hodnoceni

co si myslite ...

ahoj, co si myslite o hodnoceni nasich galerii uzivateli, kteri galerii nemaji. nevim me to prijde dosti blbe.. jeden uzivatel dal nasi galerii 4, pritom on nema zadne galerie a myslim ze galerie (treti galerie v poradi) nebyla tak spatna, nicmene ostatni ji hodnotili 1-2. tak me to trosku zamrzelo. Ptam se na vas nazor. Mozna bych navrhoval rozdelit to hodnoceni. A brat primarne v potaz to od reg. uzivatelu.. diky za vase odpovedi
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Peti, ty vazne trpis nejakou formou psychicke degradace *3*
Zase jsi po roce dostal tak super duper skvely napad obnovovat xx let mrtva temata? *3*
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Ne Peti, ja vazne nemam potrebu otvirat xx let stara vlakna a zakladat jine, jeste vice dementni *22*

PS.: Samozrejme ze vim kdo ti smazal tva dementni temata *22* i ty to prece vis *22*
Toto téme je spojeno s tématem galerie. Každý člověk co chce být na tomtom webu by měl mít rádně vyplněn nick ( ne jen muž-žena-par ) a člověk co chce hodnotit by měl mít minimálně jednu galerie ( né ovšem jak stojí v dály v poly nebo jak je u piva s prátely :) )
Omlouvám se všem slušným bez galerie, ale je to tak a je to můj názor
Muzes si nastavit, ze te budou hodnotit jen lide s galeriemi, tak si nestezuj, mas na vyber, jen te chci upozornit (nejakej ten patek uz tu jsem) ze tyhle lide, kteri maji galerie nejsou o moc lepsi, protoze pokud si nastavis, ze chces byt hodnocen jen lidmi s galeriemi, tak neuvidis kdo jak hlasoval, tim padem oni vi, ze to neuvidis a klidne ti daji horsi znamku, takze si nepomuzes, tot muj nazor, navic muzes adminovi napsat pokud ten uzivatel ma obecne spatne hlasovani, ktere zjistis v jeho profilu nebo si ho dej do ignorace, presto jak psal admin, muze si zalozit vice nicku a tu znamku ti napari zase jinak. Byt tebou tak to nehrotim, jedna spatna znamka je jeste dobre;)
Známkovanie by som zrušil a nechal len komentáre. Veď sa pozrite na tie známky. Podľa mňa to bolo ďaleko reálnejšie keď sa nevedelo kto ako hlasoval. Je pravda že vtedy si navzájom "konkurenti" škodili ale teraz hocijaká otrasná galéria má známku 1,01 lebo každý kaď dá známku tak dá 1 aby dostal tiež na oplátku 1.
plně s tebou souhlasím, každý se bojí dát špatnou známku aby mu nebyla vrácena. rozhodně podporuji návrh nechat známkování, ale nezveřejňovat kdo jak hlasoval a hlasování povolit jen těm kdo mají galerii.
Když je nastaveno buď hlasování a nebo zákaz komentáře mám za to,že je to diskriminace!!!Vždyť může být spousta důvodů proč nemohu zveřejnit své fotky!Tak jako já akceptuji ty kteří je zveřejní,a nemusím taky brát ohledy že by se mě někdo pomstil špatnou známkou,tedy spíš jsou ode mne známky objektivnější!
no já taky přispěju,, hodnocení není špatný,,ale lidi dělají tady jen zlo.. udělají si více nicků jen aby škodili.. mě osobně nevadí když dostanu 5 ale pokud mám samý jedničky,, tak to jen zamrzí,,a mám tu pár obdivovatelů..takže ty mi vždy zvednou náladu... ale aby si tady jen někdo zvedal sebevědomí že dává samý pětky mi přijde trochu nefér,,a zvlášt když sám nemá galerii .. toť vše..
Tak to je přesně sexnebi-kurvy-ne taky jiri1,to je ten idiot s množstvím nicků co dává pětky!S tím blbem nic nenaděláš protože je to sadistický úchylák a pokud možno to svádí na jiné!Tudíž posera,zbabělá krysa,udávání už mu moc nejde tak se ukájí tady!
ahasvere ty zkurvenče popiš galerii krom té tvojí fredasda kde jsem dal 5 ten nick jiri1 je tvůj seš debil nadáváš sám sobě nezastavíš se před ničím máš a nemáš pravdu že jiri1 je vůl to je debil zkurvenec hajzl krysa a víš proč ?protože je to tvůj nick dalbychu
Děkuji za poklonu.
proč jsi poděkoval za poklonu pouze jemu?podobných poklon ti poslalo nespočet amatérů
máš hezké galerie a hezké komentáře a daleko nejhezčí tělo také jsem hledal toho blba kdo ti mohl dát tu 5nenašel nebo přehlédl měl jsem jistý tip je to hulvát vulgární napadá kdekoho má asi 5 nicků a 5 jich už zrušil napiš to tady neboj se je to dalbych alihejbej zlobítka ?díky
to se ti povedlo toho dalbycha takto odhalit potrefená husa se ozvala já jsem měl ten samý tip kdo se tady takto vulgárně baví tím že dává 5 jedině ahasver ten nick jiri1 je taky jeho probudil nový nick aby mohl dát 5 a potom jako hrdina ahasver obhajovat galerii včera jsem mu vlezl do počítače a našel to tam že je to jeho nick fuksjana byl taky jeho nick on má dva anální otvory to je dobré on se musí ve všem lišit od normálních lidí je to blbec z Chánova
Nu povolit hlasovat jen tem co maji galerie tak nevim co pak stema co delaji to ze si udelaji nick ... pridaji galerii zahlasuji a pak ji zrusi :( a nebo jim je to jedno ... takovych nicku co maji galerie a davaji jen 5 je tu taky prar ... takze co pak
Já bych hodnocení nebral nijak vážně a máš klid.Vždyť vůbec o nic nejde tak proč to řešit.
Jo v podstate mas pravdu. Ja jen jsem takovej detailsta :o) a kdyz uz tu to je tak at to funguje nejlepe ne?:-).. Jsem vyvojar tak se nedivte.-). Ale hodnoceni ma svuj smysl. Treba kdyz je opravdu objektivni, pokud by tedy bylo, tak zvedne sebevedomi a prispeje k novym fotkam, ale kdyz bude takove tak to lidi trosku zklame. No tot muj nazor.
No já zrovna galerii nemám (ne že bych nechtěl), ale dávám většinou 1 nebo nehodnotím, protože ani ty nejhorší fotky si nezaslouží špatné hodnocení už pro odvahu je uveřejnit