Jak sem po převratu začal dovoz holící techniky, tak jsem s tím začal já i manželka, nevidíme v tom žádný problém se oholit, já jak tvář tak i dole.
Při té příležitosti si vzpomínám na nováckou Tvoje tvář má známý hlas (či jak se to jmenovalo), v jednom díle byla Nena a její 99 balónků.(r. 1984). Ani na západě nebylo v té době běžné holení v podpaží, na dobovém klipu byly vidět podpažní drny a současné imitátorce maskéři museli lepit do podpaží drny, aby to bylo co nejvíc věrohodné. Když to viděly děti, tak nevěřily a prohlásily, co že jsme to tenkrát byli za prasata, když jsme se tehdy někde neholili.
Ano, a nehty jsem si stříhal, zuby čistil a vlasy stříhal u holiče. Ale jak píši, svět, pokrok se vyvíjí a jde dál, takže pokud si lidi kdysi utírali zadek Rudým právem, tak dnes na to slouží toaletní papír. A zrovna tak jako se nebylo kdysi čím holit, tak dnes je a je to počin hygienický, určitě nesouhlasím s tím, že někdo napíše, že holení nemá s hygienickými návyky zas tak moc společného - viz mé řádky na začátku - pot, moč, odéry ...
Bavíme se stále o holení intimních partií, podpaží a nohou hlavně u žen (tedy mimo původní téma chlapi a chlupy na nohou),
Při té příležitosti si vzpomínám na nováckou Tvoje tvář má známý hlas (či jak se to jmenovalo), v jednom díle byla Nena a její 99 balónků.(r. 1984). Ani na západě nebylo v té době běžné holení v podpaží, na dobovém klipu byly vidět podpažní drny a současné imitátorce maskéři museli lepit do podpaží drny, aby to bylo co nejvíc věrohodné. Když to viděly děti, tak nevěřily a prohlásily, co že jsme to tenkrát byli za prasata, když jsme se tehdy někde neholili.
Ano, a nehty jsem si stříhal, zuby čistil a vlasy stříhal u holiče. Ale jak píši, svět, pokrok se vyvíjí a jde dál, takže pokud si lidi kdysi utírali zadek Rudým právem, tak dnes na to slouží toaletní papír. A zrovna tak jako se nebylo kdysi čím holit, tak dnes je a je to počin hygienický, určitě nesouhlasím s tím, že někdo napíše, že holení nemá s hygienickými návyky zas tak moc společného - viz mé řádky na začátku - pot, moč, odéry ...
Bavíme se stále o holení intimních partií, podpaží a nohou hlavně u žen (tedy mimo původní téma chlapi a chlupy na nohou),
Ono si stačí vzpomenout na legendární Šmuclerův pořad "Tabu" v 90. letech. Domina, pedofil, bukvice, žhář atd. … a dneska by u toho každej puberťák zíval.
jj, Gumáci (satira politiků - dnes by lítalo na Novu jedno trestní oznámení za druhým) nebo Počasíčko. Železný měl tehdy čuch na to, co diváci chtějí.
Nedělám z lidí prasata. Pokud se třeba nekoupou, nesprchují, tak se dělají prasaty sami.
Co si třeba vzpomínám na 60. léta, tak kdo nebydlel v paneláku s ústředním topením, tak neměl ani možnost se koupat, sprchovat každý den. Byty 3. a 4. kategorie neměly samostatnou koupelnu a WC, byly na chodbě nebo pavlači společné a teplá voda nebyla k dispozici 24 hod. denně, ale musela se mnohdy ohřívat pod uhelnými kamny, brutar se to myslím nazývalo. Elektrické bojlery taky nebyly všude. Na vojně (80. léta) se taky sprchovalo 1x týdně, v sobotu, jindy záklaďáci neměli do sprch přístup. A tato perioda snad funguje ještě dnes v krimu.
Pamatuju dost spolužáků, jejichž rodiče si místo toaleťáku radši koupili cigára nebo lahváče a pak samozřejmě nezbylo na toaleťák, tak se používal Ruďas, bez problémů pro odpadní trakt.
Jak vidíte, i tady nastal za těch 40 - 50 let vývoj, pokrok, byty 3. a 4. kategorie snad již neexistují (nebo alespoň já o nich nevím), všichni mají v bytě WC i koupelny a mohou se, když chtějí, sprchovat, koupat každý den, třeba i 3x denně. To, že na to mnozí nemají finance (a nesprchují se nebo se sprchují třeba ve veřejných sprchách v práci), je už jiná věc.
Znovu zdůrazňuji: to pižmo se snáze drží v neoholených partiích než v oholených.
Co si třeba vzpomínám na 60. léta, tak kdo nebydlel v paneláku s ústředním topením, tak neměl ani možnost se koupat, sprchovat každý den. Byty 3. a 4. kategorie neměly samostatnou koupelnu a WC, byly na chodbě nebo pavlači společné a teplá voda nebyla k dispozici 24 hod. denně, ale musela se mnohdy ohřívat pod uhelnými kamny, brutar se to myslím nazývalo. Elektrické bojlery taky nebyly všude. Na vojně (80. léta) se taky sprchovalo 1x týdně, v sobotu, jindy záklaďáci neměli do sprch přístup. A tato perioda snad funguje ještě dnes v krimu.
Pamatuju dost spolužáků, jejichž rodiče si místo toaleťáku radši koupili cigára nebo lahváče a pak samozřejmě nezbylo na toaleťák, tak se používal Ruďas, bez problémů pro odpadní trakt.
