Mě jednou načapala nějaká mladá holčina jak si u lesa v autě honím 😂 vůbec jsem ji neviděl.... jak mě viděla tak se zastavila a koukala...tak už mi to bylo blbý jak tam stála....tak říkám jdeš nebo si sedneš? Ona že by radši venku a že ať klidně pokračuji...tak jsem se opřel o auto začal jsem si ho pomalu honit a ona se nakonec přidala 😈😈😁
Ahoj něco podobného jsem zažil i já a teď jsme spolu už 8 let akorát já chodíval každý víkend na nahou procházku do lesa a tam jsme se potkali
Je mi 24 let a jsem bisexuál. S bývalou přítelkyní jsme za ty tři roky vztahu souložili na mnoha nezvyklých místech, ale nikdo nás nikdy neviděl. Tedy alespoň myslím.. Teď už jsem přes rok sám a užívám si sexu jak se ženami, tak s muži.. Přesněji řečeno s kamarádem, občas se k nám přidá ještě jeden.. Máme rádi sex venku a minulé léto jsme měli menší příhodu.. To jsme byli dobrých 40 km od bydliště. U takového rybníčku, na kraji lesa.. Jeden kamarád ležel na zádech, já si na něj nasedl. Opřel jsem se o něj a on do mě hezky přirážel. Přitom mi masíroval koule. Druhý kamarád nademnou. Sál jsem mu koule. Zrovna v moment, když mi "oklepával" žaluda o jazyk, se pár metrů od nás objevilo několik cyklistů. Vedli kola.. My nepřestali, já si vzal kamarádovo péro do pusy.. Tak nás tam takhle viděli. Nic neřekli, přidali do kroku a neustále se dívali.. Byli tam chlapi i ženský. A za chvilku zmizeli z dohledu. Shodli jsme se na tom, že nás to vlastně ještě více vyrajcovalo.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Ahoj pojď si mě načapat ja celi nahý mastim někde v Teplicích péro v autě. Pro holku není problém fo
Jednou jsem honil v autě na Lipně u Frymburka a nachytala mě žena tak 45 let. Nenechal jsem se rozhodit a pokračoval jsem dál. Žena za mnou přišla a pomohla mi ho vyhonit a u toho si honila pulinu. Už jsem jí tam nikdy nepotkal. Super zážitek.
Jako sny dobré, jinak mimo realitu.
Kde tam se dá něco takového podniknout?
Jednou jsem jel v PL vlakem. Ten jel kolem parkoviště a na nemm honil chlapik tak aby byl videt z vlaku. Stal asi 10m id nej. Než mi došlo, co dělá, b li jsme uz daleko. Snad se dobře vystrikal😉
Někdo nějaké nové zkušenosti? Nechtel by mě někdo načapat v aute nebo saune
Nás nenacapali venku, ale v paneláku za výtahem v mezipatre. Dnes už manželka mě kouřila a já jsem ji stříkal do pusy a v tom vyšel o patro výše nějaký pán...manželka se odtrhla, ale nějak ji vyteklo sperma po bradě, které ji tam zůstalo, když dělala jakoby nic....pan se pousmál a šel dále, no prostě trapas. Dnes už se tomu jen smejeme
Beztak chtěl aby si ho vzala taky do pusy
Hodně mě to bere, napiš až někam půjdeš ...
Ahoj dnes někdo honění huleni
Dnes chci bych rád aby mě někdo nacapal a třeba pomohl Ústí Teplice
Dnes budu honit v Tp přijď se přidat
Kdo se nechá dnes smirovat nebo se chce podívat na mě Ústí Teplice
jo,s kamarádem jsme si u fotek z naší trojky pohonili a pokouřili pod lesem na černou horu nad Rožnovem p.Rad.no a okolojedoucí cyklistka si málem rozmlátila h..u jak čměla,kam neměla.už jsme se chystali ji křísit.
