Velký a menší penis

Ženy ex

Ahoj jen mě zajímá upřímný názor , spíž od ženy , jak to žena má když třeba její ex měl větší péro a její současný má menší , vzpomínáte pořád na svého ex ? Když ho měl většího? A po Ibi se vám to i s menším ? Kamarádka říkala že měla milence který ho měl velkého , a pak necítila svého manžela skoro vůbec takže mi tu nepište že kundicka je pružná díky :)
Podle mě je lepší širší než delší...ale penis není středobod sveta
Příspěvek byl uživatelem smazán.
U těhle témat ohledně velikosti moudí se vždy pobavím *2**1*
Pár cm a jak to dokáže lidi rozhazet *385*
A přitom taková blbost *1*
Malý vs. velký, je stejná blbost jako benzín vs. nafta, vyholené vs. zarostlá atd *22*
Každému to co vyhovuje.
Si nečetla o podpůrných prostředcích na zvětšení péra? *3*
I různé cviky, vytahování.... *243*
Třeba to opravdu jde. Tohle sem nikdy nezkoušel *22*
Tak jeste ze to s velikosti penisu neni jako s prumernou mzdou, kdy se rika, ze prumerny clovek na prumernou mzdu nedosahne.
Opet tema typicke pro ucastniky tohoto fora, velikost penisu a zkusene odpovedi :) Meli byste se zamerit spise na techniku a zenskou sexualitu nez si merit penisy. Pokud nejde o vylozene extremy smerem obema smery, tak rozdil nespociva v cm, ale v tom ostatnim, co muz dela a jak se naladi na partnerku. To, ze asi 70 az 80 % zenam k orgasmu nestaci jen pohlavni styk zde bude pro mnohe nejspise novinkou, kdyz vidim ty dotazy. Vite, chce to i jine veci, nez do partnerky busit nebo delat anal, ale na to zde asi neslysite. Kdyz ctu predstavy zdejsich muzu o sexu, tak to je pro vetsinu zen spise propadak.
Tak samozřejmě, že je to téma typické... a co jako čekáš, že se tu bude diskutovat o vaření či pletení?! Na techniku, ženskou sexualitu, luxusní káry a podobný krávoviny se zaměřují hlavně ti s malým, páč si to potřebují něčím vykompenzovat! P.S.: U náš obdařených to ladění provádí partnerka ;-)
Nechci to paušalizovat ,ale je tu dost co se chlubí jak mají velké přirození a jak jsou dobří ,ale bývají to dost často zoufalci co jen loudí a myslí si že ,když ženě ukáží velký ocas tak si sedne na zadek ..
Zde na foru se opravdu sesli lide s vysokym IQ dle prispevku. Naivne jsem si myslela, ze sex je neco vice nez do nekoho busit penisem jakekoli velikosti, jak je zde zvykem. Kdyz zde polozim normalni dotaz, jsem za uchyla, ovsem normalni tema aby tu clovek pohledal. Vam tu vubec nejde o hezky sex i pro partnerku, ale jen o to se na nekom udelat. Nedivim se, ze sem zeny skoro nechodi. Co by tu hledaly mezi nezkusenymi muzi, co ani nevedi, co na zeny plati?
nepsal jsi už Karle včera že už tady nebudeš nic psát? *22**22*
Já myslím že každá má raději většího, než menšího. Ono se stačí podívat na galerie můžu kteří ho mají většího a na galerie chlapů s menším a porovnat komentáře od žen.
V galeriích kde ho má chlap většího se dá najít dost komentářů od žen, jde píší že se jim líbí a že by nasedli atd atd...Takové komentáře u mužů s menším nenajdete. Podle mě tohle je dostatečný důkaz a proto když si najde nového chlapa, a má ho menšího, tak určité zklamání tam je.
Takže tvé kamarádce bych v tomhle rozhodně věřil.
Kundička pružná je,to je pravda a dokonce tak pružná že jí proleze při porodu i dítě. A žádný chlap nemá péro široké jako dítě.
Kromě toho délka a šířka péra jsou dvě různé míry..
Nezapomeň že většina červených nicků zvlášť bez galerie jsou muži .
..nejlepší je takový ten průměr? to ti nakecal kdo? soudíš podle sebe??nepaušalizuj něco co je vysoce individuální. taky u partnera neřeším velikost ale úroveň inteligence a u milence určité nároky mám,ale tak jak to stavíš ty....
Abnormality jsou často komentované?Je zajímavé že u mužů kteří mají malý penis nejsou téměř žádné komentáře.

Ano,nešukám, protože už jsem se našukal v životě dost a stačí mi to.

Píšeš že pokud není žena úplná blbka, tak velikost svého partnera neřeší. Nato píšeš že u svého milence může mít jisté preference
=Tím chceš říct že když má partner malého, tak si najde milence s větším? Tady jsi tomu dala vážně korunu:)
Ano,nešukám, protože už jsem se našukal v životě dost a stačí mi to. to myslíš vážně,tuhle větu? to jsi první chlap na světě *3**3**3*
to teda. jeho příspěvky vždy pobaví *22**22*
Ale já reaguji na to co jsi napsala ty. Co píší jiní v tomto případě není podstatné, takže se držme tvého názoru.
Podle tvého psaní si to jde vysvětlit tím že u partnera je důležitý mozek. Co se týká u délky penisu, tak u partnera není penis
vůbec důležitý, protože od toho si najde právě toho milence.
Upřímně:Nechtěl bych být tvůj partner, ale na druhou stranu tě chápu. Máš to dobře vymyšlené:)
Řešíš hlavně funkčnost mozku?! Tedy to, co u sebe evidentně postrádáš... :-)
Na to by se dalo navázat s nekonečným tématem aneb Má muž moc malé pérko nebo je ta ženská moc vytahaná a vytunelovaná?*22*
Jj někdo jí má i po třech dětech a čtyřicítce úzkou a některá dvacítka jí má jak vrata od ....
A dívíš se ? :D Když vidím co si tam strkají po webkách tak nechápu co ji pak píchá jestli kůn :D
Co to meleš?? Dyť má pravdu, starší a zkušenější obzvlášť upřednostňují větší (hlavně tedy širší)! To už bys přece mohla vědět, také už nejsi žádná mladice...