Jak vidíte, i tady nastal za těch 40 - 50 let vývoj, pokrok, byty 3. a 4. kategorie snad již neexistují (nebo alespoň já o nich nevím), všichni mají v bytě WC i koupelny a mohou se, když chtějí, sprchovat, koupat každý den, třeba i 3x denně. To, že na to mnozí nemají finance (a nesprchují se nebo se sprchují třeba ve veřejných sprchách v práci), je už jiná věc.
Znovu zdůrazňuji: to pižmo se snáze drží v neoholených partiích než v oholených.
Nastiňoval jsem různé epochy lidstva. Je celkem jedno, jestli 70. nebo 80. léta - každá éra má něco do sebe a že za ta desetiletí proběhl (a bude dál probíhat) nějaký vývoj. Klidně jsem mohl zajít do pravěku a oponovat tím, že lidi lovili mamuty a jedli syrové maso a kořínky a dneska (až na výjimky) si jdeme maso koupit do obchodu a doma si ho upečeme, ugrilujeme, zkrátka tepelně upravíme. Takže chcete-li, lidé se v pravěku neholil, byli dokonce zarostlí srstí jak opice, přeskočím o kus dál a panstvo na hradech a zámcích kálelo otvorem z venkovní zdi dolů do hradebních příkopů, všichni se v té době neholili ani na tváři ani dole. Časem někdo vynalezl suchou kadibudku, nastal opět pokrok. Pak někdo vydumal splachovací WC, pak někdo bidet, co bude dál? A mezitím lidi v rámci vyšší úrovně hygieny se začali holit i na tvářích a časem i tam dole. Co bude dál ve vývoji? Možná někdo vynalezne bezbolestnou, trvalou depilaci a lidé se budou zbavovat chlupů dole, na těle, třeba i vlasů na hlavě. Vývoj, evoluce, pokrok ...
Jinak na vojně jsem byl v 80. r., pokud hledáte nějaký časosběr, o co se opřít a nachytat mě na něčem, co jsem nemohl zažít.
Jinak na vojně jsem byl v 80. r., pokud hledáte nějaký časosběr, o co se opřít a nachytat mě na něčem, co jsem nemohl zažít.
Vyholení škrábou? - tak asi nejsou oholeni dobře. Pokud má někdo strniště, tak není oholený.
Dle mých (praktických) zkušeností neškrábu já a neškrábe mě ani žena. Je to možná o kvalitě holítka, z Kauflandu za bůra asi nebude to pravé ořechové.
Ale to si pak neužiješ to pižmo... ;-)
Ano, před a po sexu sprcha, vana. Nikde jsem netvrdil, že lezu na nějakou neumytou. Jen jsem tvrdil, že z neoholených partií je cítit odér a z chlupů mohou být ústa plná chlupů. Proto je pro mě holení hygienické, i když zrovna nesexujeme.
On se ani ten orál za bolševika moc neprovozoval... tomu se tehdy věnovali jen fannšmekři. Za něco běžného je u nás považován až tak zhruba posledních 15 let, stejně jako to holení genitálu.
Já se s tebou přece nehádám. Jen říkám, že to nebylo tak běžné jako je tomu dnes, kdy je to považováno téměř za samozřejmost, takže to třeba tehdy nemusel vůbec provozovat... Mimochodem, jeden z důvodů, proč se lidi vůbec začali vyholovat mezi nohama, byla právě vrůstající obliba těchto praktik.
Jestli to je na mě, tak mě v 89 nebylo 10 :-)
To,jak je kdo vyholený nemá s hygienickými návyky zas tak moc společného.Již jsem zde viděl dokonale hladké vyholení,ale zároveň měl dotyčný špínu za nechty.Chlapi neblbněte,manželky,partnerky,milenky ocení jiné kvality a vyholení vašich nohou rozhodně řešit nebudou.
Nj, ale holej pták a medvědí nohy, to působí trochu zase srandovně.
Oholene nohy jsou pekne, zenska s chlupatejma nohama je hnus, ale kazde zbozi ma sveho kupce. U muzu se to moc casto nevidi, ale na urcite sporty je to vyhoda, kdo si jednou oholi nohy tak pak je tezke si je prestat holit. Ja dostal od partnerky epilator pro muze a je to zlate, minimalne na tyden je od chlupu pokoj.

Nohy nechávám být. Mám hodně chlupaté, partnerce se to líbí. Pro ženu jsou chlupy symbol mužnosti. Oholení chlapi se mi líbí jen ti věkem mladší.
Možná jste se tu mohli zeptat i na holení nohou u žen. Ano, i takové se najdou, že si nohy neholí. Nedovedu se pak představit jejich podpaží či rozkrok.
Přesně, vyholený anál stačí 2x přejet hajzlákem a je zářivě čisto i po té nejbrutálnější sračce. Naproti tomu, honit hovna v chlupech, to je fakt lahůdka...
A za 3, když se hovno dere na svět a okolo jsou dlouhý chlupy, tak to za ně občas nepříjemně tahá.
A za 3, když se hovno dere na svět a okolo jsou dlouhý chlupy, tak to za ně občas nepříjemně tahá.
Ahoj, delam vodni sport a nohy holim taky, jednou za tyden to sjedu strojkem. Jde o zvyk a zene se to libi.
Chlapi a chlupy na nohou
Jak si upravujete srst nohou?