Ahoj jedno na čapani ani tak ne ják jedna kamera. Je to pár let zpět byli jsem s milenkou na pivku a málem salónku byl kulečník a my si to rozdali na tom kulečníku jenom že jsme si nevšimli že je nad námi kamera a díval se na nás celý lokal to byl trapas ale nakonec jsme to mu smáli a u ní doma pokračovali
Nás už někdo načapal mockrát, hlavně u vody. Nevadí nám to, pokud to samozřejmě nejsou nějací mládežníci, nebo rodina s dětmi. Nevadí, protože jsme doposud měli štěstí na lidi, co se nevtíráli a nebyli otravní. Naopak, často šlo o sympaťáka s kterým jsme výborně pokecali a dokonce byl i ochotný být účastníkem galerie. Je to docela vzrušující a proto i záměrně chodíme na místa, kde je velká šance, že na nás někdo narazí.neba místa, kde se tzv. Šmíráci vyskytují. Nikoho k sobě nikdy na sex nepřibíráme, ale rádi si ho v případě sympatií občas lehkou formou, ( doteky, orál ženě atd) zpříjemníme .😊
Tam se dá i koupat? Nebo se tam ještě těží? A co písková jezera naproti přes dálnici tam je to jak? Dá se tam někde koupat i bez plavek?
Jak píše :toner82 , koupat se tam dá, jestli ti jde ale o načapání buď sebe, nebo někoho, musíš jít na poloostrov od Předonína, tam se s tím počítá a je to takřka normální. Pokud půjdeš na hlavní pláž, nebo protější břeh, tak tam chodí rodiny s dětmi a nic takového tam nezažiješ. Jak to chodí za hrází, kde se těží nevíme, lidi se tam sice koupou, ale nikdy jsme tam nebyli.
Na Dobříni se koupat dá, sice se tam opodál těží ale je to oddělené.. jak jsou na ton jezera pres dálnici nevím
Ahoj zajímavé mě se to stalo když jsem byl mládež honil jsem a nacapala mě starší paní a zavolala jestli nepotrebuji pomoct a ten den bylo moje poprvé
Tohle je moc fantasmagorie nebo pohádka maje :-(
Mockrat jsem honil venku tak, aby nějaká dáma viděla... Nikdy se zadná nezeptala, jestli chci pomoci.
Většinou naopak, nadávky nebo odbočení na druhou stranu.
Ale sním o tom taky...
Mockrat jsem honil venku tak, aby nějaká dáma viděla... Nikdy se zadná nezeptala, jestli chci pomoci.
Většinou naopak, nadávky nebo odbočení na druhou stranu.
Ale sním o tom taky...
Minulý víkend... s přítelkyní jsme jeli z nuda pláže a protože odtamtud jezdíme nazí, tak se to nějak nedalo vydržet... a venku na polní cestě jsme si to na dece užívali... se nějak zadíval chlap co jel na kole okolo a to neměl dělat... jaksi se mu šmýklo kolo :-D
Tak většinou projdou, nebo projedou na kole dál, jen tak letmě se podívají. Jen jednou se stalo že stál asi 5m od nás a honil u toho. Jinak bych chtěla vidět ty fotky s fotopastí, vím o jedné kde se asi někdo pěkně pokochal s mojí roztaženou kundičkou pěkným výhledem na kozy)))
Kamencové jezero- rádi bychom byli načapáni
No jo.. za poslední 2 týdny jsme byli vyvalení v lese dvakrát, jednou kolem projely nějaké cyklobuzny a jednou borec na koni.. Nikdo to neřešil
Také si to dělám rád a často venku nebo nahý v autě. Skoro kdekoliv , kde je trošku klid ....v praze i v okolí...často na parkovišti u hostivarske přehrady, lhota , ale i na spoustě jiných míst. Vzrušuje mne na tom že mne může někdo pŕistihnout , nebo šmírovat...
Také mě to rajcuje, když mě přistihne žena nebo pár (pokud tím tedy nejsou pohoršeni....).
A na parkovišti u Hostivařské přehrady naproti lanovému parku je na to dobré místo, ale jezdí tam často Česká i Městská policie. Tak bacha.
