Aj mne stale tecie vzdy polepebe trenku :)
Tečúcich pozdravujem.

Mne to doslova tečie hneď keď sa len kúsok vzrusim... od puberty... neriešil som to nikdy... trenky celé mokré, ale nevadí, viem ze fungujem dobre 😀 mam pocit ze jej to vadí pri orale... ale keď idem do otvoru, tak to dobre kĺže 😀😀
ja mam tiez vela a ked mi kamoska honi alebo ja masturbujem tak sa mi normalne vytvori pena ako slahacka niektorym zenam sa to nepaci a niektore to priam zboznuju . . .
Je to iste ako u žien. Niektoré ( ako aj v mojom prípade) sa na toľko vzrušia, až to z nich vyteká a to iste je aj u chlapov. Nieje to semeno ale sprievodná latka , čo sa zmieša so speriami.
Pri vzrušení aj ja strašne vela tečiem. A hlavne ušetrím, pretože nemusím kupovať lubrikanty

Mňa by fakt zaujímalo čím to je....či to je čisto genetika alebo je v tom niečo viac
Netuším, čím to je. Ale čím som starší, tak je toho viac a viac.
Aspoň nemáš problém ze frajerka je suchá. Super nie?
Příspěvek byl uživatelem smazán.
V pohode, rád sa podelím. Je toho až až...

To mám aj ja. Pri vzrušení tečiem ako keby slintalo malé decko.
tak tiež to mam podobne,., hoc len male vzrušenie,, a je to "zbadať" na boxerkách

Zavidim zavidim zavidim😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊
Zavidim. A strasne ma to vzrusuje. Bud na to hrdy. Je to sexi.
mokrý
extrémne mokré vzrušenie
Mám veľa čírej tekutiny, ktorá sa tvorí pri vzrušení /kvapôčka lásky/. Viem, že jej tvorba je normálna, ale ja jej mám extrémne veľa. Pri vzrušení totálne mokré boxerky. Keď mi stojí a pri sexe doslova zo mňa táto tekutina tečie.Má niekto podobný "problém" - skúsenosť?