A na parkovišti u Hostivařské přehrady naproti lanovému parku je na to dobré místo, ale jezdí tam často Česká i Městská policie. Tak bacha.
Je tu někdo, kdo by se chtěl nechat načapat, nebo někdo kdo by chtěl naopak načapat někoho? Můžeme se tu domluvit a něco vymyslet :)
Jednou jsem ho chlapovi kouřila v Praze na Karláku, totálně na plech asi ve tři ráno 😀 Kolem šel nějakej chlap, cca 10 metrů od nás a čumel. Bylo mi to fuk
Tak to bych tě rád někde potkal 😈😀
Tak na Karlaku jsi asi nebyla jediná kdo kouřil... tam je to takovy akční... ale super ja se taky rad koukam👍
Nas uz taky nacapali u lesa, na louce, na balikach slamy.... nikdy to neresime, jednou tedy pan s pani nadavali, ze jsme hovada a kdo vi co vse, rekli sme se kdyz se jim to nelibi, maji jit pryc a nekoukat, coz je urazilo a nabrucene odesli.... a jednou na louce klucina se psem, nakonec z toho byla fajn trojka, po ktere jsme hledali hodinu psa, ktery mu zdrhl 😂
A jinak casto divaci z povzdali a tak, ale to neresime, kdo chce at kouka, kdone at drzi hubu a pokracuje 🙂 o tom to preci v prirofe je - zmena a vzruseni z nacapani 🙂
A jinak casto divaci z povzdali a tak, ale to neresime, kdo chce at kouka, kdone at drzi hubu a pokracuje 🙂 o tom to preci v prirofe je - zmena a vzruseni z nacapani 🙂
Plně s Vámi souhlasím.. To je tr' správný názor či přístup.. Ale s mnoha komentáři bohužel taky souhlasím nýbrž ty lidi hned udělají z dotyčný h, obzvláště ze samot. Honicu UCHYLAKY apod.
Správný přístup
Myslím , že pokud člověk není na nějakém extra frekventovaném místě , tak to může být každému jedno a jak píšete , když už někdo načapá , pokud chce , ať se podívá když nebude rušit nebo se nějak vlezle vnucovat a kdo nechce , ať jde dál a hledí si svého , pokud mu zrovna nejste na jeho louce,kterou chce kosit
Zdravím, chtěl jsem vám napsat do vzkazů ohledně jednoho návrhu, ale bohužel to nejde. Je na vás, zda napíšete, jen dávám vědět :)
Nebudeš mít zítra cestu kolem Karlova náměstí? 😂😂😂
Ne
Zejtra táhnu do skal. Snad
Jednou v létě mi napsal kamarádka jestli se nepojedem project na motorce. Hned sem si vzal mapu a hledal nějaký osamělí lom kde nikdo nebude. Přijeli jsme tam a lom byl oplocený ale díra vedle vjezdu byla . No a když jsme byli v nejlepším tak slyšim jak někdo řiká ,, Mámo no ,musíme počkat ,,
Přišel chlápek se svou ženou na ryby. Lom byl soukromej , ale byl v pohodě.
Přišel chlápek se svou ženou na ryby. Lom byl soukromej , ale byl v pohodě.
To my jsme moc v pohodě nachytátory neměli , sice nic neřekli , ale pohoršení z nich jen zářilo . N ajejich omluvu musím říct , že sebou měli vnoučka :-)
A já chodím po lesích a parkovištích abych někoho přistihl a mám smůlu. Máte nějaký typ nebo dokonce nějaká domluva . Rakovník Kladno Praha Beroun Plzeň. Dnes okolo 23h až půlnoci nebo tento víkend?
Kdo se nechá načapat dnes v autě na Zlínsku?
Tady nedaleko to stalo ženu rozvod a chlap(milenec) musel změnit práci...takové vzplanutí na vjezdu do lesa za hranicí vytěženého dřeva...všechno super nikdo nic neviděl..teda skoro...až na to že na tu hranici byla namířena fotopast aby to nikdo nerozkrádal...a kupodivu manžel(paroháč) pracoval u toho lesního spolku jako zaměstnanec...fotky v práci a později i ve vesnici...tak že ono to neskončí kolikrát dobře
Jesteze chodime s manzelkou a pokud ma zena s milencem, tak o tom vim:-)
Viz nase posledni dve galerie, vsude natezene drevo, tak priste budu koukat po fotopastech. At vime kam se natocit pro nejlepsi zaber:-D
V této době je velká pravděpodobnost načapání skoro všude . I na našich odlehlých místech kam jsme chodili ať už sexovat , nebo jen na procházku se psem a kde jsme dřív nikoho nepotkali . Ale načapáni jsme těsně po akci taky jednou byli :-)
Mě načapala hlídka M.Policie, když jsem honil u rybníka. Normálně mi to neva, když mě někdo pozoruje, ale tentokrát to takový rajc nebyl. Dodnes nechápu, kde se tam vzali.
Jestli nebyla pokuta a popotahovani tak to byla mysliim klika. Jednou na uletu v Krcskem lesoparku jsem "musel" honit pred Pani a ona koukala po okoli jak ostriz, protoze pri obdobne situaci to pry na policii nebylo prijemne.
Jo, parkrat stalo. Jeden starsi pan sel kolem se psem, jen prosel, my na chvili delali ze nic. A jednou na nude jsme byli za krem nacapani nejakym cumilem. Dokud koukal z dalky, bylo to ok, pak ale prisel primo k nam a jeste chtel bez jedineho slova osahavat zenu, tak jsme se sbalili a odesli. Takove drze vlezlouny nemusime. Asi jsme byli videni vickrat (hlavne pri foceni, nikoli sexu).
Mě to jako kandaulistu naopak vzrušovalo nejvíc, když byl někdo odvážný a přišel honit až k nám. Nebo si i sáhl na ženu, připadně ji u vody i ošukal a vystříkal... Silný zážitek.
Dej vedet az nekde budete, rad se prijdu podivat :))
Jo, takové situace jsou super! Vím, o čem mluvím.
No jestli mě někdo viděl ,tak viděl .Když chce člověk šukat venku ,tak musí počítat ,že se může objevit někdo kdo je uvidí .No a kdyby viděl někdo mě ,tak je mi to jedno ,ať se podívá.
To je v pořádku, ukázat se to musí!
Neřekl bych zrovna ,že musí ,ale je potřeba s tím počítat.
Hm kéž by takových párů bylo víc....jednou se mi taky stalo, že jsem šmíroval jeden hrající si pár a skončilo to krásnou trojkou na nuda pláži..
Mockrat :-)
V CR nahodou, ale v Chorvatsku s tim docela bylo zabavne provokovat voayery, onanisty... casto.
V CR nahodou, ale v Chorvatsku s tim docela bylo zabavne provokovat voayery, onanisty... casto.
My to bereme jako běžnou věc když nejsou dotěrný
Ahoj,rád bych se na Vás někdy podíval,popřípadě Vám to i nafotil.Vzrušuje mě tato představa někoho pozorovat jak si užívá.Spojili bychom příjemné s užitečným a ještě by Vám vznikla nová galerie.Kdyby jste měli zájem,budu rád kdyzkdyž napíšete.
Ahoj ,my si to rozdávali na pláži na Lhotě vecer . Sledovalo nás tam několik chlapů.. uzili jsme si to
Tak my s pritelkyni jsme na podvecerni projizdce na kole neznamou krajinou zastavili u rybnika a pri svlekani ke koupeli to na nas prislo. Breh byl beze stromu a siroko daleko nikdo. Ona se oprela o ram kola a ja ze zadu ... Kdyz jsem se do ni udelal a kapalo z ni semeno, kousek za nami prochazela chlapik jakoby nic. Kde se tam vzal je zahada ... Co se dalo delat, stalo se, priroda ...

Načapání venku
Už se vám někdy stalo?